Kapitel 26

2.9K 104 9
                                    


"Fuck... Victoria!" Der er en aller anden der rusker i mig. "Hvad?!" Hvæser jeg. "Vi skal være nede i lobbyen om 5 minutter!" Siger David og løber ud på badeværelset. Jeg kommer hurtigt op af sengen og skynder mig at tage noget tøj på. Både Jackson og jeg har fået lov til at spille idag, men vi skal være lidt forsigtige. Igår tabte drengene begge deres kampe, så vi skal vinde begge idag for at være med i top 20. Jeg magter ikke makeup idag, så jeg lader bare vær med at tage noget på. Og desuden vil jeg tvære det ud i hele mit fjæs når jeg spiller. Jeg bliver færdig før David, så jeg begynder bare at løbe ned mod lobbyen. Jeg skal squ ikke vente på fucking David.

Nede i lobbyen er alle drengene kommet, undtagen David selvfølgelig. Jeg spurter hen til dem og trækker min mobil op af lommen. Måske var jeg hurtig nok til ikke at være kommet for sent. Nej bare glem det, klokken er 7.06 og vi skulle have været hernede klokken 7.00. Jeg kan lige se træner Walters helt røde ansigt kigger surt over mod elevatoren. Jeg lister mig hen til Luke og stiller mig bag ham. "Hvor fuck har du været?! Træner Walters slår dig ihjel" hviske råber han til mig. "Hvorfor tror du jeg gemmer mig?!" Hviske råber jeg tilbage til ham.

"Hør her drenge og Victoria! Det er vigtigt at vi vinder begge kampe idag!" Råber træner Walters inde i bussen, imens han prøver at få styr på os alle. Der er mega kaos inde i den lille bus. Jeg tror snart buschaufføren får stress... Der er dog også en temmelig god stemningen i bussen, men ikke omkring mig. Jeg har det dårligt om det med Jackson. Vi havde det mega sjovt igår, men vi snakkede ikke om vores kys. I starten var jeg i tvivl om at han vidste det, men så blev jeg sikker. Hver gang han troede at jeg kiggede væk, ændrede hans øjne fuld af glæde sig til øjne fuld af sorg. "Hallo? Er du død eller noget?" Luke vifter sin hånd foran mit ansigt. "Hvad?" Siger jeg forvirret. Han sukker og kigger irriteret på mig. "Vil du høre med?" Siger han og stikker en høretelefon helt op i hovedet på mig. Jeg tager imod den og propper den i øret.

_________________________________

"Spil!" Råber jeg til Loui. Han skyder bolden hen imod mig og jeg tæmmer den med brystet. Jeg skær en grimasse fordi det gjorde ondt, boobs you know, men løber videre. Jeg tager et træk til siden og skyder til bolden. Imens bolden flyver i luften, er det som om at tiden går i slowmotion. Alle de hujende menneskers larm bliver ligepludseligt formindsket. Tiden bliver normal igen og bolden flyver ind i målets net. Alle jubler og dommeren fløjter af. Vi vandt vores anden kamp 1-0. Drengene kommer løbende hen til mig og løfter mig op i luften.

"De sætter listen op om 5 minutter" siger Jackson og propper sin mobil ned i lommen. For at komme i finalen skal man være en af de 7 bedste. Lederne af turneringen vil hænge en liste med de pladser de forskellige hold er kommet på. Vi sidder i en rundkreds ude på banen. Det er virkeligt varmt og jeg er ved at dø af hede! Kan de da forhelvede ikke bare sætte den liste op. "Listen er oppe!" Siger Theo, som åbenbart har set det efter at han var på toilettet. Vi rejser os hurtigt op og løber mod hovedindgangen.

På listen står der:

Placering for uge-18 drenge
12: Berlin
11: Liverpool 
10: mainz
9: Porto
8: PSG
7: Real Madrid
6: Dortmund
5: Manchester City
4: Malaga
3: Copenhagen (os)
2: Santos
1: Barcelona 

XxforfatterbeskedxX

Hej venner!

Jeg ved godt at der er gået mega lang tid siden sidst, men jeg har bare ikke haft tid til at skrive. Jeg overvejer faktisk at sætte bogen på pause og begynde igen når jeg har mere tid.

Nok om det. Wow! 11 k læsere. Hvor er det vildt!

Det kan godt være at der går pænt lang tid før det nye kapitel kommer ud. Og jeg siger undskyld!

Kapitlet er ikke rettet

Xoxo mia;*

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now