Kapitel 15

3.3K 107 9
                                    


Fuck... Jeg er lige vågnet og klokken er 7.35. Jeg skal være i skole om 25 minutter! Jeg flyver ud af sengen og hen til mit tøjskab. Jeg vælger bare noget tilfældigt tøj og skynder mig at tage det på. Jeg når ikke i bad, men det gør ikke noget da mit hår ikke er særligt fedtet eller noget. Peanutbutter ligger stadig og sover, så jeg kysser hende farvel og lukker døren til soveværelset.

"William vil du ikke please køre mig i skole?" Siger jeg og snupper et æble. "Jo!" Siger han og tager bilnøglerne fra bordet. Jeg kan få William til at køre mig lige der hvor jeg vil hen, fordi han elsker at køre i sin nye bil. Jeg løber ud og tager sko på. Om 5 minutter ringer det ind til timen, så jeg kan ikke nå det til tiden. William kører ekstra stærkt og jeg sidder bare og klamrer mig til sædet. "Det er ligesom GTA!" Siger han begejstret og sætter farten op.

"Tak will!" Siger jeg og løber mod indgangen. Jeg løber hen til mit skab og flår det op. I den første time har jeg dansk, så jeg snupper min dansk bog og løber mod dansklokalet. Lige da jeg løber rundt om hjørnet, brager jeg ind i en eller anden. Jeg falder lige ned på numsen og mumler et "av!". "Ej undkyld Victoria!" Siger personen jeg løb ind i. Vent hvor kender han mit navn fra? Jeg kigger op og ser Loui, der strækker sin arm ned imod mig. "Nej du skal ikke undskylde, det var mig der løb ind i dig" siger jeg og tager imod hans hånd. Vi giver hinanden et smil og løber så begge videre.

Jeg åbner forsigtigt døren til klasseværelset og tager et skridt ind. "Undskyld jeg kommer for sent" siger jeg og kigger ned i jorden. Jeg kan mærke at alle kigger på mig og jeg orker ikke mrs Fields' dræberblik lige nu. Mrs Fields er nok verdens ondeste lærer, hun kan dræbe med sit blik. Engang fik hun en dreng til at græde fordi han svarede forkert på et spørgsmål. "Må jeg spørge hvorfor du kommer for sent?" Spørger hun surt. "Jeg sov over mig" siger jeg og kigger på hende. "Bare sæt dig på den ledige plads" siger hun og giver mig elevatorblikket. Jeg kigger rundt og ser to ledige pladser. En ved siden af Jackson og en ved siden af David. Fuck nej, så hellere sidde ved siden af en kæmpe orm! Jeg går over og sætter mig ved siden af Jackson, uden at kigge på ham.

"Lad os fortsætte hvor vi slap" siger mrs Fields og læser videre i en eller anden bog. Jeg sidder bare med et forvirret blik og kigger på hvad de andre gør. "Hvad skal vi?" Spørger jeg Jackson. "Aner det ikke" svarer han mig. " men har hun ikke sagt noget?" Spørger jeg igen. "Jo, men jeg lytter aldrig efter" jeg begynder at grine og mrs Fields kigger straks op. "Ikke nok med at du kommer for sent, nu larmer du også?" Siger hun. "Og dig" siger hun surt og peger på Jackson. "Du har allerede fået en advarsel idag. Begge op på kontoret!" Siger hun og åbner døren.

"Jeg kom 5 minutter for sent og så har du allerede fået 1 advarelse?" Siger jeg og begynder at grine. Mig og Jackson er på vej op til kontoret, men det går ikke for stærkt. Vi har valgt at holde en lille pause ved en bænk. Der er jo mega langt op til kontoret *blink blink*. "Jeg kom 30 sekunder før dig" siger han og begynder at grine. "Ej jeg troede lige at du kom til tiden! Men det gør Jackson rivers selvfølgelig aldrig" .

________________________________

"Peanutbutter!" Råber jeg da jeg kommer ind ad døren. En lille pjusket bold kommer løbende hen til mig. Jeg samler hende op og nusser hende bag øret. Mig og Jackson fik en skideballe og blev så sendt til time igen. Resten af dagen gik nu fint nok, der var ikke så mange timer og det er ikke idag jeg skal træne. Jeg sidder i sofaen og nusser peanutbutter da dørklokken ringer. Jeg sætter peanutbutter ned og går ud til døren og åbner den. "Hey" siger Jackson som står i døren med hænderne i lommerne. "Hej?" Siger jeg . "Wow! Fedt hus!" Siger han og træder ind. Han bliver mødt af en gøende peanutbutter, som han bare samler op. Fantastik vagthund!

"Øhm hvad laver du her?" Spørger jeg og lukker døren. "Du glemte din mobil på skolen" siger han rækker mig den. "Tak, og nu må du godt gå" siger jeg. "Jamen jeg er lige kommet?" Siger han og laver hundeøjne. Jeg ruller øjne og sætter mig tilbage i sofaen. Han smiler triumferende og sætter sig hen sammen med mig. "Skal vi se en film?" Spørger jeg og kigger over på ham. "Kun hvis jeg må vælge!" Siger han og kigger på vores fjernsyn. Jeg ruller med øjnene og sukker. "Fiiiint" siger og rejser mig op. "Hvad skal du?" Siger han og retter blikket mod mig. "Lave popcorn?" Siger jeg og går ud i køkkenet.

Imens popcornene popper finder jeg en skål frem. Hvorfor har jeg på fornemmelsen at det her bliver en mega lang aften? Nårh ja, fordi Jackson rivers sidder i min stue. Haha, jeg sværger hvis nogen af plastikdullerne får det af vide, flår de hovedet af mig. Når jeg ikke kan høre flere pop slukker jeg for mikroovnen. Jeg er popcorn mesteren! Ingen er brændt og næsten alle er poppede. Jeg går ind i stuen med popcornene under armen. I sofaen sidder Jackson med MIN dyne. Ingen rør min dyne! "Hvor har du fundet den?!" Siger jeg og skynder mig over til sofaen. Jeg stiller popcornene på bordet og river i min dyne. "Slip!" Råber jeg, men Jackson griner bare. Vi laver tovtrækning med dynen, indtil Jackson giver slip, så jeg falder lige på numsen. "Røvhul" mumler jeg og rejser mig op.

"Nej! Jeg gør det ikke!" Siger jeg. "Come on! Det er bare Saw?" Siger Jackson og tænder filmen. Han valgte fucking Saw! Jeg hader gyserfilm, det er noget af det værste der findes. Jeg skriger fordi der sker noget uhyggeligt i filmen. Jackson griner af mig og ser så videre på filmen. Ligepludselig er der en hånd der tager fat i min fod. Jeg skriger så højt at hele landet kan høre det. Jackson flækker af grin og river min dyne af mig. "Fuck dig!" Siger jeg og river dynen tilbage. Godt mor og William ikke er hjemme. Mor er taget til Sverige i 2 dage og William er på en eller anden træner Camp.

Filmen er næsten slut og jeg er lige ved at falde i søvn. Mig og Jackson har rykket os sammen så vi begge kan være under dynen. Han sidder og er mega optaget i filmen med peanutbutter på skødet. Aww. Jeg lægger mit hoved på hans skulder og lige inden jeg falder i søvn kan jeg se ham smile.

XxforfatterbeskedxX

Hej!:)

Undskyld jeg først har opdateret nu, men til gengæld får i et lidt længere kapitel.

Den er ikke rettet, så hvis i finder nogle fejl er jeg meget ked af det.

Ikke mere herfra!:)

Xoxo Mia;*

Butterfly (dansk)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz