Bölüm 60

18.8K 732 55
                                    

Uzun bir aradan sonra merhaba dostlar, merhaba.

Fazla uzatmıyorum. Multimedyada tabiki ufak tefek bazı detaylar var hikayede ama, onların dışında Mısra'nın gelinliğini, saçını, çiçeğini ve kolyesini göreceksiniz. 

Bunun dışında söyleyecek bir şeyim yok vallahi. 60. bölüm sizlerle, emeğe saygı göstermeniz dileğiyle.

İyi okumalar.

------------------

Ben yağmuru gözlerinde, bülbülü dillerinde,

Günahı bedeninde tanıyıp da sevmişim.

Dönmüyor yedi cihan, esirin olmuş zaman. 

Şarabı dudağından içip öyle sevmişim,

Seni öyle sevmişim.

-----------------------------

"Kalk kalk kalk, sen daha hazır değil misin ya? Ohoo, sen bu kafayla kendi düğününe geç kalırsın anacım, bir de ortalıkta ben geç kalmaktan hoşlanmam diye dolaşıyorsun. Kalk çabuk duşa gir. Bak hala telefon elinde, söyle o at kafalıya bıraksın seni, nasıl yetişeceğiz kuaför randevusuna? Ay siz beni erken yaşlandıracaksınız ama ya."

Telefon kulağımda, ağzım ve gözlerim açık kalmış halde kapıda çemkiren Sevil'e baktım. Telefonun diğer ucunda Vural da sorusuna cevap alma derdinden vazgeçmiş, yaşadığım drama göz yumuyordu.

Dolu dolu gözlerle baktım Sevil'e.

"Niye böyle yapıyorsun sen ya? Benim hazırlanmam beş saat sürmüyor ki, kocan kapıdan çıkalı 3 saniye olmadı onun peşine gitsene ya."

Sevil durdu ve bir saniye için dediklerimi düşündü.

"Ay kız haklısın. Popçik açtır şimdi, ona bir kahvaltı hazırlayayım. Sen de çabuk kapat o telefonu duşa gir haydi. Ama bak uyarıyorum yarım saat sonra bu evden çıkmazsak kendi düğününe gitmemen için elimden gelen her şeyi yaparım."

Korkuyla başımı salladım ve kapıyı kapatışını izledim.

"Vural..."

"Duydum güzelim duydum, kalk duşa gir sen. Ben de babaannemi hava alanından alıp eve bırakacağım. Sonra da hazırlanmaya başlayacağım zaten."

Göremeyeceğini bilsem de başımı salladım.

"Kuaförden sen alacaksın değil mi?"

"Büyük ihtimalle öyle görünüyor ama bir aksilik çıkarsa Ali'yi yollayacağım."

"Peki, kapatıyorum ben o zaman."

"Kapat bakalım."

"O zaman görüşürüz akşama?"

"Görüşürüz."

"Seni seviyorum?"

Kıkırdadı.

"Ben de seni seviyorum Melek."

Sırıtarak telefonu kapattım ve koşarak banyoya girdim. Hızlıca bir duş alıp dişlerimi fırçaladım. Yüzümü sabunlayıp banyodan çıktım. Vural'ın v yaka tişörtlerinden lacivert olanı, altına beyaz basket şortunu giydim. Saçlarımı kurutup ensemi açma amaçlı tepemde topladım. Telefonumu ve küçük cüzdanımı şortumun cebine attım. Güneş gözlüklerimi ve lacivert konserlerimi alıp odadan çıktım ve aşağı indim. Ayakkabılarımı kapıya yakın bir yere fırlatıp gözlüklerimi saçıma geçirerek mutfağa girdim.

BUZ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin