Kapitel 7

3.6K 112 14
                                    


"Hej Victoria" siger hun og omfavner mig. "Cathrine!" Hviner jeg glad og krammer hende igen. "Hey babe" siger William og trækker Cathrine ind i et kys efter vi er færdige med at kramme. "Jeg har savnet jer begge så meget!" "Vi har også savnet dig" svarer jeg glad til Cathrine. "Vil du ikke med ind og se film sammen med os?" Spørger William Cathrine" "jo da!" Svarer hun og vi går alle ind i stuen.

"Jeg har en lille gave til dig Victoria" siger Cathrine og rækker mig en fin lille sort æske med guldbånd rundt om. Jeg åbner den og ser et utroligt smukt armbånd i sølv med en masse små figure på. "Kan du lide den?" Spørger Cathrine spændt. Jeg står stadig og måber over det smukke armbånd. "Om jeg gør! Det er utroligt smukt!" Svarer jeg hende og giver hende et kæmpe kram.

Da vi sidder og ser film kan jeg mærke min Balle vibrere. Den var ny? Nårh ja det er bare min mobil. Jeg tager den op ad lommen og ser at jeg har fået en ny besked. Den er fra Chloe.

Chloe - C  Victoria -V

C - Hey hvad skal du imorgen efter skole? :)
V - jeg skal træne, men efter det?
C - ja, jeg tænkte om vi ikke skulle lave en sleepover siden det er fredag imorgen?
V - det kan vi da godt! Lad os snakke mere om det imorgen i skolen.
C - okay ses :)
V - jep :D

Jeg lægger mobilen tilbage i lommen og ser videre på filmen. Jeg glæder mig til imorgen hvor vi skal have vores første træning med det nye hold. Træner Walters sagde at vi ville får en god nyhed og jeg håber at det betyder at han smider Jackson og David af holdet. Haha, det kunne være godt! Men træner Walters siger at Jackson er som en søn for ham.

Da filmen var færdig besluttede vi os for at gå i seng. Cathrine skal overnatte her, men hun skal selvfølgelig sove inde hos William. Efter jeg havde børstet tænder og taget nattøj på lagde jeg mig ind i sengen. Så her ligger jeg og og tjekker Facebook. Imorgen har jeg tænkt mig at stå tidligt op, tage et langt bad og lave en mega god morgen mad. Men jeg er ikke helt så god til at stå op tidligt. Klokken er 11 så jeg må hellere sove hvis min plan skal lykkes.

_________________________________

Jeg vågner ved den mest irriterende lyd i hele verden. Lyden af vækkeuret. Men! Jeg har nået mit mål. Klokken er 6 og jeg sover ikke. Jeg går ud på badeværelset og tænder for bruseren. Imens jeg venter på at vandet bliver varmt, går jeg ind og finder tøjet jeg skal have på idag. Jeg finder et par hvide hullede shorts og en laksefarvet trøje frem. Så går jeg i bad, og jeg har tænkt mig at blive der mindst en halv time!

Jeg var i bad i 35 minutter og nu er jeg i gang med at tage tøjet på. Bagefter går jeg ned og begynder at lave morgenmad. Jeg finder en skål og hælder skyr i den. Så tager jeg noget mysli og hælder det i sammen med nogle bær. Skyr med mysli og bær er min ynglings morgenmad. Der er 45 minutter til jeg skal begynde at cykle mod skolen, så jeg har masser af tid. Men hvad skal jeg lave? Jeg ville ønske at Cathrine og William var vågne, men de er ligeså meget b-mennesker som mig.

Jeg beslutter mig for at tage afsted lidt tidligere så jeg ikke kommer forsent. Jeg snupper et æble og går ud mod mine sko. Bagefter går jeg ud imod min cykel og låser den op. Så sætter jeg mig op og begynder at køre. Imens jeg kører tænker jeg over hvordan det bliver at være på holdet. Med Jackson som anfører bliver det nok lidt irriterende, men intet/ingen skal ødelægge min fodbold.

Da jeg når skolen har jeg stadig hele 10 minutter til at komme til time. Det må være ny rekord. Jeg går og drømmer da der er en eller anden der tager fat i min arm og trækker mig ind i et lille kosteskab.

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now