Bölüm 56 - Eve Dönüş

68.1K 2.7K 135
                                    

Ben geldimmmmmm... Geç olsun da güç olmasın demişler bizimki de o hesap olsun. İnanın canım çıktı yorgunlukdan. Diğer aile bireylerine malum kazayı anlatmadığım için nişan hazırlığı durdurulamadı. E nişanlanan kuzan de benim kuzen olduğundan ben de yerimde duramadım. Bütün bunları toplarsak mortingenschtrauze sonuç :D Söylemeden geçemem Istronggirl fikirzm çok geçmiş olsun sana da... Kendine cici cici bak...

Bu arada DilanEr7 in bir hikayesi var. SİL BAŞTAN isminde. Ben bana ulaşanlara destek olacağımı yeter ki yorumlardan kendine takipçi kazanma çabalarına girmemelerini söylemiştim sağolsun o da bana özelden ulaştı. Bir göz atmanızı öneririm. Henüz başında ama destek olmak gerek. Bir de bana farkı ne diyenler oldu. Hikayende paylaşıyorsun da neden yorumlarda olması gözüne batıyor gibi sorular geldi. Onu da açıklayayım; şöyle ki ben her yorum bildirimi gördüğümde heyecan yapıyorum ve o yorumları bir bir okuyorum. Okudukça aldığım eleştiriler dahi beni memnun ediyor. Yapılan her yorum bana verilen değerdir, en azından ben öyle görüyorum. Tutup da yoruma heyecanlandıkdan iki dakika sonra kendini göstermeye çalışan olduğunda anında moralim zeminlerde sürünüyor...

Neysem daha fazla uzatmadan geçiverelim hikayeye... İyi okumalar, seviliyorsunuz :) :) :*

 İyi okumalar, seviliyorsunuz :) :) :*

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

'Bu kadar romantizm yeter güzelim, sabah soğuğu çarpar, seni balayından hasta olarak götürürsem bütün aile beni dayak manyağı yapar. Hadi içeri.' Hera aniden ruh hali değişen adamla şaşkın şaşkın baksa da çoktan içeri sürüklenmeye başlamıştı bile. Ellerindekini mutfağa bırakıp odalarına tekrar girdiklerinde gömüldükleri yatak ve sarıldıkları bedenlerle huzurun tanımsız kalmasını sağlamışlardı.

Bir hafta süren balayı sonlandığında limana demir atmaları ile Aren elindeki halatı kıyıda bekleyen Sencar'a atmıştı. Adam yakalayıp bağladığında çantaları da Aren'in elinden alarak Samet'e verdi.

'Hoşgeldiniz abi'

'Hoşbulduk koçum.' adam önden inip Hera'nın elini tuttuğunda kadında karaya basmıştı ki sessiz sakin haldeki Sencar'ın duruşu ile kaşlarını çattı.

'Sencar?'

'Abi Haluk bey söylemeyin dedi hatta tehdit etti ama ben dayanamayacağım. Arya üç gündür ortada yok.'

'Kaçmıştır oğlum, sanki hiç yapmadığı iş mi? Kasabadaki evdedir.'

'Yok abi, kaldırmadığımız taş, bakmadığımız mekan kalmadı. Hepsini de gizliden gizliye kontrol ettim ama yok.' Aren'in kaşları daha çok çatılırken Sencar derin bir nefes almıştı, Hera ise sessizliğe gömülmüş iki adama şok olmuş halde bakıyordu.

Kimse Sağ Çıkmaz (Tamamlandı) (Kısım 1 - Kısım 2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin