BERDEL-13

135K 4.9K 284
                                    

Jeyna325 adlı kişiye ithafen...

Yiğit karısının hıçkırıklarını duyduğunda yerinde hareket etmedi ve sonra daha da çok hıçkırıklarını duyduğunda yataktan kalktı. Kapıyı bir kere tıklayıp içeriden ses gelmeyince hışımla açtı kapıyı. Ama böyle bir manzara beklemediği aşikardı. Karısı jileti tam damarına bastırıp kesecekken Yiğit biranda kendini Berika'nın yanında bulmuş ve eline almaya çalışırken yere birkaç damla kan akmıştı bile

♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣

Yiğit kollarında debelenen karısından jileti zor bela alırken jilet onun tenini kesmişti. Içeriye tam zamanında girmiş ve karısının kendisine zarar vermesine engel olmuştu. Ama kendisi de birazcık zarar görerek. Kaşları çatık bir şekilde karısına dikti gözlerini. Kendini öldürmeye nasıl kalkışırdı aklı almıyordu.

Berika kocasının kesilen koluna baktı. O olmasaydı kendini öldürecek ve bu hayattan kurtulacaktı ama sevgili kocası! engel olmuştu. Bu adam onu hep hırpalayan kocası bu sefer hayatını kurtarmıştı. Berika da sinirli bir şekilde baktı kocasına.

Kocasının üzerine yürüyerek yumruklarını kocasının kaslı gövdesine vurmaya başladı kendine hakim olmayarak. Ne diye engel olmuştu ki !

-"Sen ne istiyorsun artık benden  söylesene. Rahat yaşamama izin vermiyorken bırakta rahatça ölüp kurtulayım senden de hayatından da saçma sapan törelerinizden de. "Diye haykırdı kocasına. Ne yaparsa yapsın kocası onu affetmeyecekti. Ona hep acı çektiren kocasından bıkmıştı artık. Yiğit karısının ona vurmasına izin verdi.

Biliyordu öfkesini kusmazsa daha kötü olacağını. Biliyordu böyle yapmazsa tekrar intihar edeceğini. Ama karısının içindeki nefretin ne denli olduğunu bilmiyordu.

Berika ne kadar vurdu bilmiyor ama yumruk yapmış olduğu ellerini kocasının göğsüne vurdukça acımıştı. Gözlerinden akan yaşlar ise bir diğer yaşın habercisiydi. Gücü tükenen Berika yavaşça yere süzüldü.

Yiğit yere süzülen karısına baktı. Yıkılmışlık tam da Berika'yı anlatıyordu. Gözünden akan yaşlar sanki Yiğit'in kalbini deliyor gibi hissettiriyordu.

Yiğit'te yavaşça oturdu karısının yanına. Hafifçe titrediğini fark ederek üzerindeki ceketi çıkarıp karısının üzerine geçirdi ve itiraz etmesine müsade etmeden kucağına çekti.

Elleri karısının ıslak saçında dolaşıyor ve titremesi geçsin diye biraz daha ona sokuluyordu. Berika ise boş boş karşısındaki banyonun duvarına bakıyordu. Çıplak olduğunu bile unutmuştu kocasının ona ceketi giydiresiye kadar. Kocası ona sokuldukça titremesenin azaldığının farkındaydı. Yiğit yavaşça ayağa kalktığında karısı da kolları arasındaydı.

Banyodan çıkıp yatağına yatırdı karısını. Berika'nın dolabına yöneltti adımlarını. Dolaptan bir gecelik alıp tekrar döndü karısına . Yavaşça yerinde doğrulan Berika geceliğini almak için elini uzatırken Yiğit izin vermeyip başından geçirdi geceliğini. Ve sonra kollarını da giydirip kendi üzerini çıkarttı Yiğit baksırla kalasıya kadar.

Yiğit'te yatağında yerini alarak üzerine yorganı örttü. Kaşları çatık olmasına rağmen yakışıklılığı hiç kaybolmuyordu. Berika kocasına bakmayarak konuştu.

-" Ne diye kurtardın düşmanını Yiğit Ağa. Bana olan nefretin hala varken niye kurtardın beni " diye konuştu Berika. Kocası ondan delicesine nefret ederken onu kurtarması ilginçti. Yiğit karısının söylediklerinden sinirli bir nefes verdi. Sanki o intihara kalkışmamış gibi bu kadar rahat konuşması onu sinir ediyordu. Ellerini saçlarından geçirerek gözlerini karısına dikti.

BERDELHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin