Bölüm 27 - Arya

144K 5.2K 373
                                    


Selam millet... İlk önce kusura bakmayın, cenazemiz olduğu için şehir dışına çıkma zorundaydım, bu yüzden dün bölüm yayınlayamadım... Onu da erken telefi edeyim dedim. Hepinize iyi okumalar...

'ABİ!' duydukları çığlıkla hepsinin bakışları kapıya döndüğünde Aren üzerine doğru uçan Arya'yı hızlıca yakaladı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

'ABİ!' duydukları çığlıkla hepsinin bakışları kapıya döndüğünde Aren üzerine doğru uçan Arya'yı hızlıca yakaladı. Ceren ve Hera ise şaşkınlıkla diplerindeki kardeşlere bakıyorlardı. Arya adamın boynuna atladığı gibi bacaklarını adamın beline dolayıp anında boynuna gömülmüştü Aren ise bundan hiç şikayetci değildi.

'Kızım' mırıldanarak Arya'nın saçları arasına dudaklarını bastırdığında onun bacaklarını çözüp inmesi ile yüzünü avuçları arasına alarak kaşlarını çattı Aren.

'Akıllandın mı ilk önce onu söyle?'

'Akıllanmak ne kelime, kafamın içinde bir beyin daha var, dört lobluyum artık abim'

'Anladık be kızım abini gördün de bende burada eşek başı değilim' Ceren'in sesi de duyulduğunda Arya'nın anında gözleri parlamıştı.

'Ablacım' diyerek kızın da boynuna atıldığında Ceren'in kahkahası gecikmedi.

'Abla mı dedi o bana az önce'

'Derim tabi, çok özledim sizi ya!' Arya kızın boynuna sardığı kolları ile bedenini sağa sola sallamaya başladığında Ceren gülmeye devam ederken Aren'de Hera'yı kendine çekip başının üzerine dudaklarını bastırmıştı. Sonunda Ceren'in boynundan da ayrılıp bu defa abisine ve sarıldığı kıza baktı Arya. Tek kaşını kaldırarak sinirini göstermeye başladığında hiç biri ne olduğunu anlamasa da cırlaması duyulmuştu.

'Sakın bana evlendim ve sen yoktun bu da cezan deme! Yırtarım vallahi hepinizi!'

'Bu gün neden herkes bir evlilik tutturdu acaba?' Hera'nın sorusu ile gözlerini belertmesi bir olduğunda Arya'da elini göğsüne yerleştirip rahatlarcasına savurdu nefesini havaya.

'Ay çok şükür. Yanlış anlamayın yakışmışsınız tabi ama abim ben olmadan biri ile evlenseydi ortalığı kan gölüne çevirirdim. Arya ben sende-' Arya uzattığı elin sıkılması ile gülümsemesini büyütmüştü.

'Hera bende.'

'Ha şu telefonda konuşmuştuk. Ben psikolog sandım seni ya. Abimin sevgilisi miydin?'

'O zaman değildim.' Arya tam ağzını açmıştı ki Aren'in elini havalandırması ile cümlesini yuttu anında.

'Çeneye ayak üstü devam etmeyelim bayanlar, gidip bir yere oturalım.' Aren'in uyarısından sonra arabalara yerleştiklerinde Ceren rent a cara arabayı teslim edeceğini söylemiş ilk önce oraya uğramışlardı. Ardından kız da aynı arabaya yerleştiklerinde Aren dikiz aynasından arkada hala ruju ile uğraşan Arya'ya bakıp başını sağa sola salladıktan sonra gülümseyerek kızı izleyen Hera'nın elini tutmuştu.

Kimse Sağ Çıkmaz (Tamamlandı) (Kısım 1 - Kısım 2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin