Bölüm 84 - İtiraf ve Acı

62.7K 2.3K 226
                                    


Bu gün Kimse Sağ Çıkmaz günü... Daha önceki hikayelerimi okuyanlar olsun, bu hikayeyi okuyanlar olsun beni az veya çok bir şekilde tanıdınız. Neler yaşadım, ne kadar ağır dönemler geçirdim belki bilginiz vardır ama bana en çok dokunan Türk'lüğüme, vatan severliğime edilen laftır. 

2014 yılından beri Wattpad'deyim ve benimle farklı görüşlere sahip bir çok insanla konuştum. Hiç birini aşağılamadım, bana ırkçı davrandığımı söyleyen dahi oldu ancak sadece on beş dakika ettiğimiz muhabbetin sonunda 'Kusura bakma' dedi. Bende ona 'Yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysem kusura bakma' dedim ama bir kaç saat önce rastladığım mesajın ne yanlışlığı olur ne de başka bir durumu. Ben birine itaat etmem ilk önce bunu söyleyim. Okuduğunuz ss'lerden sonra yapacağım sert konuşma içinde konu ile alakası olmayanlardan şimdiden özür dilerim...

 Okuduğunuz ss'lerden sonra yapacağım sert konuşma içinde konu ile alakası olmayanlardan şimdiden özür dilerim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bakın, beni insanların siyasi görüşü ilgilendirmez, beni insanların kimi sevdikleri veya sevmedikleri de ilgilendirmez

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bakın, beni insanların siyasi görüşü ilgilendirmez, beni insanların kimi sevdikleri veya sevmedikleri de ilgilendirmez. Beni ilgilendiren tek şey benliğimdeki düşüncelerimdir. Ben sevmiyorum diye kimse sevemez kafasında yaşayan bir insan değilimdir, olmamda. Ancak! Eğer bana şerefsiz, vatan haini denilirse çekinmeden küfür de ederim, adli işlem kaydı da başlatırım.  KezibanOguz 'la bir yanlış anlaşılma yüzünden de karşı karşıya kaldık ama öyle bir yüreği varki ve söylediklerinin arkasında öyle bir duruyor ki çekinmeden hem yorumda hemde özelde kendi fikrini bana söyledi. Sadece bir kaç saat, belki saat bile sürmemiştir birbirimizi anladık. Ama benim için önemli olan bana en ufak bir saygısızlığı olmadı, benim de ona olmadı. Ne birbirimizi kıracak cümleler söyledik ne de yüz kızartacak tepkiler verdik. Yüreği sapa sağlam karşımda duran ve fikrini beyan edene sonuna kadar açığım ben ama şerefsizlik ve vatan hainliği sıfatı yüklenirse çıldırırım. Lafımı esirgemem! Kimseye, Allah'dan başka itaat etmem! Türk'lüğüme de, vatan severliğime de söz söyletmem! 

Beni şikayet edecek çoooookkkk VATAN SEVER arkadaş(!) prim yapmaman için etiketlemiyorum seni ama buyur, karakollar her semtte var, istersen açık adresime kadar söylerim. Çok şükür alnım açık, başım dik! Belki şikayetinle ifadeye alırlar ama bana çok koymaz o ifadeyi vermek. Yaptığım suç kızartıcı hiç bir suç yokken, kişisel fikrimi paylaşmışken bana dokunan olmaz da, kişisel hakaretten sana ne yaparlar bilmem. Hodri meydan anlayacağın. İstersen kişisel dava da açabilirsin, bildiğim iyi avukatlar da vardır, onları da önerebilirim sana.

Kimse Sağ Çıkmaz (Tamamlandı) (Kısım 1 - Kısım 2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin