Kapitel 23

2.9K 100 7
                                    


Av. Jeg hader tømmermænd. Min hovedet dunker, så meget at jeg ikke engang kan høre mine egne tanker. Det var mega sjovt igår og vi havde det mega sjovt. Bortset fra at jeg ikke kan huske halvdelen af det. Hvordan kom jeg hjem til hotellet? Og hvem har taget min kjole af mig? Alt er sort... Det sidste jeg husker er at jeg vandt en drikkekoncurrence mod David, Luke, Loui og Jackson. Fordi vi ikke skal spille kampe idag, skal vi først spise morgenmad klokken 11. Jeg har sat mit vækkeur til klokken 10, men jeg kunne godt bruge en halv time mere. Med al min kraft, får jeg svunget mig ud af sengen og lander på gulvet med et bump.

Hvor er David egentligt? Når jeg lige at tænke før døren til badeværelset går op. "Godmorgen!" Siger en mega morgenfrisk David. "Hvordan kan du være så frisk? Du drak da mindst ligeså meget som mig igår?" Spørger jeg og går hen til min kuffert, for at finde noget tøj frem. "Jeg får ALDRIG tømmermænd" siger han og lægger tryk på aldrig. Hvordan kan man ikke få tømmermænd? Drikker jeg en halv øl, er jeg helt færdig. Og værst af alt, når jeg er fuld bliver jeg mega kærlig. Jeg kan finde på alt muligt shit når jeg er fuld og det er ikke særligt godt. Jeg finder bare et par løse grå shorts og en hvid tynd trøje frem. Det skulle blive mega varmt idag, så jeg har tænkt mig at tage ud og udforske byen lidt. Jeg går ud på toilettet og tænder for bruseren. Jeg får en klam følelse da jeg tænker på at David har brugt den samme bruser.

Efter jeg har været i bad og har taget mit tøj på, lægger jeg en naturlig makeup og lader mit hår hænge løst. Før jeg gik i bad tog jeg en hovedpinepille, som så småt er begyndt at virke. Der er 15 minutter til vi skal spise morgenmad, så jeg har god tid. "Victoria! Din telefon ringer!" Kan jeg høre David råbe inde fra soveværelset. Jeg skynder mig ud og tager telefonen der ligger på kommoden.

V- Victoria
M- mor

V- "det er Victoria"
M-"Hej Victoria!"
V- "Hej mor! Hvordan går det?"
M-"det går fint, jeg er ved at pakke"
V-"Nårh ja. Var det idag du tog til Grækenland?"
M-"nej, først imorgen"
V-"okay. Var der noget specielt du ville?"
M-"jeg ville bare høre hvordan det gik"
V-"det går rigtigt godt! Vi har vundet vores 2 kampe og skal spille nogle flere imorgen"
M-"det var da super!"

Vi snakker lidt videre om hvordan det er på hotellet, indtil David afbryder os. "Undkyld jeg afbryder, men vi skal spise om 5 minutter" "okay jeg kommer nu" siger jeg til ham. "Jeg er nød til at gå nu. Hav en rigtig god tur til Grækenland!" "Jo tak og hyg dig nu!" Siger hun og lægger røret på. Jeg går med David ud og vi begynder at gå ned mod restauranten.

Nede i restauranten sidder jeg ved siden af Jackson og Cameron. Overfor mig sidder Luke og ved siden af ham Villads. Jeg sidder og griner af de jokes Jackson fortæller. Mig og Jackson aftalte at tage ind til byen efter morgenmaden. Når jeg griner af Jacksons jokes kan jeg mærke Luke kigge underligt på mig. Hvad mon hans problem er? Efter vi alle er færdige med at spise, rejser jeg mig op og takker for maden. "Er du klar?" Spørger Jackson, der står ved siden er mig. "Jeg mangler min taske. Jeg kommer tilbage om 2 minutter" siger jeg til ham og begynder at løbe mod elevatorerne.

Inde på mit værelse pakker jeg hurtigt min taske og er hurtigt ude af døren. Jeg har så travlt at jeg løber lige ind i Luke. "Ej undskyld Luke!" Siger jeg og giver ham et hurtigt kram. "Det gør ikke noget. Hvad skal du i den fart?" "Ned til byen med Jackson. Jeg har travlt! Vi ses!" Siger jeg og begynder at løbe. Jeg når lige at se Luke lave det samme underlige og forvirrende blik. Jeg må lige spørge hvad der er galt senere. "Så er jeg klar" siger jeg til Jackson med et smil og vi begynder at gå ud til den busstation der er ude foran hotellet.
______________________________________________

Mig og Jackson havde det super hyggeligt idag! Vi kiggede på butikker og gik på cafe. Vi har været derinde hele dagen og der er kun en halv time til vi skal spise aftensmad. Mine tømmermænd er væk, så jeg er klar til at spille fodbold imorgen. Jeg skal lige huske at spørge Luke hvad der er galt, men det må jeg gøre efter vi har spist. Jeg er hundesulten! Jeg går op på mit værelse og skifter til noget lidt mere behageligt tøj. Det er også blevet ret køligt, så,jeg tager et par lange bukser på.

Vi har lige spist og alle er på vej op på deres værelser. Lige inden Luke går ind i elevatoren tager jeg fat i hans hånd og river ham tilbage. "Hvad laver d-" "shh!" Afbryder jeg ham. Jeg går hen i et lille rum med nogle sofaer og et fjernsyn i. "Hvad er der galt?" Siger han og kigger spørgende på mig. "Hvorfor giver du mig de der mærkelige blikke?" "Jeg troede bare ikke du kunne finde på at komme sammen med Jackson" "hvad?!" Siger jeg lidt for højt. "Vi er ikke mere end venner" siger jeg bestemt. "Er du sikker på at han ved det?" Siger han en smule irriteret. "Hvad?" Siger jeg meget forvirret. "Vent kan du slet ikke huske hvad der skete igår?" "Nej?" "Dig og Jackson kyssede en hel del?"

XxforfatterbeskedxX

Halløj!:)

Jeg har fået en ide! Jeg tænkte på om jeg måske skulle lave en '10 facts om mig'. Så kan i lære mig lidt bedre at kende. I må meget gerne skrive i kommentaren om jeg skal gøre det og så kan det være at den kommer ud i aften:D

Kapitlet er ikke rettet

Stem og kommenter hvis i får lyst:)

Xoxo Mia:*

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now