Bölüm 72 - Berzah

63.1K 2.4K 183
                                    


Ben size neden kıyamıyorum ya... Şu en dolu olduğum günlerde bile bir şekilde yüzümü güldürüyorsunuz. Yeni yeni yorum yapanlar olsun, özelden bana ulaşıp destek verenler olsun hepiniz cansınız. Bir de sessizlerimiz var, olsun canım, gün gelir onların da sesi çıkar nasılsa. Yavaş yavaş hepsi... 

Bu bölümü de yanlış bilmiyorsam ilk yorum yapan ahsennur27 için paylaşıyorum. Yorum yapanların arasına bir anda daldı ama hemen gözüme göründü... 72 dedin ben de 72. bölümü attım kuzu... Hoşgeldin yorumlara, bol bol ses beklerim artık...

'Ne oluyor ya!' ciyaklasa da başını kaldırdığında kaşlarını çatsa da Aren gözlerindeki sevgiyle bakmıştı kadına.

'Bırak beni! Dokunma bana!'

'Beraber atlatacağız oksijen israfı, bu günleri beraber atlatacağız.' kadın duyduğu hitaba mı şaşırsın yoksa inatla başını sert göğsüne yaslayan adama bağırarak tepki mi versin bilemediğinde bir iki kez kurtulmaya çalışmıştı kaslı kollardan. Ne kadar çabalasa da özlediği sarılmayla beraber adamın tenindeki hastane ve mentol kokusunun karışımını da ciğerlerine doldurmuştu.

'Bırak diyorum sana!'

'Bırakmam. Ne seni ne de içindeki kız çocuğunu bırakmam. Anla bunu, ikimizinde birbirimize ihtiyacı var.'

'Benim sana ihtiyacım yok!' Hera hırsla yine çırpınsa da sonuç elde edememiş aksine adamın göğsüne daha çok yapışmıştı. Kendi bile farkında olmadan gözyaşları yanaklarına süzüldüğünde iki yana düşürdüğü ellerini kaldırarak adamın gömleğini de yumrukları içine hapis etmişti.

 Kendi bile farkında olmadan gözyaşları yanaklarına süzüldüğünde iki yana düşürdüğü ellerini kaldırarak adamın gömleğini de yumrukları içine hapis etmişti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

'Kızımın bu halde olmasının sebebi sensin.' içi yana yana kurduğu cümlenin ardından alnını adamın göğsüne yasladığında başının üzerindeki dudaklarla daha fazla aktı damlalar göz pınarlarından.

'Kurtulacak, toparlanacak. Gerekirse bütün varlığımı ortaya serip kızımızın yaşamasını sağlayacağım. Bizi bırakmayacak o'

'Ona bir şey olursa seni hayatım boyunca affetmem. Hayatım boyunca.'

'Yalansız ve hep beraber mutlu olacağız. Kızımızla.' adam gömleğini ıslatan kor damlaları hissetmeye başladığında teni de alev alev yanmıştı. Az önce çırpınan kadın şimdi sadece tehdit ediyor yine de kendinden destek alıyordu. Olması gereken de buydu zaten. Duvarların çıkıntılarından, yanındaki başka kişilerden değil kendinden destek alması gerekiyordu.

'Onu burada bırakamam.' fısıltısı ile beraber Aren başını salladığında 'Bırakmayacağız.' mırıltısı da kadının kulağına ulaşmıştı.

Kimse Sağ Çıkmaz (Tamamlandı) (Kısım 1 - Kısım 2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin