Bölüm 51 - Rollas Sınavı

76.5K 2.9K 84
                                    


Ben geldim yine... İyi akşamlar hepinize... Çok uzatmadan iyi okumalar diyeyim. Bu arada mesajlara ve yorumlara gece cevap vereceğim bilginize... Öpüldünüz kocaman, seviliyorsunuz... :*

Geldikleri hastane ile beklemeden direk ulturason odasına girdiklerinde Aren derin bir nefes alıp sedyede yatan kadının tuttuğu elinin üzerine dudaklarını bastırarak monitöre dikti gözlerini. Hera ise kalbindeki hızlılığı biraz olsun sakinleştirmeye çalışıyordu. Tenini irkiten soğuk jel veya ulturason başlığı umurunda değildi. Şuan tek öğrenmek istediği bebeğin durumuydu.

'Durumunuz çok iyi ama sanırım beslenmede sıkıntı çekiyorsunuz?' kadının bakışları ile Hera gülümsediğinde Aren şükürünü dudakları arasından koparıp tekrar avcu içindeki ufak eli öpmüştü.

'Mideniz çok mu bulanıyor?'

'Malesef evet.'

'Aslında bu iyi bir şey. Yani düşük tehlikesini atlatmanız buradan bile anlaşılabilir. Ama daha önce de söylediğim gibi beslenmenize dikkat etmelisiniz. Vitamnleri kullanıyorsunuz değil mi?'

'Evet.'

'Pekala, onların yanında bulantınızı günlük bir fincan ahududu çayı ile halledebilirsiniz. Söylediğim gibi tehlikeyi atlattınız, ancak yine de dikkat etmelisiniz. Bu aylar gelişim için önemli, organları oluşumunu tamamlamak üzere. Kilo alımınız sekizinci aya kadar hızla devam edecek, kendinizi çok kilo aldım diyerek germenize gerek yok çünkü kilonuza sadece yağ değil bebeğin suyu ve bebeğin kilosu da dahil. Şuan zaten ideal kilodasınız. Anlatmaya devam edeceğim ama görüntüyü alalım ilk önce.' kadın ulturason fotoğrafını alıp Hera'ya peçeteyi uzattığında kadın da doğrularak temizlemişti karnını.

'Omega alımını arttırın, bu arada unutmadan söyleyeyim. Bu dönemde göek üzerine kahverengi çizgi oluşmaya başlar. Her anne ve baba adayını korkutur ama korkacağını bir şey değil. Yaz yaklaşıyor, eğer zamanınız varsa yüzmenizi öneririm. Yürüyüş yapabilirsiniz. Bunlar doğuma kadar devamlı, kendinizi yormadan ve düzenli yapılırsa doğumda kolaylık sağlar. Az pişmiş şeyler yemenizi önermem. Ve unutmadan eklemek isterim ki bebeğinizin sinir hücreleri hızla tamamlanıyor. Bu yüzden onunla şimdiden konuşmaya başlayabilirsiniz. Hamileliğin ileriki dönemlerinde alıştığı için size tepki bile vermeye başlayabilir. Çok stresliyseniz psikologda önerebilirim.' ikisi de doktorun konuşmasını pür dikkat dinlediklerinde derin bir nefes almışlardı.

'Soracağınız bir şey var mı?'

'Benim hiç bir şey yok.' Aren şaşkınca kadına baksa da Hera gülümseyerek sedyeden inip kadının elini sıktı.

'Teşekküler. Kolay gelsin.'

'Bende teşekkür ederim. İyi günler.' ikisi de usulca odadan çıktıklarında karşılarına bir anda dikilen Ceren ve Liam'la oldukları yere çakılmışlardı.

'Nasıl?'

'Gayet iyi. Tehlikeyi atlatmışız' Hera'nın Ceren'e cevabı ile kadın sıkıca sarıldığında sıkıntısını atacak nefesi de bir anda bırakmıştı.

'Kutlayalım. Çok sevindim şuan.'

'Akşam güzel bir yemekle kutlayalım. Bir pasta ile bu olayı kapatmak istemiyorum.' Aren'in cevabından sonra hepsi başını sallamıştı ki adamın gözleri Liam'ı buldu.

'Sen de davetlisin'

'Ben?' adam usulca başını salladığında ise arkasında şaşkın şaşkın bıraktığı adamı bilerek gülümsemesini büyütmüştü. Bu gece Liam'la işi vardı. Gözünden kaçmayan şeyler olduğu kadar adamın göreceği sınavlarda vardı.

Kimse Sağ Çıkmaz (Tamamlandı) (Kısım 1 - Kısım 2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin