Bölüm 54 - Balayı

84.1K 2.8K 172
                                    

İnternete küfür ede ede bir bölüm paylaşıyorum sizlere, ben toparlandım internet dağıldı iyi mi... Aldım çayımı, inadımı da ettim, çıldırma seviyesine geldim, bir yavaşlamalar, bir donmalar falan, teknoloji değil tirip atan kız zannedersiniz o dereceyiz, aramız feci kötü bu gün kendisi ile.

Neyse gel gelelim gönlüm rağzı olmadı yazdım bölüm,tabi bu arada perte çıkan arabadan haberler ala ala ve beni biraz olsun güldürebilmek için otobüsle çıta yeterince yukarı çıktı bir sonraki hedef kamyon diyen cancazım dostlarımla güle eğlene yazdığım bir bölüm oldum.

Bu arada şu güzelim şarkıya bir şans verin derim. Bir de unutmadan söyleyeyim, benim için onlarca iyi dilekde bulunan bir zeyne5p  im var ki anlatamam. Canımın içidir. Bir hikayeye başladı, ben daha önce yorumu bunlar için kullanmayın, bana özelden yazın ben seve seve duyururum dediğim için bana söyledi. Aslında tam oturunca size duyuru yapacaktım ama dayanamadım. Ben beğendim, bir de siz bakın der ve hikaye için yön gösteririm... SIRRIN ASLI adlı hikayeye bir göz atın canlar. Benden duyurması... Güzel bir kurgusu var bence... Başarılar canım benim...

Eeee toparlayınca paylaşayım da dedim ve paylaşıyorum. Sizler çok seviliyorsunuz, dinlendiğim için yorumlarına cevap veremediğim kim var ise özür dilerim ama şunu unutmayın aylar sonra fark etsem bile mutlaka yorumlarınıza bir yanıt veririm. Kendi kendinize konuşuyor gibi olsanız dahi bir smile atarım yani. Hadi öptüm sizleri canlar...

'Emrinize amadeyim majesteleri' adamın navigasyon cihazını açması ile hayatlarında olabilecek bütün olumsuzluklara rağmen açılmıştı iki beden derin koylara. Bundan sonrası birbirlerinin elini sıkı sıkıya tutarak umuda koca bir yolculuk başlatıp bir olmuş bedenleri ile özgürlüğe uçmaktı. Sevmenin ve sevilmenin asıl anlamlarını birbirlerinde öğrendikleri gibi, özgürlüğü de yan yana iken tadacaklardı. Oysa bunca zaman özgür olduklarını zanneder takılı kaldıkları hayatda yaşam sürmüşlerdi. Şimdi ise bambaşka bir ufka doğru dümen çevirmeleri ikisinin de bu gücü kendilerini görebilmelerindendi.

Aren motoru kapattığında atıştırmalıkları masaya dizen kadına döndü gözleri. Onun böylesine dibinde nefes alması kendi için başka bir devrimin imzası gibiydi. Oturduğu koltukdan ayaklanarak masaya ilerlediğinde Hera'da gözlerini adama çevirerek gülümsemesini büyütmüştü. Aren ise telefonunu hızlıca ses sistemine bağlayarak müzik listesine göz attı. Gözüne takılan şarkıyı başlattığında Hera'nın elini tutup masadan birazcık daha uzaklaştırarak ortaya çekmişti kadını. Bir elini beline diğer elini ise yanağına yerleştirdiğinde denizin tuzlu ve yosun kokusu ile baktılar birbirlerinin gözlerine. Şuan dünya dursa ikisinin de haberi olmazdı. Varsın ırmaklar bir anda dursun, akrep yelkovanı kovalamasın, insanlar adım dahi atmasındı. İkisi göz göze ise onlar için geri kalan herşey koca bir teferruatdı.

'Senin alev gözlerin, eritse şu ruhumu... Buz olur kesilirim, yanarken içim... Buz olur kesilirim, yanarken içim...' adamın şarkıya eşlik edişi ile Hera gülümsemesini daha da büyüttü.

'Sesin bir uçurum, çağırırsa beni... Kuş olur uçarım, yanarken içim... Kuş olur uçarım, yanarken içim...' Hera'da eşlik ettiğinde ikisinin de gülümsemesi büyümüştü. Aren kadının yanağını okşayarak derin bir nefes aldı bu defa.

'Sevdan bir ates oldu bende, gonlum bir deli costu senle... Sevdan bir ates oldu bende, gonlum bir deli costu senle...' adamın dudakları kadının alnına soluk bulduğunda Hera ciğerinin alabileceği en çok oksijeni soluklanmıştı. Yanağındaki elin saçlarına gittiğini fark ederek başını yavaşca geriye çektiğinde Aren'in bir kez daha ona aşkı tadtıran sesini duymayı bekledi.

Kimse Sağ Çıkmaz (Tamamlandı) (Kısım 1 - Kısım 2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin