Bölüm 3 - Temas ve Telefon

208K 7.1K 352
                                    


'Salak değilim!' diyerek Hera adamın koluna elini uzatmıştı ki bileğinden yakalanması ile şaşkınlıkla gözlerinden ateş saçan adama baktı. O an umurunda olan tek şey spotlardan yansıyan ışığın adamın derin gözleri ile nefesi kesilmişti sanki.

'Duydun mu beni!' Aren'in kızı sarsması ile Hera anca kendine gelmişti.

'Ben, şey, ne dedin anlamadım'

'Bir daha bana sakın dokunmaya kalkmanın neyini anlamadın kızım. Bir de salak değilim diyorsun'

'Salak değilim, dalmışım sadece' Aren sertçe soluğunu havaya bırakıp dairenin ziline basmıştı. Kapıyı açan esmer kızın gülümsemesi yüzüne dağılırken Hera'nın bakışları Aren'i bulmuştu. Adam ise kızın yüzüne dahi bakmadan Hera'nın kolundan çekiştirip girmişti içeri. Kızın içinden ne garip adamsın be taş gibi hatunun suratına bakmadın diye geçerken Aren bu kez bir odaya sürüklemişti genç kızı. Kapı dahi çalmadan odaya girdiklerinde siyah kemik gözlüğün arkasından Aren'e bir şey yokmuşcasına bakan kadın belirmişti.

'Ceren'

'Aren'

'Durduk yere kanayacak mı bu?' diyerek adam burnunu işaret ettiğinde Saçları kızıl teni beyaz kadın derin bir nefes almıştı.

'Yanındaki güzelin kolunu kangren edene kadar sıkmayı mı planlıyorsun?' işaret ettiği yön ile Aren derin bir nefes alarak Hera'nın kolunu bırakmış ve kendini koltuğa atmıştı.

'Devam etmemesi için bir yöntem buldum. Tabi bu beklediğim gibi senin istemeyeceğin bir yöntem'

'Ameliyat istemiyorum'

'Aren, kafanın içinde bir bomba var, sen her duygu değişiminde onun düğmesine yaklaşıyorsun. Yani her dakika.'

'Hafızamı kaybetme ihtimalim olan bir ameliyat mı? Asla. Bildiğim her şeyi, hatta benliğimi bile unutacak mıyım? Bu mu bulduğun çözüm Ceren!'

'Bak' diyerek kadın koltuğunda geriye yaslanıp gözlüğünü masaya bırakmıştı. 'Eğer bu riskleri göze almazsan sonsuza kadar silinirsin. Hem bulduğum doktor alanında iyi, üstelik Türkiye'de değil ve tüm hafızanı kaybetmeme ihtimalinin %90 olduğunu söyledi. Sencar'la iş der gidersin, ameliyat olursun, hafızan maksimum üç- dört aya tekrar gelir. Sencar'ı çocukluğundan beri tanıyorsun, bu yüzden de sıkıntı çekmezsin. Güvende olursun' kadının açıklaması ile Aren kısa bir düşünce içine girmişti.

'Ne dersin?' Ceren hanımın fısıltısı ile Aren bir yanındaki genç kıza bakmış bir de karşısında ailesinden biri gibi gördüğü doktorunu incelemişti.

'Sencar'ın da, başka birininde en ufak bir bilgisi olmayacak bu konuda. Randevu, hastane ne ise hepsini ayarla. Tek gideceğim'

'Aren, tek gitmen tehlikeli. Seninle ilgilenecek birisi olmalı, bak hafızasının sadece bir iki saatini bile kaybetmiş insanlar kimlik bunalımına girebiliyor. Tamam tamamını kaybetmeyeceksin ama-'

'Aması yok Ceren. Hafızamın tamamen silinmeyeceğinin garantisi olmadığı gibi o masadan kalkmamın da garantisi yok. Dediğimi unutma, ne Sencar, ne de bir başkası'

'Nasıl istersen ama yine de bu konuyu düşün'

'Düşünmeye gerek yok' diyerek Aren ayaklandığında Hera'da oturduğu yerden kalkıp doktorun elini sıkarak adamın peşinden ilerlemişti. Çıt çıkmadan aşağı inmiş arabaya yerleşmişlerdi. Sencar'ın soran bakışları olsa da Aren sadece sinirden olduğunu söyleyerek yoluna devam etmesini belirtmişti.

Kimse Sağ Çıkmaz (Tamamlandı) (Kısım 1 - Kısım 2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin