Kapitel 51

2.1K 75 32
                                    


Rød eller sort? Den røde kjole er bare så flot, men den er nu også ret iøjenfaldende. Det bliver den sorte, jeg skal ikke tiltrække for meget opmærksomhed. Det er endelig fredag og tid til at feste! Jeg valgte ikke at pjække igår, da jeg nok vil komme i problemer... William kørte mig i skole, men istedet for at køre videre, gik han med mig og havde sine første timer som vikar. Gudskelov var det ikke min time! Nøj, hvor ville det ikke være sjovt, hvis han skal være min vikar. Især fordi Camille er helt tosset med ham... Hun snakker nogle gange om ham, men jeg stopper hende før den første sætning er afsluttet. William derimod, kender knapt nok til hende, så måske burde jeg ikke være så nervøs.

___________________________________

"Hey V, du har gæster" William har stukket hovedet ind af min dør. "Tak, jeg kommer lige om lidt". Han nikker og forsvinder ud bag døren igen. Det må være Jackson der er kommet. Jeg pakker de sidste ting ned i min taske, svinger den over skulderen og bevæger mig ned imod hoveddøren. Jeg har faktisk slet ikke snakket med pigerne om den her fest, så gad vide om de kommer. Altså det ligner dem at komme til de fleste fester. "Hold da op" Jackson står i stuen med store øjne og smil plantet i fjæset. Jeg griner og hopper ned af de sidste par trin. I entreen står de stiletter jeg skal have på. Bare nogle helt normale sorte. Jeg træder ned i dem og bliver hurtigt en del højere. Jeg snurrer spændt rundt og kigger på Jackson. "Glem det" siger han. "Pis" høje hæle eller ej, han er stadig en DEL højere end mig. "Skal vi?" spørger han formelt og åbner hoveddøren for mig. "Motorcykel?" Han nikker og træder nærmere på den sorte maskine. Jeg sætter mig op efter ham. "Du burde nok holde godt fast". Jeg gør som der bliver sagt. Jeg skal sku ikke falde af en motorcykel i aften.

Godt jeg valgte at samle håret i dag. Ellers ville det have været totalt ødelagt af alt den blæst. Vi står udenfor et kæmpe stort hus. Jacskon tager imod min hjelm og hænger den på motorcyklen styr. "Skal vi smutte ind?" spørger han og kigger på huset. Jeg nikker og følger efter ham. Den første person jeg møder er David. Jacskon kommer med et irriteret fnys, da jeg siger hej til ham. Men alligevel siger han også hej. Der er rigtig mange mennesker og jeg kender nærmest ingen. Jackson flyver rundt og hilser på alle. Der er også nogle der hilser på mig, men de fleste kigger bare. 

Endelig. Efter 30 minutter på jeg øje på Camille. Jeg går over til hende og hun smiler kæmpe stort, da hun ser mig. "V! Jeg troede ikke du ville komme. Hvordan kom du herhen?" Spørger hun lige inden, jeg får et kram. "Jackson kørte mig herhen på hans motorcykel" svarer jeg og hun begynder straks at smile endnu mere. "Uhh-" "stop!" afbryder jeg hende. Jeg gider ikke høre på alt det der. Hun griner og jeg går tilbage til baren og laver en drink til mig selv. Jeg begynder at få øje på mange af dem jeg kender. Jackson spiller beer pong med nogle af drengene fra holdet. Jeg går ned for at være med. "Hvem vil have tæv?" spørger jeg og drengene griner. Det ender med at jeg skal spille med Luke, mod Theo og Jackson. "Klar smukke?" Jackson kaster en tennisbold til mig. "Klar til at give jer røvfuld!" siger jeg, men misser den første bold. Selvfølgelig rammer Jackson i og jeg drikker. Theo misser også og lige pludselig er vi bagud med 5.

"Jeg brækker mig snart" siger jeg. Jackson og jeg er gået ud for at få lidt frisk luft. Han griner, "Du fik sku også en del at drikke". Det er super koldt og jeg ryster lidt. "Fryser du?" Spørger han og uden at tøve smider han jakken. Han tager den forsigtigt rundt om mig. Jeg smiler som tak. Vi snakker lidt om de ting der er sket i dag. Camille kom vidst op og skændes med en anden pige og det endte med, at de begge tog hjem. Klokken er også ved at være ret mange. 

Det er faktisk været rigtig hyggeligt i dag med Jackson. Lige da jeg skal til at takke ham, kommer der nogle drenge forbi og tager mig på røven. "Hey!" jeg vender mig om og råber vredt til dem. "Sådan noget kan i ikke bare gøre!". Det synes jeg virkelig ikke er i orden. "Hold din kæft" siger den ene bare koldt tilbage. "Hvad sagde du?" Jackson træder ind foran mig. "Jeg sagde at hun skulle holde sin kæft" siger han og træder nærmere. Ud af det blå slår jackson ham lige i hovedet. Den anden hopper selvfølgelig frem og før jeg ved af det, er det en slåskamp. Folk fra huset skynder sig ud og fjerner Jackson fra de andre. "Slip mig!" råber en af de andre med en meget dyb stemme. Jackson vrider sig fri fra Loui's greb og tager min hånd. "Vi tager hjem" siger han og trække mig med hen til motorcyklen. Jeg når knap nok at vikle mine arme om ham, før han speeder op. 

Jackson sætter mig af uden foran min dør. "Vi ses" mumler han og skal til at køre, men jeg stopper ham. "Vent! Du bløder jo". Det bløder fra hans kæbe og mund, men han kigger bare væk. Inden jeg når at sige mere, er han kørt. Og så står jeg der, stadig med hjelm og hans jakke på. Jeg sukker og går indenfor. Jeg må nok hellere tage hjem til ham imorgen. Jeg smiler ved tanken om det han gjorde for mig. Min mave snurrer sig sammen.  


                                                                                                                                                 

Butterfly (dansk)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن