Kapitel 19

3.1K 106 15
                                    


"Godmorgen peanutbutter!" Siger jeg og kysser hende på næsen. Jeg springer ud af sengen og hen til mit skab. Jeg finder et sæt tøj og lægger det på min seng, så går jeg ud på badeværelset og tænder bruseren. Når vandet er blevet varmt går jeg ind i brusekabinen. Det er idag jeg skal til Spanien! Der er 1,5 time til jeg skal være på stationen, så det bliver ikke et mega langt bad.

Efter 20 minutter i badet, hehe slet ikke et langt bad, går jeg ud og tager tøj på. Jeg lægger en let makeup og tørrer mit hår. Der dufter dejligt af bacon i hele huset så jeg gætter på at mor har lavet morgenmad. Jeg går ned ad trapperne imens jeg nynner noget af den sang jeg hørte i badet. Ligesom jeg sagde har mor lavet morgenmad. Jeg går hen til bordet og sætter mig ned sammen med William. "Godmorgen" siger han søvnigt og klør sig i håret. "Godmorgen" siger jeg muntert og tager noget frugt, som mor har skåret.

Der er kun 25 minutter til at jeg skal være på stationen. Mor og William er allerede taget på arbejde så jeg er helt alene hjemme. Eller peanutbutter er her selvfølgelig også. Luke har lovet at komme, så vi kan følges til stationen sammen. Både Luke og mig har ikke kørekort så vi er nød til at gå. Luke er endda 18, så han burde have, men han er for doven. Det tager ca 20 minutter at gå ned til stationen, så Luke kommer nok snart. Jeg pakker min taske og begynder at tage sko på. Lige da jeg er færdig med at tage sko på, ringer det på døren. "Kom ind!" Råber jeg og en glad Luke kommer ind ad døren. "Hej" siger jeg siddende på jorden og igang med at binde mine sko. "Hej" svarer han og kigger rundt. "Du har et flot hus" siger han og kigger på mig. "Tak" svarer jeg og strækker mine arme ud imod ham. Han tager fat i mine hænder og trækker mig op.

"Hvordan kan du have alt dit tøj i den der?!" Siger jeg og peger ned på Luke's mini kuffert. "Jeg har ikke brug for særligt meget tøj" siger han og kigger ned på den lille kuffert. Luke har seriøst den mindste kuffert i verden med og endu værre, den er formet som en pingvin. "Den er mega grim" mumler jeg og håber på at han ikke hørte mig. "Jeg synes den er sej!" Siger han fornærmet.

"Hej træner Walters!" Siger mig og Luke i munden på hinanden. "Godt i kom! I er de sidste" siger han og skubber os hen til de andre. "Okay hør her! Vi skal køre med tog ind til lufthavnen og så flyver vi videre til Spanien. Når vi er landet tager vi bussen til vores hotel" Råber træner Walters til os. Jeg rækker hånden op og det ser han. "Ja, Victoria?" "Hvor langt tid tager flyveturen?" " 3,5 time" svarer han. Loui rækker også hånden op "Loui?" Siger træner Walters. "Er der pool på hotellet?" Spørger han. "Ja! Både indendørs og udendørs". Yay.
__________________________________

"Jeg kaster seriøst snart op" siger jeg og gemmer mit hoved i mine hænder. Vi sidder i bussen på vej hen til hotellet. Ved siden af mig sidder Luke og griner af mig. "Jeg kaster op på dig hvis du ikke snart holder kæft!" Hvæser jeg af Luke og han stopper straks med at grine. "Der er 20 minutter til vi er på hotellet, så jeg vil læse jeres værelsesmakkere op nu!" Siger træner Walters og vi begynder alle at juble. Jeg håber jeg kommer på værelse med Luke eller Theo. Træner Walters finder et stykke papir frem og begynder at læse højt.

"Luke og Loui
Kasper og Oliver
Cameron og Mads
Liam og phillip
Theodor og Jackson
Adam og Villads
Victoria og David"

No fucking Way! Jeg skal bare ikke sove sammen med David! "Jackson! Kan vi please ikke bytte makkere?" Spørger jeg Jackson som sidder på sæderne bag mig og Luke. "Det tror jeg desværre ikke vi må smukke" siger Jackson og kigger på mig. Jeg stønner irriteret og sætter mig tilbage i sædet. Jeg kigger ud af vinduet og følger landskabet. Der er mega smukt i Spanien!

XxforfatterbeskedxX

Heej!:)

Så kom der et til kapitel! Jeg vil prøve at skrive et nyt til imorgen, men jeg lover ikke noget.

Jeg har prøvet at lave et 'Victorias outfit' bare for sjov. Skal jeg lave nogle flere, så i kan se hvordan hendes stil er?

Stem og kommenter hvis i vil:D

Xoxo Mia;*

Butterfly (dansk)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz