Bölüm 50 - Hormonlar KISIM 2 BAŞLANGIÇ

93.9K 3.1K 135
                                    

Huhuvvvv... Ellinci bölüm olmuş, ben şok... Niye buradaki diğer kitaplar elli, altmış falan diyince final yapıyorlarda ben yapamıyorum? Daha çok başındaymışız gibi geliyor... Neyse çenemi daha fazla açmadan ben gideyim, siz de bölümle baş başa kalın. Oğuzhan Koç'un en sevdiğim şarkısı diyebilirim aşağıdaki. Önerimdir bilginize... :* :* :*

'Bu şimdi mi söylerinir Aren! Deniz! Ay Deniz!' kadın hızlıca mutfağa ilerlemeye başladığında ardında kalanlarda kahkaha atmaya başlamıştı.

Akşam karanlığı çöktüğünde Arya, Serra hanımın paniği ile dalga geçse de bütün hazırlıklar bitmişti. Kapının sesi duyulduğunda ise Serra hanım yine hızlıca oturduğu ama rahat duramadığı koltukdan ayaklanarak Haluk beyin elini tutup adamı çekiştirmişti.

'Serra anne niye bu kadar heycanlı?'

'Dünürleri geliyor güzelim. Bu evde bu bir ilk.' Hera başını salladığında ikisi de onların ardından ilerlemişlerdi. Sonunda kapıyı açtıklarında hoşgeldiniz muhabbetleri hızlı geçmiş herkes masanın başına geçmiş güzel bir akşam yemeği yenilmişti. Yasin beyin gözleri sürekli Hera'nın karnına kaysa da ses çıkarmıyordu adam.

'Yasin amca, ben sana olanları zaten anlattım.' Aren'in cümlesi bütün bakışların şaşkınlıkla adama dönmesini sağladığında derin bir nefes aldı.

'Hera'yı bulamayınca bir ihtimal diyip Yasin amca ile de konuşmuştum. Neyse' bakışları tekrar şaşkın aileden Yasin beye döndü.

'Saçma sapan şeyler yaptım, kabul ediyorum. Bunun için özür diledim ama isterseniz defalarca daha dileyebilirim.'

'Gerek yok Aren.'

'Pekala. Teşekkür ederim. Şu düğün meselesini konuşmak istiyorum. Hera hamile, fark etmemek mümkün değildir zaten.' Aren çok olumlu bir cümle kurmuşcasına başını salladığında salondaki kadınlar gözlerini büyüterek adama bakmışlardı. Az önce kıyamete beş kala müziğini kendi notlalandırmıştı resmen adam.

'Pardon bölüyorum ama fark etmemek mümkün değil derken? Sen bana kilo mu aldın dedin yoksa bana mı öyle geldi?'

'Uyuyan güzeli uyandırdı.' Arya'nın tepkisinden sonra Aren gözlerini şaşkınca kadına çevirdiğinde kaşlarıda haliyle havalanmıştı. Pot kırmıştı az önce. Bu da Hera'nın gözlerinden yeterince belli oluyordu.

'Yok güzelim ne kilo alması, olur mu öyle şey hiç.'

'Yok yok, kilo aldığımı ima ettin sen'

'Canımın içi meseleyi dağıtmasak, sonra kavga çıkarsan'

'Ha bir de kavga çıkarıyorum? Başını da ağrıtıyorumdur şimdi ben. Tabi tabi, ağrıtıyorumdur.' Hera anında oturduğu yerden ayaklandığında Aren şaşkınca salına salına gidişine bakmıştı.

'Ne dedim ben şimdi ya'

'Arkasından gitsene abi. Ya kadının hormonlar tepe taklak bir de nededim diyorsun. Normal bir kadına kilosunu ima etsen cenaze namazın kılınır, sen hem kadın hemde hamile olan birine söyledin. Dua et rokete bağlayıp uzaya yollamadı seni. Kalk, kalk git.' Arya adamı hızlıca göndermeye çabaladığında Aren başını sağa sola sallamıştı.

'Sadece dokuz aylık bir sabır istiyorum Allahım. Dokuz ay destek çık bana bu konuda. Amin' ellerini yüzüne sürerek ayaklandığı gibi Hera'nın peşinden ilerlemeye başladığında salondaki düğün muhabbeti de büyüklerin arasında devam etmişti.

Kimse Sağ Çıkmaz (Tamamlandı) (Kısım 1 - Kısım 2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin