Kapitel 14

3.2K 99 17
                                    


Nede i kassen er der nok verdens mest nuttede hundehvalp! Jeg hviner og samler den lille hvalp op. Hun har pjusket og brun pels, en sort snude og bitte små ben. "Aww!" Siger jeg og kysser hende på snuden. "Hun er din helt alene" siger mor og smiler til mig. Nede i kassen ligger der et lyserødt halsbånd og en lille lyserød hundesnor. Der ligger også en lille sort hundekurv og en lyserød madskål. "Hvad skal hun hedde?" Spørger William og nusser hende bag øret. Der går ikke et split sekund før jeg ved hvad hun skal hedde. "Peanutbutter" siger jeg og smiler. Peanutbutter passer helt perfekt til hende.

Peanutbutter's kurv skal stå lige nede ved siden af min seng, men hun må selvfølgelig godt sove i min seng. Må? Skal! Jeg hiver min mobil op ad lommen og går ind på Chloe, Smilla, Camille og min's messenger samtale.

V- Victoria
C- Chloe
S- Smilla
Ca- Camille

V- piger! Kan i huske da jeg fortalte at min mor ville give mig en gave?
S- ja?
Ca- ja hvorfor?
V- jeg har lige fået den og i er nød til at komme for at se den!
C- Uff! Jeg kommer om 10 min
S- jeg kan kun være der i 5 minutter
Ca- jeg kommer!
V- super! Jeg vil vædde med at i smelter!

"Så peanutbutter. Nu får vi gæster" siger jeg og klør hende bag øret. Jeg får et lille slik på næsen, som gengæld. Jeg går og tænker over hvordan jeg skal vise dem peanutbutter. Uh! Hvad med jeg jeg kaster hende i hovedet på dem når de kommer ind ad døren? Ej nej, det er bare synd for peanutbutter. Den perfekte ide kommer frem i mit hoved, lige da jeg hører dørklokken. Jeg sætter peanutbutter ned og lukker døren til mit værelse. Så skynder jeg mig ned og åbner døren, hvor Camille og Chloe står. "Kom ind" siger jeg og gør plads til dem. Peanutbutter er stadig oppe på værelset, så når de åbner døren, bliver de mødt af en lille hundehvalp.

Efter 2 minutter kommer Smilla også. Gudskelov fordi de andre piger var ved at blive utålmodige. "Nå er i klar til at se min gave?" Siger jeg og klapper i hænderne. "Ja!" Hviner de allesammen og følger efter mig op ad trapperne. "Damerne først" siger jeg da vi når min dør. Camille tøver ikke et sekund og åbner døren. En lille puffet peanutbutter kommer løbende/travende ud til pigerne. De får store øjne og Chloe samler hende op. "Aww!" Hviner de og begynder at nusse hende. "Du har verdens bedste mor!" Siger Smilla, der nu har peanutbutter i armene. Jeg griner og nusser peanutbutter bag øret.

____________________________________

Smilla gik efter et kvarter og Chloe og Camille gik efter 2 timer. Vi lavede ikke så meget. Vi satte bare en film på og lod peanutbutter gå på tur rundt til alle. Nu er jeg igang med at skifte til nattøj. Jeg snupper mine super dejlige nat-shorts og en mega blød trøje. Jeg beslutter mig for at se en film. Lige nu har jeg mega lyst til en Disney film! Jeg finder min ynglings Disney-film Pocahontas på Netflix. Jeg snupper peanutbutter og sætter mig i min seng.

Når filmen er færdig er klokken 22:29 så jeg burde nok begynde at sove nu, hvis jeg altså skal op imorgen. Jeg klapper min MacBook i og lægger den ned på mit natbord. Peanutbutter er helt færdig og ligger med øjnene halvt åbne. Aww. Jeg hiver dynen op over mig og nusser peanutbutter bag øret til hun falder i søvn. Jeg falder selv i søvn lidt efter.

XxforfatterbeskedxX

Aww så kom peanutbutter ind i bogen. Jeg er selv mega glad for navnet peanutbutter da jeg synes det er mega nutti!:D

Puha! To kapitler på en dag! Nu kan det godt være at der ikke kommer et nyt kapitel imorgen, men jeg skal prøve!:)

Credits til @TanyaFarid for at gætte rigtigt på at det var en hund, der var i kassen:D
@idav1234 her er et kapitel som lovet! ;)

Kort kapitel, jeg ved det godt, men jeg kunne bare ikke finde på mere.

Jeg håber i nyder min bog og stadig har lyst til at læse med.

Xoxo Mia;*

Butterfly (dansk)Where stories live. Discover now