Kapitel 49

1.6K 64 93
                                    


*AFSTEMNING*
Hvor gamle er mine læsere? Skriv i kommentaren hvor gammel du er og lad os se hvilken aldersgruppe der vinder!:D

"Det kan de ikke mene!" brokker Smilla sig. "Det her orker jeg dæleme ikke" tilføjer hun. Vi har lige fået en meddelelse om at skolen er lukket indtil stormen har lagt sig. Og vi skal blive her! Alle elever skal overnatte i gymnastikhallen på nogle hårde skod madrasser... Alle eleverne i kantinen sukker og brokker sig meget højlydt. "Hvor har skolen overhovedet alle de madrasser fra?" Spørger Luke. "Spørg inspektøren" svarer Camille. Højtaleren lyder igen "skolens fodboldhold bedes møde i sproglokale 56". Det er os. Drengene og jeg rejser os fra bordet. "Vi ses!" Siger jeg og forlader kantinen med de andre. Hvad mon vi skal? Jeg bliver sur hvis vi skal træne indendørs.

Træner Walters vil have at vi skal sove i sproglokalet. "Holdånd" som han kalder det. Det er fint nok, bortset fra det med at jeg skal sove med 14 fyre. Vi skal bruge resten af dagen på nogle taktikmøder, hvilket er helt fint! Vi får nemlig fri fra de normale timer. Man skal bare høre på Træner råbe op om et eller andet vi gør forkert. Lige pludselig rejser Jackson sig op. Han forlader lokalet uden at sige noget. Træner Walters råber lidt efter ham, men fortsætter så undervisningen. Han ved godt at man ikke kan stoppe Jackson. Udenfor kan man se flere væltede træer og en masse buske, der er revet op af jorden. Jeg håber at William og min mor er okay. Min mors fly imorgen er nok aflyst, så hun må vente med at tage til Brasillien. Det var så én god ting ved stormen.

Jackson vælter ind ad døren med en bold under armen. "Skal vi spille gris?" Spørger han med et smil på læben. Drengene jubler og rejser sig op. Vi går ud på gangen og danner en cirkel. "Må den røre jorden?" Spørger Theodor. "Øh nej?" fnyser jeg. Drengene griner. Jackson kaster bolden op i luften og vi begynder at spille. Spillet går ud på at holde bolden i luften hele tiden. Taber man den eller laver en for svær aflevering, dør man. Man får et bogstav hver gang man dør, og når man har stavet til gris taber man. Taberen skal stå røv. Og det skal jeg bare ikke! Det gør så skide ondt, når man bliver ramt. Især fordi alle godt kan ramme, så man bliver altså ramt 14 gange lige på bagen. "Nårh Victoria, gri?" Siger Loui og smiler. "Det er fordi i alle går efter mig!" Protestere jeg.

Da vi er færdige er det ellerede mørkt og eleverne er blevet kaldt ind i gymnastikhallen. Vi skal selv ind til Træner Walters igen. Vi sidder alle ned og han står foran os. "Hvad siger i til en udfordring?" Træner kigger rundt på os allesammen. "Istedet for træning kan vi lave en gang zombie på gangene. Den sidste tilbage i live får 12 i alle mine fag." Tilføjer han. 12! Det kunne jeg virkelig godt bruge. Den her skal jeg bare vinde. Drengene tager imod udfordringen ligesom mig. "Godt! I får 20 sekunders forspring" siger træner Walters og åbner døren. Alle løber ud og fordeler sig på gangene. Det er en stor skole, så det kan måske blive nemt nok. Hvis jeg får de tolvtaller, så behøver jeg ikke at kæmpe super meget resten af året. Og så overgår jeg William i karakterer. Han fik virkelig gode karakterer kan jeg sige.

Fodtrin kan høres og jeg træder forsigtigt tættere på. Luke træder rundt om hjørnet. "Fuck!" Siger han og tager sig til hjertet. Han fik et chok vil jeg gætte på. "Er du?" Spørger han så forpustet. "Havde jeg så ikke taget dig endnu?" Han ruller øjne af mig, men smiler. "Ved du hvem er?" Spørger jeg. "Jackson og Loui blev vist taget først og så har de vist nok taget nogle efter" jeg nikker. Det er faktisk ret sjovt at vi render rundt og leger fangeleg. Ligesom da vi var små. Den her gang er det vel bare lidt mere seriøst. Luke løber videre efter 2 minutter, men jeg bliver her. Der kommer ikke rigtigt nogen.
Efter et stykke tid bliver jeg utålmodig. Der skal ske noget. Lige da jeg træder rundt om hjørnet høre jeg en bag mig. Jeg stivner. "Hey" lyder det.

XxforfatterbeskedxX

Hej venner!

Jeg ved ikke om i så min besked længere oppe, men lad os lige lave en afstemning! Det kunne være fedt at se hvor gamle i alle er, så skriv en kommentar og så kan vi se hvilken aldersgruppe der er størst.

Butterfly nærmer sig de 100k læsninger. Det er altså ret vildt! Min allerførste bog. Jeg vil gerne takke jer allesammen for at følge med. Jeg kan godt mærke at der nok ikke er super mange kapitler tilbage, hvilket er mega sørgeligt!;( Men der er selvfølgelig stadig en del tilbage!

Det var vist alt jeg har at sige

Kapitlet er ikke rettet

Stem og kommenter hvis i får lyst!:)

Xoxo Mia;*

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now