Berdel-47

45.4K 2.1K 174
                                    

Berika'yı odaya soktuklarında Yiğit mecburen dışarıda kalmıştı. Öfkeden kendini yiyip bitiriyordu! Karısı resmen gözleri önünde can çekişiyordu! Elini hızla duvara geçirdi.  O şerefsizi öldürecekti! Karısı ve bebeği onun yüzünden ne haldeydi ve Yiğit Ağa bunu Mahsun'un yanına bırakmayacaktı.

Cebinde titreyen telefonu kanlı eliyle aldı ve kim olduğuna bakmadan açtı.

"Ağabey o şerefsiz Rojda'yı kaçırmış! "

♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️

Rojda aldığı nefesi dışarı verememekle birlikte kaskatı kesildi birkaç saniye. Bu adam onun hamile olmadığını anlamış ve iğrenç bir şekilde onunla oynamıştı. Şimdi ise ne yapacağını düşünemeden Mahsun genç kızın saçlarına asıldı.

Yay gibi kızı olduğu yerde geren Mahsun yüzünü kızın yüzüne yaklaştırdı ve birkaç saniye yüzünü inceledi çatık kaşlarıyla. Kız esmerdi, yay gibi kaşları, kahverengi gözlü pürüzsüz teni ve küçücük dudağıyla muazzam bir güzelliğe sahipti. Gözleri kızın vücuduna kaydı ve huzursuz bir şekilde süzdü genç kızı.

"Bırak beni alçak herif! "Genç kız bu yakınlıktan ne kadar korksa da belli etmemeye yemin etmiş gibiydi. Saçlarının üzerinde bulunan o pisliğin eline iki eliyle birlikte vurmaya çalışarak elinden kurtulmaya çalıştı ama nafile.  Tırnaklarını geçirdiğinde bile adam etkilenmişe benzemiyordu ve hatta kızın o kadar sövmesine rağmen. Mahsun kızın çırpınışlarını  zevkle izliyordu ve kızın eline attığı çizikler umrunda bile değildi. Elini kızın saçından çekip bileklerinden tuttu. Rojda her ne kadar elinde çırpınsa da çabası boşunaydı.    Bileklerinde bu adamın parmak izi bile çıkmış olabilir ki tutuşu çok sertti.

"Bırak beni hayvan herif! "Bağırışından etkilenmişe benzemiyordu. Tekme bile atmaya çalışırken onun canının acıtmadığının farkındaydı. Ama elbet bu şerefsizin canını alacaktı. Bu onun ağabeyinin katiliydi! Ağabeyinin siması gözlerine dolduğunda bir an nefes alamayacağını hissetti genç kız.  Filinta gibiydi ağabeyi.  Yufka yüreğiyle, merhametiyle, evine bağlılıyla ve sevdasıyla ünlenmişti ağabeyi.  Gözleri dolduğunda bir an üzerindeki kıyafete baktı ve daha da çırpınmaya başladı. Ne haldeydi!  Kaçırılmıştı ağabeyinin katili tarafından ve üstelik kaçıran kişi de kızın kimliğinden haberdar bile değildi. Ya da bu ona karşı kurulmuş bir tuzak da olabilirdi!

Kendini birden yatağa savrulmuş halde bulduğunda korkudan nefes alışverişleri birbirine girmişti. Geceliğinin karnına kadar açıldığını fark eden Rojda hemen olduğu pozisyondan doğruldu.  Karşısındaki adamın donuk bakışlarına iğrenerek baktı.

"Yiğit'le ne bağlantın var! " Adamın konuşması üzerine yatakta geriye doğru ilerledi. Kız kardeşi olduğunu söylese ağabeyine şantaj yapacağını adı gibi biliyordu.  Ve hatta birçok iğrençlik yapacağının da farkındaydı.

" Onunla bağlantım yok benim. "Ağzına geleni sinirle söyledi. Alaycı bir gülümsemeyle baktı Mahsun. Ve yatağa doğru birkaç adım attı.  Gözlerini hafifçe kısarken tehlikeli bir biçimde ağzını araladı ve zehrini akıttı.

" Yaklaşık yüz yirmi saniye sonra benimle yatacak olan bir kadının düşmanımla ne bağlantısı olduğunu bilmek en büyük hakkım sanırım. "Dehşetle baktı Rojda karşısındaki caniye. Bu gece bu pislik ona sahip olabileceğini sanıyorsa tam bir gerizekalı diye içinden söylendi ve yatağın en ucuna geçti.  Bu adama yakın olmak cehennem lavlarıyla dans etmek gibiydi. 

" Yüz yirmi saniyeyi bırak ben seninle yüz yirmi asır sonra bile birlikte olmam ırz düşmanı.  Yiğit Ağa ile bağlantım yok. Hem sen öyle bir korkaksın ki onun karşısına çıkamıyor anca onun arabasından bir kız kaçırabiliyorsun! Bu hangi kitapta yazar! Hangi adamlıkta bu yazar! Pardon adam dedim! Sen adam bile değilsin aciz bir köpekten bir farkın yok senin şerefsiz! "

BERDELWhere stories live. Discover now