Kapitel 9

3.8K 110 24
                                    


"Dylan o'brien er squ da 100 gange pænere end Tyler posey!" "Altså prøv lige at se på ham! Han er jo perfekt!" Mig og Chloe sidder og ser teen wolf. Hun mener at Tyler posey er pænere end Dylan o'brien. Altså hvad er der galt med hende! Jeg sidder med en dyne over mig og en KÆMPE skål slik ved siden af mig. Chloe sidder der, med sin frugt... Hvordan kan hun leve uden slik? Slik er åbenbart mega forbudt for veganere, så hun spiser frugt istedet.

"Glæder du dig til på søndag?" Spørger jeg Chloe. "Jeg glæder mig mega meget!" Tænk at min lille Chloe bliver 18 år! Så må hun gå til fester og drikke sig fuld. Jeg glæder mig til at jeg bliver 18, men det er først om 3 måneder. "Bare vent. Jeg finder den bedste gave i verden til dig!" Hun begynder at grine helt vildt og jeg står bare og ligner et spørgsmålstegn. "Victoria du er verdens værste gavegiver!" Jaer okay det er måske rigtigt nok... Men! Denne gang er Cathrine der for at hjælpe mig. "Bare rolig. I år bliver det anderledes" siger jeg til hende med et lumskt smil.

*Chloe's synsvinkel*

Mig og Victoria ligger i min seng med hver vores telefon i hånden. Jeg er en lille smule bange for det hun sagde tidligere. Jeg mener altså at hun er verdens værste gavegiver. Sidste år gav hun mig et julelys og jeg har fødselsdag i august... Mere tænker jeg ikke over det. Jeg tror klokken er ved at være mange, da jeg er mega træt. Jeg kigger på min mobil, 00.52. "V, skal vi ikke begynde at gøre os soveklar?" "Jo" siger hun og gaber.

Vi står ude på badeværelset og børster tænder. Da jeg er færdig med at børste tænder og er på vej ud ad døren bliver jeg afbrudt af Victoria. "Chloe husk din pille!" Siger hun til mig. Gud ja, min pille. Jeg er jo veganer og jeg spiser ikke kød, æg, mælk eller noget andet der kommer fra dyr. Jeg er nød til at spise en pille med alle de vigtige proteiner og vitaminer for at holde mig rask. "Gud tak Victoria" takker jeg hende og tager min pille i munden. Jeg sluger den uden problemer og uden vand. Øvelse gør mester!

Lige inden vi lægger os i seng skriver jeg til min far. Han er på ferie i Spanien med sin nye kone. Ja, mine forældre er skilt og min mor har ikke fundet en ny kæreste eller mand endnu. Mig og Victoria har været og skal være alene hjemme hele aftenen og imorgen på grund af min mor er på veninde tur i Prag. Heldige hende... "Hvad tid skal du gå imorgen?" Spørger jeg Victoria. "Øhm det ved jeg ikke. 1-2 tiden vil jeg tro." "Hvorfor så tidligt?" Stønner jeg irriteret. "Jeg skal jo finde den perfekte gave!" Siger hun til sit forsvar. Jeg sværger hvis hun finder en gave jeg kan lide så kysser jeg hende på munden. Men det sker nok ikke. "Godnat" siger jeg, men Victoria er allerede faldet i søvn. Det går heller ikke længe før jeg sover. Farvel virkelighed og halløj unicorns!

______________________________________

Jeg vågnede ved at solens stråler lyser mig hovedet. Mmmh jeg elsker morgener. Jeg elsker den friske kølige luft, fuglenes sang og stilheden. Jeg kigger ved siden af mig og ser Victoria ligge med mega pjusket hår og lidt savl på hendes kind. Aww hun ser nuttet ud når hun sover. Hvorfor ikke lave en fantastisk morgenmad til den mest fantastiske person i verden? Men først et bad! Jeg finder min ynglings buksedragt og en tynd cardigan frem og går så derefter i bad.

I køkkenet ligner det, at der er bliver sprunget en bombe. Helt seriøst. Der ligger mel overalt, smør på væggen og sukker på gulvet. Men til gengæld har jeg fået lavet pandekager, røræg, bacon, ristet brød med smør på, smoothie og min morgen salat. Klap på skulderen til mig.

Tid til at vække Victoria! Min ynglings sport. Jeg åbner døren til mit værelse med et brag. Jeg skriger og løber hen i sengen og kaster mig ned oven på Victoria. "Jeg er vågen!" Siger hun imens hun sætter sig op. Jeg griner fordi hun ligner et pindsvin med hendes hår strittende ud i alle retninger. "Jeg har lavet morgenmad" siger jeg stolt og trækker Victoria ned fra sengen. Vi går ned og sætter os. Hun må være virkelig sulten siden hun skovler alt maden ind.

Da der er gået et par timer hører vi lige pludselig en bil dytte ude fra vejen. "Ups den er til mig!" Siger Victoria og skynder sig ned for at tage sko på. "Hvem er det?" Spørger jeg nysgerrigt. "Det en overraskelse!" Siger hun bare og rejser sig op. "Jeg må smutte nu Chloe, men vi ses jo imorgen!" Siger Victoria og trækker mig ind i et kram. Jeg krammer igen og vinker til hende da hun går ud ad døren.

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now