BÖLÜM-30

123K 4.4K 358
                                    

-"Benden bir şans istemiştin değil mi Yiğit!" Diye sordu. Bir yandan gözlerindeki yaşları silerken. Yiğit başını evet anlamında salladı ama birşey anlamamıştı.

-"O zaman Yiğit Ağa isminin hakkını ver . Sana bebeğimiz için bir fırsat sunuyorum. Ne yaparsan yap beni bu kırılganlıktan ve öfkeye nasıl bulaştırdıysan öyle de çıkar!"dediğinde Yiğit yerinden doğruldu ve kekeleyerek

-"N-ne ?" Diye sordu. Şaşkınlığı hat safhadaydı.

-"Yani demem o ki Yiğit Ağa kendini bana affettir!"

♣♧♣♧♣♧♣♧♣♧♣♧♣♧♣♧♣

Karısının söylediği cümle ile afalladı Yiğit Ağa. Karısı ona şans vermişti değil mi ? Yufka yürekli karısı ona şans vermişti Yiğit'in onca yaptığına rağmen. Yiğit yerinden kalkıp karısının yanına ilerledi sarsak adımlarla.

Gözlerini gözlerinden ayırmaksızın. Karısının hemen dibinde duran Yiğit hafif gülümseme eşliğinde baktı Berika'ya. Sağ elini kaldırıp karısının dudağının kenarını yavaşça okşamasıyla başını biraz yan yatırdı.

-"Bu bal dudaklardan dökülen kelimeler gerçek mi? " diye sordu. Karısının dediklerinden emin olmak istiyordu. Ve karısına kendini affettirmek için herşeyi yapacaktı.

Berika kocasının parmağını dudağında hissedince kalbi atış ritmini bozmuştu. Özellikle de kullandığı ses tonu insanı kendinden geçirebilirdi. Berika kocasının sorusunu yanıtlamadığını farkedince başı hemen evet anlamında salladı.

Yiğit aldığı cevap üzerine o kadar güzel gülümsedi ki insanı öldürecek cinstendi. Berika ise hayran olan bir ifadeyle baktı kocasına. Kocası ne kadar da güzel gülümsüyordu öyle! O yanağında çıkan gamzeler ise tam bir felaketti.

Yiğit karısının ona hayran gözlerle bakması üzerine yavaşça yaklaştı. O bal dudakların tadına bakmak istiyordu şuan. Ama bakamadı. Hayat ona sanki hareket çekiyordu. Midesinden boğazına kadar yükselen safra tadıyla karısının o güzel dudaklarını örtememişti. Hızla banyoya yöneldi Yiğit. O kadar içmişti normaldi yani kusması.

Berika kocasının ona yaklaşan dudakları ile kalbi maratonda koşarmış gibi atıyordu. Neydi onu bu kadar heyecanlandıran? Aşık olmadığına emindi kocasına. Fazla düşünmemeyi seçti Berika. Kocası dudaklarına dokunmadan geri çekilirken ne olduğunu anlamadı. Ve Yiğit'in hızla banyoya yönelmesi üzerine o da arkasından ilerledi hızla.

Yiğit hızla kapıyı kapatacağı sırada karısının da banyoya girmeye yeltendiğini görünce

-"Tuvaletim var Berika. Içeri mi geleceksin?" Diye sordu. Zira karısının onu kusarken görmesini istemezdi. Hamileydi karısı midesi bulanabilirdi. Karısının ona utançla bakması üzerine yavaşça üzerine eğilip

-"Ama istersen beraber duş alabiliriz işimi bitirince." Diyip göz kırptı ve cevap vermesine fırsat tanımadan kapıyı kapattı Yiğit.

Berika olduğu yerde utançtan ölüyordu şuan. Nasıl anlamazdı ki ! Kocasının hızla gitmesi üzerine endişelenmişti. Üstelik sarhoştu da. Ellerini yüzüne yelpaze gibi sallayıp o sıcaklığın geçmesi için salladı.

Yiğit dayanabildiği kadar dayanmıştı ve kapıyı kapatıp hızla lavaboya ulaşmıştı. Bu sırada suyu açmayı unutmamıştı. Her öğürmesinde göğsü yerinden çıkacak gibi oluyordu.

Berika ise olduğu yerde durmayı keserek arkasını döndü. Tam ilerleyeceği sırada banyodan duyduğu ses üzerine ilerleyemedi. Içeriden şiddetli öğürme sesi geldiğinde hızla banyoya yöneldi.

BERDELHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin