Bölüm 44

3.4K 139 30
                                    

Meriç Arslanoğlu

Ruhumdan bir parçam alınıyormuş gibiydi. Sanki onun varlığını kalbimden biri söküyordu. Bana nefret ile bakan o gözlerin yere çöküş anı aklımdan bir türlü silinmiyordu. Aşık olduğum o mavi gözlerin nefretinden daha çok canımı yakan şey yoktu. O mavi gözlerde bana bakarken nefret görmek herşeyi bitirmişti.

Hastaneye geldiğimizde hissettiğim o kaybetme duygusu herşeyi silip süpürmüştü sanki. Ben daha doğmamış bebeğimizin ölümüne sebep olucaktım. Eğer bebeğimizi kaybedersek Lina'yı da kaybederdim.

'kadın hamile düşük tehlikesi olabilir hemen kadın doğum uzmanını çağırın'  meleğim önümden sedye ile geçerken elini tuttum. 

'Şimdi mi pişman oldun'

Miraç'a kaşlarımı çatıp baktım.

' Lan bilmiyormuş gibi davranma beni.'  muayene odasının önüne geldiğimde İçerden gelecek her hangi bir haberi bekliyordum.  Giren ya da çıkan hemşireler hiçbir şey deme zahmetinde bulunmuyorlardı.

'siktiğimin hastanesi' ona bir şey olucak korkusu ile yanıp tutuşuyordum resmen. İçerden çıkan doktorun önüne geçip durdum..

'Karımın ve bebeğimin durumu nasıl'

'Meriç Bey düşük tehlikesi hala devam ediyor. Şuan kadın doğum uzmanımız yanında o ilgileniyor eşinizle'

'Ben bu hastaneyi başınıza yıkmadan ne bok yiyorsanız yeyin. Karım ve bebeğim o odadan sağ salim çıkıcak' adam başını sallayıp yanından uzaklaştığında duvara tekme attım.  Lan Lina böyle bir şeye nasıl inanırdı.

'Giray aradı şimdi Eliz kötü olmuş biraz Baran. Seni aramış telefonun yanında değil sanırım. Bir konuş kızla' Miraç telefonu Baran'a verip bana ters ters baktı.

'size tekrar söylüyorum bir daha söylemeycem'  telefonu kapatan Baran'da bana ters bakışlarını atarken derin bir nefes aldım.

'Lan karım içerde ne durumda bilmiyorum. Bebeğimizin düşük tehlikesi var götüm tutuşuyor ona bir şey olucak diye.'

'Neden yaptın lan o zaman kıza bunu' Baran'a baktım ve alayla güldüm.

'Saçmalamayın lan. Ben Lina' ya böyle bir şey yapmam. Hayatıma o girene kadar hiçbir kadına dokunmadım. O girdikten sonra da dokunmam. Salak salak konuşmayın. O kız şirkette çalışan Ayla hani şu hepinizin kardeşi olarak gördüğü kız.  Bende kardeşim olarak görüyorum. Sevgilisinden ayrılmış baya bir içmişti. Bende bardan çıkarıp evine götürdüm. Akşamda kendi evimde kaldım. Ama siz bana inanmazsınız şimdi. Evde ki kameralara bakalım isterseniz' ikiside başını çevirdiklerinde İçerden çıkan doktora baktım.

'Hasta uyandı.' Derin bir nefes aldım.

'Peki bebek'  olumsuz bir cevaptwh o kadar korkuyordum ki.

'Şuan için iyi ama düşük tehlikesi hala devam ediyor' doktorun söylediklerinden sonra içeri girdim.  Kumral saçları yastığın üzerine dökülmüş ve mavi gözlerinin kenarlarında ki o kızarıklık ile acıyla gözlerimi kapattım. Boktan bir olay yüzünden ona tavır almıştım. Sırf benden bir daha böyle bir şey saklamasın diye yapmıştım. Hem ona hem de bebeğimize zarar vereceğini hiç düşünmemiştim.

'Güzelim' yanına gidip alnını öptüm. Kokusu burnuma dolmuştu. Bakışlarım onu bulduğunda bana hiç bakmadan Miraç'a döndü.

' Abi refakatçi olarak Aylin'i yazdırır mısın? ' Derin bir nefes aldım. Sinirlenmiycektim çünkü hepsini hak etmiştim.

AŞK İZİ  Where stories live. Discover now