Bölüm 21

6.2K 244 49
                                    

İçimde bir mutluluk vardı. Tarif edemediğim duygu ruhuma işlemeye başlamıştı.  Kalbim bir kuş olmuş bulutlar üzerinde süzülüyor gibiydi.  Ben Meriç Arslanoğlu'nu seviyordum.

'Lina' Meriç'in kolları arasında ki bedenimi ondan biraz uzaklaştırıp yüzüne baktım.  Meriç yüzündeki gülümseme ile bana baktığında bende gülümsedim.

'Burnum kızardı demi' dediğimde başını salladı. Ellerini birbirine sürtüp donmuş burnuma getirdiğinde gülümsedim.

Ama burnumun bu şekilde ısınmayacağını anladığı için vazgeçip elimden tutmuş ve yeniden eve gelmiştik.  Odama geçip direk pijamalarımı giydiğimde Meriç'in odasının önüne geldim. Kapıyı tıklattığımda sesin içerden gelmesi gerekirken hemen arkamdan gelmesi ile yerimde sıçradım.

Meriç ise bu halime kahkaha atarken gülüşünü izledim hiç sesimi çıkartmadan bir anda gelen cesaretle dudaklarından öptüğümde gülüşü solmuş ve şaşkın gözleri beni bulmuştu. 

'Güzelim ben bugün daha fazla şaşırmadan uyumak istiyorum' dediğinde belimden tutmuş ve odasına girmemizi sağlamıştı. 

Onun kolları arasında yerime aldığımda bu gece yüzünde hiö solmayan gülümsemesi ile gözlerimin en derinlerine işlemişti.  

Sabah yüzümde gezinen ellerle gözlerimi açtığımda Meriç bana gülümseyerek bakıyordu. 

'Uyandığına göre çabuk hazırlan gidiyoruz. ' Meriç başka bir şey daha demeden banyoya girdiğinde arkasından bakakalmıştım.

'Nereye gidiyoruz bari onu söyle'

'Bir yolculuk yapıcaz.  Rahat olman daha iyi olur güzelim'   Meriç'in bu hallerine aldırmadan kendi kaldığım odaya geldiğimde kıyafet odasına girip üzerime siyah eşofman takımını giyip saçlarımı at kuyruğu yaptım.

Odadan çıktığımda saçlarını düzeltip ıslık çalarak aşağı inen Meriç ile gülümsedim.  Mutluluğu her şekilde belli oluyordu ve onun bu hali benide gülümsetiyordu. 

Merdivenlerden aşağı inip Meriç'in yanına gittiğimde montunu giyen Meriç benim montumuda almış ve giymeme yardım etmişti. 

'Nereye gidiceğimizi söylemiycek misin? '  başını iki yana salladığında ofladım. Bu kadar gizemli davranmak zorundamıydı cidden. 

Yola çıktığımızda bakışlarımı Meriç'e dondurdum.  Araba sürerken ciddi yüz ifadesi gülümsememe neden olmuştu.

'Güzelim beni izlemek istemeni anlıyorum ama eğer sıkılırsan arkada okumak için kitap var.  Ve kahvaltı yapmadan yola çıktık. Arkada tost ve meyve suyu var onları al.'  bu adamın bu kadar şeyi ne ara düşündüğünü sorgulamadan arkadan bir tost ve meyve suyu aldığımda tosttan ısırması içim Meriç'e uzattım.

'Sende yememişsindir şundan ısır' dediğimde Meriç tostan kocaman bir ısırık aldığında hemen elimdeki meyve suyundan içmesi içim uzattım. Beraber yediğimiz tostlar ve meyve sularından sonra kitabımı aldığımda koltuğumu biraz yatırıp ayaklarımı kendime çektim.  Rahat bir pozisyona geldiğimde kitabı okumaya başlamıştım bile. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
AŞK İZİ  Where stories live. Discover now