Kapitel 45

1.9K 57 10
                                    




^^Luke^^

"Victoria!" Lyder Luke's stemme. "Mmh" grynter jeg og tager dynen over hovedet. "Jeg er sulten" siger han og hiver ned i dynen. "Så hent dog noget mad?!" Siger jeg irriteret. Han skal da ikke vække mig og så regne med at jeg vil hente mad til ham. "Jamen, jamen" piver han og laver hundeøjne. "Idiot" mumler jeg og rejser mig op. Jeg bevæger mig langsomt ned af trapperne og ud i køkkenet. Jeg skal fandme ikke lave den store brunch til ham, nå han ikke engang vil stå op. Så jeg varmer bare nogle boller med smør. Radioen er tændt så jeg nynner lidt med på sangen. "William!" råber jeg og han kommer ud i køkkenet. "Ja?" spørger han og træder nærmere. "Har du drukket det sidste appelsinjuice?" spørger jeg og kigger køleskabet en gang til igennem for at være sikker. "Nope" siger han og går ind i stuen igen.

"Taaak" siger Luke og snupper den ene tallerken fra mig. Jeg smiler og sætter mig ned i sengen. Vi spiser vores mad færdigt og går derefter ned i køkkenet med de brugte tallerkner. "Hey Victoria? Dig og Luke skal finde et andet sted at være fordi jeg får venner på besøg" siger William der er trådt ind i køkkenet. "Helt ærligt?" spørger jeg sukkende og kigger på ham. Han nikker og smiler. "Fint... Men William?". William kigger opmærksomt på mig. "Siden hvornår har du fået venner?" spørger jeg og bryder ud i grin. "Haha, meget morsomt!" siger han og slår ud efter mig for sjov.

"Hvor er vi på vej hen?" spørger Luke der overhovedet ikke har hørt efter, da jeg forklarede at vi skulle tage til centeret. Jeg sukker og kigger opgivende på ham. "Centeret" ender jeg med at svare. Vi fortsætter vores gang indtil vi står foran indgangen. Der er fyldt med mennesker, men det skyldes nok at det er weekend. "Lad os smutte ind" siger jeg og Luke følger efter. Jeg skynder mig hen til den første tøjbutik jeg ser. "Ej V! Det der magter jeg altså ikke" sukker Luke. "Hvad skal man ellers lave her?" spørger jeg og fortsætter med at kigge på tøj. "Øhm, øhm-" "det tænkte jeg nok" afbryder jeg og blinker til ham.

"Så bliver det 210kr" siger kassedamen. Jeg rækker hende nogle penge og smiler til hende. Hun tager imod dem og gengælder mit smil. Vi træder ud af butikken og fortsætter rundt. "Jeg fatter simpelthen ikke hvordan i piger kan shoppe så meget" siger Luke og hentyder det de poser jeg har bedt ham om at holde for mig. "Altså man får jo brug for nyt tøj" siger jeg. "Nyt tøj? I køber jo hele tiden nyt tø-" "hey!" siger Loui der kommer gående mod os. Bag ham kommer Chloe gående. "Hva så!" siger Luke og laver et håndtryk med Loui. Chloe kommer hen og krammer mig. "Hvad laver i her?" spørger hun og træder et skridt tilbage. "William smed os ud, så vi tog herover" Chloe griner lidt af det. "Hvad med jer?" spørger Luke. "Vi er her bare for hyggens skyld" svarer Loui og lægger en arm om Chloe.

"Vi ses!" siger jeg og derefter begynder Luke og jeg at gå hjemad efter vi har snakket med dem i et stykke tid. "De er nu ret søde" siger Luke. Han har helt ret! Loui og Chloe passer helt perfekt sammen og gæt hvem der fik dem sammen? mig! Jeg venter dog stadig på en tilståelse fra Chloe. Vi snakker lidt videre på vejen hjem.
Lige før vi når mit hus, møder vi selvfølgelig Jackson. Luke giver ham et kram, men han får sku ikke noget fra mig! Han har virkelig pisset mig af her for tiden og jeg ved ikke hvorfor han opfører sig sådan. Før jeg når at sige noget har Luke inviteret ham med hjem hos mig. "Vent hvad?!" siger jeg og stopper op. "Ej kom nu V. Det gør vel ikke noget" siger Luke. Jeg sukker og fortsætter hjemad.


XxforfatterbeskedxX

Hello guys!:)

Så er jeg tilbage med et nyt kapitel! Jeg har haft en periode hvor jeg ikke har haft den store lyst til at skrive, men nu er jeg tilbage!:D
Btw Butterfly har fået 70k læsere! holy moly, der er godt nok sket noget siden jeg startede med at skrive. Jeg takker alle jer der læser med, det betyder en hel del for mig:)

Sommerferien er i fuld gang og endelig er det gode vejr kommet til Danmark! Jeg kom hjem fra tyrkiet i sidste uge og lige i tide til det dejlige sommervejr! Tyrkiet?! tænker i nok. Jeg var i tyrkiet den fredag hvor der blev begået et militærkup. Vi skulle flyve om lørdagen (altså dagen efter kuppet) og vi blev lidt bange for om vores fly skulle blive aflyst. det gjorde det heldigvis ikke! Men vi var den sidste afgang om lørdagen.
Det var lidt uhyggeligt, men gudskelov mærkede vi ikke så meget til det der hvor vi var:)

Jeg håber at i alle har haft en super ferie indtil videre!:)

Stem og kommenter hvis i har lyst

Kapitlet er ikke rettet

Xoxo Mia:*

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now