Kapitel 44

2.1K 67 8
                                    


"Jeg hører at du er sammen med Jackson i en projektuge?" Siger Luke og kigger på mig. "Ja, desværre" svarer jeg og det får ham til at grine. "Så kan du i det mindste få trukket hans gennemsnit lidt op" siger Luke efter han er stoppet med at grine. "Fra -3 til 00?" Spørger jeg og griner. Jackson klarer det faktisk fint i skolen. Han er ikke dum, men han får bare en dårlig karakter fordi han aldrig er til time. Da vi når til en vej hvor vi skal skilles, krammer jeg Luke og fortsætter min tur hjemad. Jeg finder mine høretelefoner frem og sætter noget tilfældigt musik på.

"Hej William" siger jeg da jeg træder ind ad hoveddøren, men får intet svar. "William?" Spørger jeg igen. Jeg går ud i haven og finder ham liggende på et tæppe med en masse mad. "Uh mad!" Siger jeg og hopper ned til ham. "Jamen halløj til dig" siger han og flytter sig, så jeg kan være her. Jeg smiler og propper nogle vindruer ind i munden. Min telefon vibrere og William for fat i den før mig. "Hey V. Jeg har glemt mine nøgler så kan jeg måske være hos dig i et par timer?" Læser han højt. "Hvem er det fra?" Spørger jeg og tager telefonen tilbage. "Lukey" svarer han. Lukey er Lukes kælenavn. Jeg skriver at han er velkommen her hos mig.

*ding dong* lyder dørklokken. "Det må være Luke!" Siger jeg til William og rejser mig op. Jeg går hen til døren og åbner den. Og rigtigt nok, så står Luke i dørkammen. "Hey" siger han og træder indenfor. "Hej" siger jeg smilende og lukker døren efter ham. "Hold da helt op hvor er det varmt!" Siger Luke sukkende og smider sig i sofaen. "Ja ik? Det er sindssygt!". Jeg sætter mig ved siden af ham og tænder for fjernsynet. På kanalen bliver der holdt poolparty. "Årh, det kunne jeg godt" siger Luke. "Jaer me 2!" Svarer jeg. "Har Jackson ikke en pool i sin have?" Spørger jeg og kigger hen på Luke. "Jo" svarer han. "Burde vi?" Spørger jeg. "Helt sikkert!" Svarer han og rejser sig. " William vi smutter hen til Jackson!" Råber jeg og jeg kan hører en mumlen ude fra haven. Det tager jeg som et ok. Jackson bor ikke mega langt herfra, så vi kan sagtens gå derhen.

"Please sig at han er hjemme" siger Luke da vi er på vej hen til Jackson. "Hvor skulle han ellers være?" Spørger jeg og fniser. Lidt efter bliver døren åbnet og Jackson kommer frem. "Hey!" Siger han og laver et eller andet håndtryk med Luke. Han kigger bare på mig uden at gøre noget. "Kom indenfor" siger han og træder til side, så vi kan komme ind. Jeg smiler og træder indenfor. Indenfor er der dejligt køligt. Jackson fører os ud i haven hvor hans kæmpe pool er. "Er du alene hjemme?" Spørger Luke og smider sig på en stol. "Yup" siger han og smider sig på stilen ved siden af Luke. Jeg sætter mig på en havesofa der står i hjørnet af haven.

Efter vi har stegt i solen i et godt stykke tid, har vi besluttet os for at bade lidt. Jeg smider tøjet, så jeg kun har badetøj på og går over til de andre. "Er i klar?" Spørger jeg. "På 3. 1.. 2.. 3!" Og så hopper vi alle tre i vandet. Det føles rart når det kolde vand rammer min varme hud. Poolen er dyp, så jeg kan faktisk ikke bunde. Jeg plasker rundt og det bemærker Jackson. "Haha! Kan du ikke bunde Victoria?" Griner han og svømmer hen til mig. Luke griner også. "Så hold dog kæft" mumler jeg og griber fat i ham. "Ikke drille Jackson! Hun har bare meget korte ben" griner Luke.

________________________________

"Her" siger jeg og skyder en pude i hovedet på Luke. Det blev ret sent hjemme hos Jackson og Luke bor ret langt væk, så han sover da bare her hos mig. Gudskelov har jeg en kæmpe seng, så vi kan begge være her. Jeg kaster mig i sengen og tager min dyne over mig. Jeg sukker og vender mig mod Luke. "Godnat" siger han og jeg svarer tilbage med et "nat nat"

XxforfatterbeskedxX

Halløj!:)

Mange tusinde gange undskyld! Jeg er en kæmpe klaphat og jeg ved det godt. Hvor lang tid siden er det at jeg har opdateret? 2 måneder?

Nå, men nu er der altså kommet et nyt kapitel ud! Det er ikke super langt, men sådan er det.

Åh Gud. Jeg har haft mega mage årsprøver og nu er de endelig færdige! Jeg klarede det nu fint nok, Ahah.

Jeg vil ikke sige mere end at vi snart har sommerferie og derfor har jeg mere tid til at skrive:)

Ikke mere herfra andet end

Kapitlet er ikke rettet

Like og kommenter hvis i får lyst:)

Xoxo Mia:*

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now