Kapitel 4

4K 118 10
                                    

"Wow, hvor er her smukt!" Jeg står midt i en kæmpe hvid entre, hvor der er højt til loftet og marmor gulv. "Tak" David og jeg er taget hjem til ham for at lave vores fysikopgave. Han fører mig ind i et rum, der nok er stuen siden der er en sofa et enormt fjernsyn og en masse andre stueagtige ting. Stueagtige? Wft Victoria. "David? Er det dig honey?" En dame omkring de 40 år er kommet ind i stuen til os. "Ja mor, øhm det her er Victoria. Vi skal lave en fysikopgave" hun retter blikket mod mig og smiler. "Hej Victoria, jeg er Davids mor Susanne" hun rækker hånden ud og jeg tager imod den. Susanne ligner David lidt. De har begge mørkeblå øjne og er rigtig høje. Her står mini jeg ved siden af 2 kæmper! Man kan se at hendes hår er farvet svagt rødt og hun har en fin sort kjole på. "Skal vi gå op på mit værelse?" "Ja det kan vi godt" smiler jeg til David.

Jeg ligger i Davids seng og tegner tændstiksmænd på en planche. Døm mig ikke! Det er ikke alle piger der er gode til at tegne. "Hvad fuck er det?" Griner David da han ser min (flotte) tegning. "Det er Einstein!" Han griner nu endu mere. "Hey, det er ikke alle piger der kan tegne" "ja det kan jeg se". Av, fuck dig David. "Haha hvor er du sjov!" Jeg tegner videre på min mega flotte tegning og han sætter sig og fortsætter med det han nu lavede. Urgh! 3 timer. 3 timer har jeg ligget i Davids seng og tegnet tændstiksmænd, men! Jeg er færdig! "FÆRDIG!" Råber jeg da den sidste tændstiksmand er tegnet. "Flot, jeg mangler bare lige..." "Holy shit!" Han har tegnet Einstein, der står med en masse kemikalier. Det ligner næsten at Einstein er virkelig!

Uff! Efter 4 timer er vi endelig færdig med den lorte opgave. "Hvad skal vi lave?" Spørger jeg efter at have siddet og kigget ud i luften i et stykke tid. "Hvad med en film?" "Jo hvorfor ikke?" "Jeg ved lige hvad vi skal se" David smiler kækt hen imod mig.

"Ahhh!!" Jeg skriger, da en massemorder popper op på skærmen, og skærer en masse mennesker over med en motorsav. David griner af mig og jeg skriger endu højere. Ligepludselig rejser David sig op, og begynder at gå. "Nej ik efterlad mig!" råber jeg til ham, men han griner bare. Efter et par minutter kommer han ned igen viklet ind i sin dyne. "Yay!" Hviner jeg da han kaster dynen hen over hovedet på mig. Han kaster sig ned ved siden af mig og snupper et stykke af dynen. Hvad snakker jeg om? Han tager hele dynen så jeg kun har et lille hjørne tilbage. "Hey!" "Min dyne!" Siger han med baby stemme og vi begynder begge to at flække af grin.

Vi er i slutningen af filmen og jeg gemmer mit hovede inde i Davids bryst da massemorderen skærer nogle små børn over. Jeg kan mærke at han smiler og da jeg kigger op har jeg søreme ret! David er faktisk rigtig køn. Har har mørkebrunt hår, blå øjne der matcher nattehimlen, så har han to søde små smilehuller og når han smiler kommer hans perfekte tænder til syne. Men jeg vil ikke være mere end venner da mit sidste forhold ikke gik så godt.

Da filmen endelig er færdig, sidder vi bare og kigger lidt rundt. "Så, hvad skal vi lave nu?" "Hvad med det her?" David læner sig frem mod mig, lægger sin hånd på min kind og presser sine læber mod mine. Jeg vågner op fra 'Victorias lille verden' og indser at David kysser mig. Ham David jeg lige havde besluttet mig for kun at være venner med. Jeg trækker mig hurtigt tilbage og rejser mig op. David sidder stadig og ser forvirret ud i sofaen. Jeg går med hastige skridt mod døren og begynder at tage sko på. "Hvor skal du hen?!" David kommer løbende mod mig. "Hjem, undskyld men jeg kan ikke det her". "Det her? Du mener kysse med mig?" Jeg nikker og kigger ned i jorden. Han griner en irriterende latter som jeg aldrig har hørt ham grine før. "Hør her skat. Alle vil kysse med mig!" Idiot. Fucking taber. Jeg tager min jakke og åbner døren, men David lukker den igen. "Klokken er halv tolv om aftenen og du vil gå 11 kilometer hjem alene i mørket?" Han griner det irriterende grin igen. "Ja" svarer jeg koldt og løber ud af døren.

Urgh! Hvor har jeg dog lyst til at slå løs på David! Eller måske skulle jeg få Chloe til det? Mine ben er allerede ved at falde af og jeg har kun gået 4 kilometer. Fuck, det bliver en laaaang aften. Imens jeg går og tænker over hvad jeg vil gøre ved David, bliver mine tanker overdøvet er en motorcykelmotor. Jeg kommer i tanke om at William har en motorcykel og måske er ude og lede efter mig. Jeg vender mig om og vinker til motorcyklen. Den drejer ind mod mig og en dreng træder af den. Vent hans krop ligner ikke Williams? Han tager hjelmen af og... "Hey smukke, brug for et lift?"

Jackson fucking rivers.

XxforfatterbeskedxX
Hej venner!:)
Det bliver et kort kapitel, men jeg lover at der vil kommer et godt og nyt kapitel ud her i weekenden.
Håber i kan lide bogen:)
Xoxo Mia;*

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now