BERDEL-15

142K 4.8K 385
                                    

Berika kocasının dedikleri üzerine kaşlarını çattı.

-"Hayır regl değilim. Hem ben sümüklü de değilim." Diye sinirle baktı kocasına.

-"O zaman değilsen çocuk çalışmalarına bu geceden başlayalım diyerek karısını bir çırpıda kucağına alıp yatak odasına yöneldi. Bu gece onlar için yeni başlamıştı...

♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣

Huzur hiç bu kadar güzel hissedilmemişti. Huzur hiç bu kadar güzel gözükmemişti göze. Huzur hiç bu kadar da can yakmamıştı.

Berika için huzurun anlamı şuan kocasının kolları arasında olmaktı. Huzur hiç bu kadar cazip gelmemişti Berika'ya.

Berika yavaşça açtı gözlerini. Gün çoktan doğmuş kuşlar ise melodik bir sesle cıvıldıyorlardı. Gülümsemeden edemedi. Huzuru iliklerine kadar hissediyordu kocasının kolları arasında.

Yerinde yavaşça kıpırdanıp kocasının kolları arasından çıkmaya çalıştı ama çalıştı. Çünkü kocasının devasa kolları buna çok güzel engel oluyordu. Kocası uyanmadan yataktan çıkmayı büyük bir hevesle istiyordu. Nedeni ise karı koca çırılçıplaklardı yataklarında. Ve Berika bu durumdan hayli hayli utanıyordu.

Dün gece kocası onu baya yormuştu. Ilk gecenin aksine dokunuşları adeta sevdiği bir kadına dokunur gibi dokunmuştu. Ilk gecenin acısını unutmak istermiş gibi.

Berika tekrar kolları arasından kurtulmak isterken kocasının gözlerini açması onu hareketsiz kalmasına sebep olmuştu. Yavaşça gözlerini açan Yiğit kolları arasındaki ürkek ceylana baktı ilk olarak. Ne kadar da güzeldi karısı. Yiğit'i her ne kadar mest etse de güzelliği belli etmiyordu.

-" Rahatça uyumak varken sen ne diye rahatsızca kıpırdanıyorsun. Uykumdan niye mahrum ediyorsun beni rahatsız karıcım " diyerek konuştu Yiğit. O uykusundayken uyandırılması tam başlı başına bir bela almak gibiydi.

O yüzden kimse onu uyandırmamalıydı erkenden. Yoksa içindeki cani volkan patlaması gibi çıkardı meydana.

-"Kahvaltıyı hazırlayacağım Yiğit. Iki saat seni bekleyemem acıktım ben. Hadi kalk sende " diyerek karşısındaki pencereye baktı. Kocasına bakacak cesareti bulamıyordu. Üstelik dün gece yaşanan birliktelikten sonra.

Yiğit kollarını karısının karnından yavaşça çekerek yorganı üzerine biraz daha örttü.

Berika kocasının ellerinin çekilmesi üzerine kendini boşlukta hissettse bile farkettirmedi. Kocasının ona bakması üzerine yataktan çıkamıyordu.

-"Sen yatmıyor musun kapatsana gözlerini kahvaltı hazır olduğunda ben seni çağırırım. " diye öneride bulundu Berika. Aslında kocasının onu çıplak görmesini istemiyordu her ne kadar kocası olsa da. Yiğit karısının neden gözlerini kapat demesini anlamıştı. Karısının utandığını biliyordu ve onu utandırmayı da çok seviyordu.

-"Yok benim uykum sayende kaçtı. Sen git banyoya sonra ben gircem hadi" diyerek baktı karısına. Berika ise nasıl yataktan çıkacağını düşünüyordu. Berika dan ses gelmemesi üzerine Yiğit'in dudakları kıvrıldı.

-"Eğer istiyorsan beraber gireriz karıcım. Dert ettiğin şey bu mu ?" Derken yavaşça yataktan doğruldu. Berike ise duydukları karşısında gözleri faltaşı gibi açılmıştı. Daha onun yanında çıplak bile kalamıyorken birde beraber duş mu alacaklardı. Kesinlikle Berika bunu yapmazdı, yapamazdı ,yapmamalıydı.

Kocasının yavaşça doğrulmasından faydalanıp yastığı eline aldığı gibi kocasının kafasına fırlatıp fırsattan istifade yorganı bedenine hızla sarıp yataktan çıkmıştı bile kocasına bakmayarak hızlıca ilerlerken.

BERDELHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin