55. Minä rakastan sinua

3.1K 281 77
                                    

[Kirjailijan kommentti:] Hei kaikille! Kiitos tuhannesti tykkäyksistä, kommenteista ja tervetuloa uusille seuraajilleni! :) Ja kiitän todella paljon jokaikisestä äänestä jonka te olette antaneet tarinoilleni ja minulle Suomen Wattpad Awards 2016 kilpailussa! Olette todella ihania ja arvostan todella paljon jokaista ääntä! :) Jos et ole vielä käynyt äänestämässä niin klikkaa käyttäjän suomenawards sivu auki ja paina kirjaa Suomen Wattpad Awards 2016. Sieltä löydät ohjeet ja kategoriat joissa voit äänestää tarinoitani. Jos pidät tästä tarinasta ja mielestäsi se ansaitsee parhaimman tittelin Romantiikka kategoriassa niin käy äänestämässä! Voit äänestää myös toisia tarinoitani. Anton tarinaa Fantasia genressä ja Avain Sydämeen muut kategoriat osiossa. 

Ja sitten tähän lukuun, no niin kuin voitte jo arvata tuosta ylä kuvasta, että tässä luvussa on seksuaalista sisältöä! Joten lihavoin ensimmäisen sanan ekan kirjaimen, kun kohtaus alkaa ja kun kohtaus loppuu lihavoin viimeisen sanan viimeisen kirjaimen. Mutta varoituksen sana, että jos skippaat niin tämä luku on sitten aika lyhyt :D. Voin kyllä sanoa, että en ole kirjoittanut mitään kovinkaan yksityiskohtaista, mutta ajattelin nyt kuitenkin varoittaa, ettei kukaan pahoita mieltään. 

Charlotte

-------------

Nyt se siis tapahtuisi tänä yönä

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nyt se siis tapahtuisi tänä yönä. Minä antaisin itseni kokonaan miehelle jota tuskin edes tunsin, mutta jota silti rakastin koko sydämelläni. Sieluni tunsi hänet, sydämeni tunsi hänet ja minä luotin niiden harkintakykyyn.

En välttämättä tiennyt mikä oli Gabrielin lempiväri, mutta tiesin, että olisin kuollut hänen puolesta. Olisin juonut myrkkyä, joka oli tarkoitettu hänelle, olisin ottanut vastaan miekan iskun, joka oli tarkoitettu lävistämään hänen sydämensä, olisin hypännyt häneen suunnatun luodin eteen. Olisin tehnyt mitä vain Gabrielin vuoksi, ihan mitä vain ja juuri se oli rakkautta.

Minä istuin kuninkaan sängyn reunalla ja join hermostuneena pikarista viiniä jonka kuningas oli hetki sitten ojentanut minulle. Hän vain istui siinä vierelläni tuijottaen minua vihreillä silmillään jotka saivat minut kuin hypnoosiin.

Hänen kasvonsa näyttivät nyt niin yliluonnollisen kauniilta, hän suorastaan hehkui saaden minut miettimään miksi noinkin komea yksilö halusi olla missään tekemisissä kanssani.

Annoin katseeni siirtyä Gabrielin silmistä huoneen yksinkertaiseen, mutta silti ylelliseen sisustukseen. Huone oli iso, hyvin iso. Seinät oli päällystetty kauniilla tapetilla jonka kullankeltaisen taustan päällä oli kuvattuna tämän maailman eri aikakausia ja erinäköisiä henkilöitä. Yhden seinän vieressä oli iso lipasto jonka yläpuolella roikkui maisemataulu.

Huoneessa oli tyypillinen rokokoo sohva jonka vieressä oli kaksi pienempää nojatuolia sekä kaunis hento pöytä. Niiden takana oli hyvin iso ja vanhannäköinen kirjahylly, joka pursusi kauniin näköisiä kirjavanhuksia. Sänky jonka päällä istuimme oli hyvin leveä ja pehmeä. Se oli tyypillinen kuninkaan sänky jonka jokaisessa kulmassa oli kattoon ulottuva pylväs jotka oli kaiverrettu täyteen mitä erikoisimpia kuvioita. Pylväissä oli kiinni samettiset punaiset verhot jotka sai kiinni halutessaan. Sängyn toisella puolella oli vaatehuoneeseen johtava ovi ja sermi jonka vieressä oli iso kokovartalopeili.

Kolmen Kuun ValtakuntaWhere stories live. Discover now