Kapitel 28

3K 105 15
                                    


"Godmorgen" siger jeg og gaber. "Godmorgen!" Svarer Jackson muntert og kigger på pladsen over for sig. Jeg tager det som et tegn på at jeg skal sætte mig. "Hvorfor sidder vi herude?" Spørger jeg og kigger mig omkring. Vi plejer at sidde indenfor på et stort rundt bord hvor der er plads til alle. Nu sidder vi alle fordelt på 2-mands borde. "Det ved jeg ikke. Jeg kom bare ned og så at drengene sad ude" svarer Jackson. "Jeg er sulten!" Siger jeg og rejser mig. Jeg begynder så småt at gå ind imod buffeten med Jackson lige i hælene. Uff, idag kan man bestille smoothies. Jeg går op til manden i baren og bestiller en mango smoothie.

"Jeg regner med at du scorer mål idag" kommer det fra Jackson. "Og jeg regner med at DU scorer mål idag" svarer jeg og lægger tryk på du. Vi griner begge lidt og jeg tager en tår af min smoothie. Jeg kommer til at savne alt den her luksus! "Er den spændende?" Spørger Jackson og griner. Hov, jeg kom vist til at stirre lidt meget på min mad. "Ja det er den" svarer jeg med et smil. Jeg får virkelig lyst til at spise 5 tallerkener mad, men må jeg ikke, fordi så kan jeg ikke løbe.

"Smil!" Siger Jackson og tager sin mobil op af lommen. Jeg smiler og han tager et billede. "Må jeg se?" Spørger jeg og læner mig hen imod ham. Han viser mig billedet. "Må jeg sætte det ind på min Snapchat story?" Spørger han og skal lige til at trykke på knappen, men han venter på min tilladelse. "Jaja" svarer jeg og han trykker knappen ned. "10 minutter til bussen kommer!" Siger træner Walters meget højlydt og går så igen. Jeg rejser mig og trækker stolen ind under bordet.  Jackson gør det modsatte og skubber stolen længere væk fra bordet. Jeg sender ham et virkeligt dømmende blik. "Undskyld" siger han og giver stolen et lille skub, så den flytter sig 1 centimeter. "Sådan, skal vi gå?" Spørger han og smiler til mig. Jeg sukker irriteret og går hen og skubber stolen ind. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg hjælper altid tjenerne. Jeg sætter min stol ind under bordet og smider affaldet fra tallerkenen ud. Hehe, sådan et sødt menneske er jeg nemlig.

_______________________________

"Vent, er vi kommet i finalen?" Spørger en meget forvirret Theodor. "Vi kommer kun i finalen hvis Malaga vinder over Barcelona. Hvilket nærmest er umuligt" siger Loui sukkende. Vores første kamp endte 1-1, så vores plads i finalen afhænger af et andet hold. Deres kamp begynder om nogle minutter, så vi har sat os på siddepladserne. Jeg prøver at smugle en pakke tyggegummi op af min taske, men det går ikke så godt. "Del lige Victoria!" Siger Luke ret højt, så alle vender deres hoveder mod mig. Jeg sukker og rækker ham pakken. Jeg snupper et stykke tyggegummi og sender pakken videre til de andre drenge. Da jeg endelig får pakken tilbage, er over halvdelen af tyggegummierne væk. "Grådige dyr" mumler jeg lige i det dommeren fløjter til start.

*fløjt fløjt* lyder det ud af dommerens fløjte. Vi rejser os alle op og klapper. Kampen endte 1-0. Til Malaga! Vi er i finalen! Nogle af drengene giver hinanden highfives, jeg jubler bare. "Vi er i finalen! Den skal spilles om 30 minutter!" Siger træner Walters og jubler. Vi begynder alle at gå imod omklædningsrummende. Det er lidt træls at jeg skal klæde om helt for mig selv. Ikke at jeg vil klæde om med drengene! Jeg vil bare ikke være alene. "10 minutter" siger træner Walters og klapper mig på skulderen. Klumpen af drenge forsvinder ind i et omklædningsrum. Det samme gør en-mands klumpen bestående af mig, bare i et andet omklædningsrum. Der lugter af sved og sure sokker herinde. Jeg bider smerten i mig og begynder at skifte.

"Høje knæløftninger" siger Jackson og laver dem. Vi er igang med at varme op. Santos hedder det hold vi skal møde, det er et brasiliansk hold, så de har virkelig rejst langt. Jeg tror kun der er et par minutter til kampen starter. Dommeren står ude på midten af banen og kigger på sit ur. Vi er jo i finalen, så derfor er næsten alle hold samlet og står og kigger på os. Jeg må indrømme at jeg er en smule nervøs. Streg det.... Meget nervøs. Dommeren laver et langt og højt fløjt. Vi går alle ind imod midten og stiller os i rækker på vær side af halvcirklen. Dommeren læser en masse regler op og efter et minut giver han os endelig lov til at sige god kamp. "Vær forsigtig" hvisker deres anfører til mig imens han blinker flirtende. Så han tror jeg ikke kan noget. Jeg skal vise ham skal jeg! Dommeren fløjter og bolden trilles igang. Allerede efter 2 minutter er Santos nede ved vores mål. Deres anfører skyder og bolden lander inde i nettet. Fuck...

XxforfatterbeskedxX

Hey!

Så kom der langt om længe et kapitel ud. Jeg tror seriøst jeg slår mig selv med en fisk, næste gang der går mere end en uge, før et nyt kapitel kommer ud.

Jeg tror seriøst jeg dør! 15 fucking tusinde personer har læst min bog. Jeg græder virkelig:D mange tak det betyder virkelig meget for mig!

Til de læsere der kan lide 5sos. Har i set den nye Hey everybody musikvideo? Den er fantastisk!

Kapitlet er ikke rettet

Stem og kommenter hvis i får lyst:D

Xoxo mia;*

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now