Berdel-46

47.9K 2.3K 229
                                    

"İğrençsin."diyen Rojda kusmak istiyordu bu adamın yüzüne.

"Asıl iğrençliği sen bu gece göreceksin!"diyerek adamına bakıp kızı kaldırması için başıyla işaret verdi.

"Ne demek istiyorsun!"diyen Rojda onu kaldıran adamın pis ellerinden kurtulmaya çalışıyordu.

"Demek istediğim bu gece benimsin!"

***************************************

Bu lanet olası adam ne diyordu öyle!  Bu nasıl bir iğrençlikti!  Başkasının namusuna dokunacak kadar alçalmış mıydı Mahsun. Hem katildi  hem de tecavüzcü mü olacaktı!Ya da önceden bir kıza tecavüz etmiş miydi bu alçak! Rojda onu zorla götürmeye çalışan adamın ellerinde debelenirken karşısında elleri cebinde donuk ifadeyle kendisine  bakan Mahsun'a öfkeli gözlerle baktı.

"Namusuma el süremeyeceksin hayvan herif! "Adam onu odadan zorla çıkarttığında Mahsun'un iğrenç sesi kulaklarını doldurdu.

" Dedi masum kadın. " Bu adam onunla dalga geçmekle kalmıyor sinir sistemini de bozmaktan geri durmuyordu.  Alçak herif!

...

Rojda karşısında duran üç kadına nefretle baktı.  Onu ne hale getirmişlerdi iki saatte.  Hele ki ağda yapacakları sırada Rojda onlara saldırıp birinin saçları elinde kalmış ve yüzüne güzel bir imza atmıştı Rojda.  Daha fenasını da yapacaktı da adamlar zorla ayırmıştı kadını onun elinden.

"Şu geceliği giy diyorum sana! " Ortadaki hafif esmer kadının konuşması üzerine tekrar iğrenerek baktı o gecelik denen varlığı ve yokluğu belli olmayan kıyafete.  Kıyafet demek bile fazla kalırdı.  Ölse dahi giymezdi bunu genç kız.

" Sana giymiyorum dedim.  Defolun gidin o insan müsveddesinin yanına. "Elleriyle kollarını sardı ve başını dik tuttu.  Ağabeyi Yiğitten öğrenmişti korkmamayı ve korkmayacaktı bunlardan ve o caniden.

Uzun boylu kadın Rojda'ya doğru birkaç adım attığında sinirle nefesini verdi.

" Bak eğer giymezsen Mahsun Bey bizi öldürür anladın mı!  Ya isteğinle giyersin ya da zorla! " Rojda konuşan kıza ilgilenmediğini belirten bir bakış attığında niyetini gayet belli etmişti.  Giymeyecekti onu.

Beymiş diye geçirdi içinden. O adamdan bey olmazdı hatta adam bile olmazdı. Zira ona adam demek adam olanlara hakaretti. Sabahtan beri sesini çıkarmayan kadın hızla Rojda'ya ilerleyip çenesini tuttu sıkıca. Bu kız sabrını sömürmüştü onunla ilgilendiklerinden beri. 

"Bana bak!  Yemin ederim ki şimdi gidip Mahsun Bey'i çağırır, işimizin bittiğini söyler bir saat önceden teslim ederim seni onun kollarına! Giy şunu artık!" Diye bağırdığında Rojda kadının ellerinden kurtulmaya çalışıyordu.  Çenesini hissetmiyordu acıdan.

"Bıraktığımda eğer giymezsen çağırırım! "dediğinde Rojda hayır anlamında başını salladı.  Birden yanağında patlayan tokatla yere düşen Rojda ağlamamak için kendini zor tutuyordu.  Elini yanağına götürecek gücü kendinde bulamıyordu tıpkı geceliği giydirdiklerinde birşey yapamadığı gibi.

Rojda'ya geceliği giydirip hafif makyaj yaptıklarında genç kız içinden planlarını yapıyordu.  Bu adam ona dokunmadan onu nasıl öldürebilecekti ! Onu sandalyeden kaldıran kadına boş gözlerle baktı ve koluna giren kadınla onu takip etti istemeyerek.

Üst kata çıktıklarında koridorun sonundaki odaya götürdü onu evin geçici hizmetlisi.  Kapıyı açtığında kızı içeri soktu ve kapıyı üzerine kilitledi. Yaşlar yavaş yavaş gözlerinden boşaldığından hızla silmeye çalıştı ama bir diğer gözyaşı diğerini de takip ediyordu.  Geceliğe baktığında kendinden iğrendi.  O adam eğer birşey yapamazsa genç kıza dokunacaktı.  Biran yengesini düşündü genç kız. Ya o burada olsaydı tüm bu olanları o yaşayacak ve hatta bebeği zarar görecekti. İyi ki onun yerine ben geçmişim diye düşündü. Odada gözlerini gezdirirken bir yatak gördü ve üzerinde beyaz bir tül seriliydi.  Yatağın büyüklüğü beş kişiyi alacak cinstendi. Odaya doğru adım attığında tam karşısında bir kapı olduğunu fark etti  ve oraya yönelecekken odanın bir köşesinde masanın üzerinde duran alkoller dikkatini çekti .  Yüzü buruşurken o kapıya ilerledi ve kapıyı açacağı sırada arkasından kilit sesi geldi. 

BERDELWhere stories live. Discover now