Kapitel 5

3.6K 105 2
                                    


"Hey smukke, brug for et lift?"

Jackson fucking rivers

Jeg orker virkelig ikke Jackson lige nu. "Nej" svarer koldt også selvom hele min krop skriger ja. "Hvad gjorde David?" Spørger han med et smil på læben. "Han kyssede mig" mumler jeg imens jeg kigger ned i jorden. "Den spadser!" Siger han irriteret og jeg fniser af ham. "Hop nu op og lad mig køre dig hjem" smiler han til mig. "Fiiiint!" Jeg gør som han siger og hopper op på motorcyklen. Inderst inde er jeg mega taknemmelig for at han gider køre mig hjem, men jeg siger det ikke fordi så tror han at jeg kan lide ham.

"Hvor fuck har du været?! Jeg blev fucking bange!" Nærmest råbte William mig lige i hovedet da jeg kom ind ad hoveddøren, men han satte hurtigt hånden op foran munden. William bander ALDRIG, men det har han lige gjordt nu, bare fordi han var bekymret for mig. Aww. "Bare rolig, Jackson gav mig et lift hjem fra David. Jeg går i seng". "Godnat" når han lige at sige før jeg er suset op ad trapperne og ind på mit værelse. Han lød forvirret, men jeg magter ikke at fortælle ham historien.

Magter jeg virkelig at børste tænder? Ja, man er nød til at passe på sine tænder. Lige inden jeg går ud på badeværelset, åbner jeg vinduet fordi det er fucking varmt. Efter jeg har været på badeværelset og fået børstet tænder, redt hår og taget pyjamas på går jeg ind på værelset igen. Noget er anderledes.

Vinduet er mere åbent end det var før. Jeg ser rundt i rummet, men da jeg ser over mod min seng seng ser jeg at der ligger en DRENG i min seng!

"Hey smukke, flot værelse" "Jackson?!" Hvad fuck laver Jackson på MIT værelse klokken halv 1 om natten?! "Hvad laver du på mit værelse?!" " jeg ville bare lige se dit værelse" sagde Jackson imens han vifter med sine arme. "Så du kan lide Chelsea, huh?" Jackson peger hen imod min 'Chelsea væg'. "Ja, det har altid været min ynglingsklub" svarede jeg imens jeg betragter hans perfekte ansigt.

Jeg kigger ud ad vinduet i 2 sekunder og da jeg kigger tilbage på Jackson, står han med det der betyder allermest i hele verden for mig. "Sæt den ned!" Siger jeg truende, men roligt til ham. "Hvorfor skulle jeg?" Svarede han flabet til mig. Jeg kunne godt kvæle ham lige nu! Det han har i hånden er det eneste billede af mig og min far, som jeg har tilbage. Det blev taget til den sidste fodboldkamp vi så sammen. " fordi... Det er det eneste billede jeg har af os" "så tag et selfie med ham?" Jackson kiggede undrende på mig. "Han er død" sagde jeg og kiggede straks ned i jorden, han har ikke fortjent at se mig ked af det. "Ej undskyld Victoria, det anede jeg ikke" siger han og stiller hurtigt, men forsigtigt billedet tilbage på skrivebordet.

"Jackson jeg er træt og vi skal i skole imorgen. Er du ikke sød at tage hjem?" Spørger jeg ham for 58'ne gang. "Neeeeeej" siger han med baby stemme og kaster sig ned i min seng. "Jeg henter William!" Siger jeg truende med en løftet pegefinger. "Willia-?" "Min storebror" afbryder jeg ham. "20 minutter mere?" Plager han. Hvorfor mon han ikke bare tager hjem? Han har vel noget bedre at lave end bare at være sammen med mig. Eller hvad?

Efter en time tog Jackson endelig hjem og jeg kan endelig sove. Tid til at besøge drømmeland, hvor selv enhjørningerne er lavet af nutella og slik.

XxforfatterbeskedxX

Undskyld undskyld undskyld. Jeg har haft mega travlt i weekenden så jeg har slet ikke haft tid til at skrive et kapitel, men jeg har prøvet.

Jeg har ikke haft tid til at rette, så undskyld hvis der er en masse fejl.

Xoxo Mia;*

Butterfly (dansk)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu