Kapitel 22

3.1K 104 14
                                    

*det Victoria har på da de er i byen^*

* 1 dag senere*

Idag skal alle drengene og jeg i byen. Vi skal ikke spille nogen kampe imorgen, så derfor må vi godt drikke os fulde idag. Jeg har et falskt id, så jeg kan drikke. Der er jo ikke noget sjovt ved at gå i byen hvis man ikke kan blive fuld. Vi har aftalt at tage afsted klokken 21:00. Lige nu er klokken 19:00 så jeg har en masse tid til at gøre mig klar. Tidligere idag fik jeg overtalt Theodor til at tage med ud for at shoppe kjoler. Han synes det var røv kedeligt, men jeg fandt en super sød sort kjole, med et lille guld/sort bælte.

Da jeg har så meget tid, gider jeg ikke at gøre mig klar endu. Jeg snupper min MacBook fra min kuffert og går ind på FaceTime. Lige nu har jeg virkelig brug for at høre en pige stemme! Jeg ringer til Chloe og venter på at hun tager den. Efter jeg har ringet 2 gange til hende tager hun den endelig. "Hej!" Siger hun og vinker til mig. "Hej" siger jeg og vinker igen. "Nårh fortæl mig hvordan det går!" Siger hun og sætter sig i sin seng. "Jo altså jeg ved jo du er ligeglad med fodbolden" hun griner og det smitter af på mig. "Det her hotel er mega fedt! Igår var vi i poolen og Jackson og jeg har også været ude på tennisbanerne" "Jackson huh?" Siger hun og giver mig et smørret smil. "Nej Chloe! Vi er bare venner" siger jeg og griner af hendes ansigtsudtryk. Mig og Jackson er ikke mere end venner, men jeg må indrømme at vi er blevet ret gode venner og han er ikke ligeså irriterende som han plejer. "Jaja" siger hun og løfter øjenbrynene op og ned.

"Har du seriøst shorts på?!" Siger Chloe overrasket. "Ja? Der er sådan 25 grader her" "hvad?! Der er 10 grader i Danmark!" Siger hun og surmuler. Jeg griner, men bliver afbrudt af en banken på døren. "Kom ind!" Råber jeg og jeg kan høre at døren går op. "Hey Victoria. Havde du mit ur?" Spørger Loui. Han var inde hos mig og David igår og glemte sit ur. Jeg kan ikke engang huske hvorfor han tog det af. "Ja det er lige her" siger jeg og rejser mig op. Jeg går hen til kommoden og roder lidt rundt i den. "Hey Chloe" siger Loui og smider sig i sengen. "Hej" siger hun og vinker til ham. "Hva så? Er det fedt i Danmark" spørger han hende. "Næh, her er mega kedeligt uden alle jer!" Siger hun og begynder at grine. "Du har et vildt nuttet grin" siger han og Chloe rødmer lidt. Aww de to turtelduer. Jeg bruger med vilje ekstra lang tid på at finde uret.

"Okay sig farvel til hinanden turtelduer" siger jeg til Loui og Chloe. Der er 1 time til vi skal mødes og jeg vil gerne gøre mig klar. De siger farvel til hinanden og Loui går ud ad døren. Jeg giver Chloe et smørret grin og smider mig i sengen. "Nånå, der er en der har fået sig en kæreste" "vi er ikke kærester!" "Så siger vi det" siger jeg og rejser mig op. Vil du se den kjole mig og Theo fandt?" Siger jeg og gemmer den bag min ryg. "Ja da" siger hun. Jeg hiver en frem og Chloe får store øjne. "Wow!" Siger hun og smiler.
__________________________________

"Wow" siger Jackson og giver mig elevatorblikket. Jeg smiler til ham som et tak. Jeg var åbenbart den sidste der kom, fordi vi begynder at gå nu. Der er ikke så langt ned til byen, så vi går derned for at spare lidt penge. Allerede efter 8 minutters gang kan jeg godt mærke at det måske ikke var verdens bedste ide at tage så høje hæle på. Selvom jeg har mega høje hæle på er jeg stadig meget lavere end drengene. Allerede 2 gader væk fra det diskotek vi skal på, kan man høre musikken pumpe derudaf. Jeg er lidt nervøs for om at vagter vil opdage at mit id er falskt, men det går nok. Håber jeg...

"Id frøken?" Siger en af de kæmpe store vagter. Jeg rækker ham mit falske id og kigger afventende på ham. Han kigger på kortet og derefter på mig flere gange inden han bestemmer sig for at lade mig gå ind. "God fornøjelse frøken" siger han og træder til side, så jeg kan komme ind. "Mange tak" siger jeg og træder ind. Da jeg går ind ad døren bliver jeg ramt af lugten af alkohol og sved. Dansegulvet er fyldt helt op med dansende mennesker. "Vil du med hen i baren?" Råber Jackson til mig. De andre drenge er allerede i fuld gang med at danse. Jeg nikker og følger efter ham.

"Hvad skulle det være?" Spørger bartenderen. Han har mørkt, krøllet hår. Han ligner en på omkring de 20 år. Jeg kigger over på Jackson, som tegn på at han for æren af at bestemme min drink. Jackson nikker og bestiller to drinks. Vi sidder lidt og snakker, da bartenderen kommer tilbage med to drinks. Han rækker en lyserød en til mig og en hvid til Jackson. Min drink er næsten selvlysende pink med en lille sød paraply i. Jeg tager en tår og får en dejlig smag i munden.

Der er gået et par timer og jeg har fået rigeligt at drikke! Jeg kan mærke at jeg ikke har særligt meget kontrol over min krop. "Okay er i klar?" Spørger Theo. Luke, Loui, David, Jackson og jeg er ved at lave en drikke konkurence. "Den første der får drukket alle sine 10 shots vinder. 3.. 2... 1... Start!" Råber Theo og jeg begynder at hælde shots i mig. Det brænder i min hals, men jeg fortsætter. Efter jeg har drukket det sidste shot, sætter jeg glasset ned i bordet med et brag og rejser mig op. "Og vi har en vinder!" Råber Theodor. Jeg jubler og begynder at lave min super flotte (not) sejresdans. Mere husker jeg ikke før alt bliver sort.

XxforfatterbeskedxX

Hej mennesker!

Så fik i altså 2 kapitler idag. Jeg håber ikke at i synes at min bog er for kedelig. Ellers må i meget gerne skrive det eller give mig nogle gode ideer.

Tusind tak for de 7k læsere! Det betyder utroligt meget for mig. Jeg smiler altid når jeg læser jeres kommentarer og jeg får en god følelse i maven når jeg ser hvor mange der har stemt på min bog.

Kapitlet er ikke rettet.

Stem og kommenter hvis i får lyst:)

Xoxo Mia;*

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now