Kapitel 41

2.5K 80 17
                                    


Hvis i om et par uger sidder og tænker "hvorfor er der ikke kommet et nyt kapitel op?!", så prøv at læs min forfatterbesked længere nede;)

"Okay, hvad hvis du laver alt hvor man skal tænke og så kan jeg lave det kreative?" Spørger Jackson og smiler irriterende ned til mig. "Hvad med nej? Ik en skid jeg gider lave det hele og hvis du skal lave det såkaldte 'kreative', så skal du helst også vide hvad vores ide er" siger jeg og lægger armene over kryds. Mig og Jackson er igang med at diskutere hvad vi hver især skal lave den kommende uge. "Jeg ved da godt hvad vores ide er!" Siger han og kigger lidt fornærmet på mig. "Må jeg høre?" Spørger jeg og fnyser. "Vi skal lave en bil" siger han og kigger selvfedt på mig. "En bil? Hvad skal den laves af? Hvordan hjælper den mod den globale opvarmning?" Spørger jeg. Nu er det mig der kigger selvfedt på ham. Han bider sig i læben og kigger væk et øjeblik. "Det tænkte jeg nok. Super, nu kan du læse alt det jeg har skrevet og lave en masse ting!" Siger jeg. Jeg blinker til ham og vender mig om, så jeg står og kigger på mine plantegninger.

"Okay så vi skal altså lave en bil?" Spørger Jackson og kigger skeptisk ned på mine tegninger. "Vi skal lave en miljøvenlig bil, med solceller på taget så den ikke skal bruge benzin." Svarer jeg. "Så en bil altså?" Spørger han igen. Jeg sukker og nikker opgivende. Åh Gud, det her bliver en lang uge. "Ved du hvad. Du må faktisk meget gerne lave en model" siger jeg til ham. "Så kan du ihvertfald ikke forstyrre mig" mumler jeg lavt nok, så han ikke kan høre mig. "Okay super. Jeg går bare igang nu" siger Jackson og går. Jeg sætter mig ned igen og begynder så småt at arbejde.

"Heeeej V!" Siger Veronica med sin skingre og mega irriterende stemme. "Jeg hedder Victoria" siger jeg uden at skænke hende et enste blik. Hun ruller øjne og bliver ligepludselig mere seriøs. "Okay fint. Jeg hader dig" siger hun. Jeg griner lidt og kigger så på hende. "Lad mig gætte. Du er forelsket i Jackson og mig og Jackson er åbenbart 'in love'?" Spørger jeg og kigger på hende. Hun siger ikke noget, men står bare og kigger på ham. "Han er din helt alene. Bare rolig" siger jeg og blinker til hende. "Du skal ikke ses med ham mere" siger hun og lægger armene over kors. "Det er sjovt nok lidt svært når vi er i gruppe sammen?" "Du ved hvad jeg mener!" Siger hun mopset og går. Jeg stønner irriteret og prøver så at arbejde videre.

____________________________

"William!" Råber jeg nede for enden af trappen. "Hvad?!" Råber han tilbage. "Kom ned!". Hans dør bliver stille åbnet og han begiver sig langsomt herned. "Hvad er der?" Spørger han da han er helt nede af trapperne. "Mor tager til Tyskland nu" siger jeg. Han nikker og går ud til bilen hvor mor er igang med at gøre køreklar. Jeg følger efter William. "Nå unger. Så må i have en god uge uden mig" siger mor og giver os hver et kram. Hun skal til et møde med et eller andet firma. "Jeg har lagt penge til mad på køkkenbordet" siger hun imens hun sætter sig ind i bilen. William ansigt lyser straks op. "Og nej William. Du må ikke engang tænke på at bruge pengene på noget andet" siger mor med en hård tone. Det er faktisk en sjov historie. Engang da mor (igen) var på arbejde i et andet land, havde vi også fået madpenge. Men William valgte simpelthen at købe et nyt computerspil og så lade mig betale for maden i en hel uge! Han er en kæmpe spasser.

"Nå hvad skal vi lave?" Spørger William, da vi ikke kan se mors bil mere. "Hmmm, jeg tænker at vi- hov se! Er det en fugl?" Spørger jeg og peger et sted hen. Da William kigger væk begynder jeg at løbe mod hovedindgangen. "Fuck!" Kan jeg høre William råbe. Jeg kan også høre at han haler ind på mig, men da han er nået op ved siden af mig og jeg allerede fået fat i fjernbetjeningen. Ha! Nu er det mig, der må bestemme hvad vi skal se i en hel uge! Det bliver lækkert! "Sæt dig til rette. For nu skal vi se alle teen wolf sæsonerne" siger jeg til William og læner mig tilbage i sofaen.

XxforfatterbeskedxX

Hello!:)

Ahaha hvad er klokken? 12 gætter jeg på. Jeg regner ikke med at der er nogen der har overskud til at læse på dette tidspunkt af døgnet, men anyways, her er et kapitel. Ellers kan i bare gemme det til imorgen;)

Okay, jeg tror der går ret lang tid før næste kapitel kommer ud. Jeg skal nemlig på ferie i næste uge. Nøj hvor jeg glæder mig! +her i weekenden har en nærmest ingen fritid, da jeg har en masse ting jeg skal have lavet... Der går nok 2 uger før vi ses igen, men jeg prøver at få skrevet et kapitel hurtigst muligt!

Jeg har faktisk ikke mere at sige... Eller jo! Holy cow. Butterfly har fået 50k læsere! Omg!!:o det er helt vildt. I skal have mange tak for at læse, stemme og kommentere på min bog, det betyder super meget for mig!

NU har jeg ikke mere at sigeXD

Vi ses om nogle uger!

Stem og kommenter hvis har lyst

Kapitlet er ikke rettet

Xoxo Mia;*

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now