Kapitel 30

3.1K 105 20
                                    



Hold kæft hvor er det dog koldt i Danmark! Jeg fryser jo min røv af. Klokken er halv 8. Hvorfor ligger jeg ikke i seng og sover lige nu? Jo, det skal jeg fortælle dig. Det røvhul træner Walters sagde at vi sagtens kunne komme i skole idag. Jeg var først hjemme og lå i min seng klokken freaking 3 om natten. Jeg har viklet mig ind i min dyne og er på vej nedenunder. "Godmorgen" siger mor muntert. "Nej" siger jeg og sætter mig ved bordet. "Er du virkelig så træt?" Spørger hun og kigger på mig med medlidenhed. "Ja" svarer jeg og sukker. En lille og puffet peanutbutter begynder at slikke mig på benet. "Ad!" Hviner jeg og samler hende op. Jeg griner lidt og begynder så at nusse hende.

"Victoria!" Råber Camille gennem hele gangen. Alle får et chok og vender opmærksomheden mod mig i et kort sekund. Camille, Chloe og Smilla kommer løbende og trækker mig ind i et langt gruppekram. "Hvor har vi savnet dig!" Siger Smilla og strammer grebet om mig. "Jeg har virkelig også savnet jer!" Svarer jeg. Da vi endelig trækker os fra krammet, er der ikke så lang tid til timen starter. "Hvad har du?" Spørger Chloe og kigger på mig. "Dansk" sukker jeg. Ingen af pigerne har dansk, så jeg må klare mig helt alene. Jeg tøffer ind i klassen og sætter mig på min normale plads. Den helt ovre i hjørnet. Der går ikke lang lang tid før hele klassen er fyldt op med larmende elever.

Mrs. Fields prøver at få os til at være stille. "Nu holder i mund!" Råber hun og der bliver ro. Hun sukker og tager sine briller på. "Som jeg sagde i sidste uge, skal vi lave en projektuge" siger hun og finder et stykke papir frem. "Nu råber jeg grupperne op igen, da jeg ved at i alle har glemt dem". Det er ikke rigtigt, jeg kan huske min. Jeg kan huske at min gruppe består af mig og Jackson. Det her bliver en lang uge... "Grupperne er.." Starter hun.

"Veronica og David
Anders og Filippa
Pauline og Casper
Mathilde og Eric
Victoria og Jackson" siger hun og sætter sig ned.

"Bare gå igang" siger mrs. Fields og vifter med hænderne. Jeg kigger rundt i rummet efter Jackson. Jeg kan ikke se ham. Hvor er han? Jeg rejser mig op og går hen til mrs. Fields' disk. "Undskyld, ved du om Jackson er i skole?" Spørger jeg høfligt. "Det ved jeg ikke. Han er ihvertfald ikke til time" svarer hun knap så høfligt. "Okay" siger jeg og begynder at gå tilbage til min plads. Jeg kigger op på tavlen og ser hvad opgaven går ud på. Vi skal lave et produkt der skal hjælpe på den globale opvarming. Jeg aner ikke hvad vi kan lave.

________________________________

Efter et par timer er det endelig blevet tid til frokost. Men jeg skal lige nå en ting før jeg skal spise. Jeg går med faste skridt mod gruppen af drenge. Da jeg når den, skubber jeg et par drenge væk, så jeg kan komme igennem. Præcis som jeg havde troet, står Jackson lige i midten af det hele. Jeg tager fat i hans hånd og river ham med ud af klumpen. "Rolig!" Siger han med latter i stemmen. "Hvor blev du af?" Spørger jeg, da jeg har fundet et stille sted. "Hvad mener du?" Spørger han og giver mig et mærkeligt blik. Jeg sukker og giver ham er-du-dum-blikket. "Jeg gad bare ikke" svarer han. Drenge...

Efter at have forklaret den torsk til Jackson, hvad vi skal lave, går jeg ud for at finde pigerne. Hvis jeg kender Camille ret, har hun slæbt Chloe og Smilla med hen til den store gruppe af drenge. Og som jeg sagde, står Camille lige i midten af klumpen med Chloe og Smilla der dog prøver at skjule sig lidt. Camille stopper den samtale hun havde igang, da hun ser mig. "Ses drenge" siger hun og løber hen til mig. Chloe og Smilla danner bagtrop. Jeg giver dem alle et hurtigt kram og vi begynder stille at gå mod kantinen. "Du er altså nød til at fortælle ALT om din tur!" Siger Smilla begejstret. "Og noget andet" mumler Chloe. "Hvad mener du Chloe?" Spørger Smilla og kigger skiftevis på Chloe og mig. "*host host* Jackson" siger Chloe og smiler til hende. Som tak får hun da et dræberblik.

"Nå fortæl!" Siger Camille spændt, lige på nippet til at sprænge i luften. "Jo altså, det var en super god tur og jeg havde det rigtigt sjo-" "ik det!" Afbryder Camille mig. Jeg sukker og tager en bid af min pasta. "Øhm.. Migogjacksonkyssedemåske" mumler jeg så hurtigt at de ikke kan følge med. "Hvad? Sig det langsommere" siger Smilla imens hun lyder meget utilfreds. Jeg vil da skide på om hun er utilfreds. De piger flipper helt ud når jeg fortæller dem hvad der skete med mig og Jackson. "Mig... Og... Jackson...-"  "hurtigere" sukker Camille.

"Mig og Jackson kyssede måske..."

XxforfatterbeskedxX

Hej allesammen!:)

Jeg beklager den lange ventetid, men her er et nyt kapitel.

Er det spændende? Nej...
Er det langt? Nej...
Er det sødt? Nej...
Er det nervepirrende? Nej...
Er det godt? Nej..

Sorry guys!:( det er bed at blive en liiidt kedelig bog. Jeg lover at der snart vil ske noget drama. Og der vil også snart blive skrevet et kapitel med en anden synsvinkel, en lidt speciel en;)

Jeg har ikke andet at sige end..

Kapitlet er ikke rettet

Stem og kommenter hvis i får lyst:D

Xoxo Mia;*

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now