Bölüm 2 - Tedavi

229K 7.6K 1.3K
                                    


'Ne halt yiyorsun lan sen!' kükremesi ile saçları savrulan kız sakince bakışlarını kendini yaklaşan adama çevirmişti.

'Atlamak için hazırlanıyorum'

'Dalga mı geçiyorsun benimle!'

'Hayır, kamera yok demekki dizi veya film değil, e seyircisiz de tiyatro olmaz, ki bu çatıda hiç olmaz. Demekki gerçekleri söylüyorum'

'Sen oradan in ben sana ensendeki soğuk gerçeği hatırlatacağım'

'Bu tarafa inersem anlatamazsınız sanırım' diyerek kız aşağıyı gösterdiğinde Aren burnundan sertçe soluğunu bırakıp kıza bir kaç adım daha yaklaşmıştı.

'Bana bak kızım, benimle nerede tanıştın, neden altıma girdin, şimdi neden buradasın zerre umurumda değil. Şu ana kadar ne istemeyen birine dokundum ne de bir masumun günahına girdim. Eğer bana hamileyim hikayesi uyduracaksan deneme bile, kafam milyon olsa da kendini bilen bir adamım. Şimdi son olarak söyleyeceğim bir şey var, eğer ki mülküme leke sürer ve soyadım bu yüzden basına düşerse geberip gittiğin eşşek cennetine kadar gelir ve sana orada azap çektiririm.' kız yeşil gözlerini olasılığı dışında açmış Aren'in söylediklerini ise şokla dinlemişti. Adamın bakışları sinirli hal aldığında ise genç kız gözlerini kısıp işaret parmağını havalandırdı.

'Bana bak kendini beğenmiş parası ile ego bulan ahmak. Ben senin ne altına aldığın biriyim ne de hamileyim diye sana yapışacak kadar düşük karakterliyim. Ayrıca senin gibi bir aptal ölüyor olsa bana dokunamaz. Ön yargılarını alıp kaldırdıkları yerine montele. Çünkü hayatımda ilk ve son kez gördüğüm sen istediğin yere kadar beni takip edebilirsin ama ben buradan bu akşam atlayacağım! Anladın mı beni!' Aren kızın yüzüne daha da sinirli bakarken kaşını havalandırmıştı.

'Ne yani sen madem benimle yatmadın otelimin tepesinde ne halt yiyorsun?'

'Egon gözüne katarakt getirmiş heralde, ne biliyim ben buranın senin olduğunu, ayrıca senin kim olduğunu bile bilmiyorum, senin ismini geçtim ben otelin adına bile bakmadım'

'Git başka yerden at kendini'

'Buradan atlayacağım'

'Bana bak küçük hanım, bu bina ve bu otel bana ait, benim için bir sadaktsizlik iki iş gelir. İşime buradan manyağın biri atladı diye engel koyduramam. Çok istiyorsan in oradan seni kimsenin başına bela olmayacağın bir yerden ben atayım, hiç olmadı kafana sıkarım'

'Bana küçük hanım deme! Bir ismim var'

'Ne ismin?'

'Hera'

'Mükemmel, Hera, in oradan'

'İsmini söyle'

'Niye?'

'E sen benimkini öğrendin'

'Evet öğrendim ama öğrenmemi istiyen sendin'

'Şimdi de senin ismini öğrenmek istiyorum kas kafalı'

'Aren'

'Peki... Aren sana neden güveneyim, ben buradan inince belki de bakırköylük yapacaksın' Aren yanağını dişleyerek derin bir nefes almıştı.

'Benim sözüm senettir. İstediğin ölmekse ve ben söz verdiysem öldürürüm.'

'Ne kadar saçma. Otelin adı çıkmasın diye uğraşıyorsun ama kendi adının çıkmasından çekinmiyorsun.' diyerek Hera duvardan indiğinde Aren kaşı ile çatı kapısını işaret etmişti.

Kimse Sağ Çıkmaz (Tamamlandı) (Kısım 1 - Kısım 2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin