AŞK İZİ 2 BÖLÜM 1

2.8K 89 16
                                    

Multi:  Ada

Ada karakteri sizce Nisan Aktaş mı olsun Ebrar Alya  Demirbilek mi?

Yaşanılan bir geçmiş vardı bir çarpıda silip atamadığın anılar. Bol bol hayal kırıklığı ve bir de mutluluklar. Yaşadığım acıları mutluluklarımla kapatmaya çalıştım. Kapattım da şimdi bahçede çığlıklarıyla ortalığı ayağa kaldıran bir kızım ve onun bu hallerinden zevk alan sevdiğim adam. Unutmamak gerekirdi ki bir de içimde oluşmaya başlayan bir miniğim daha.

'Anne babama biy şey söyle yoyuldum ben aytık.'  ayağa kalkıp koşuşturan miniğimin elinden tuttum.

'Sayın Meriç Bey.  Kızımın bütün cezasını almaya razıyım. Miniğim çok yorulmuş' Ada kıkırdadığında onun bu haline gülümsedim. Meriç ise oyunu hiç bozmadan ciddi haline büründü.

'Lina Hanım küçük hanım kendi cezasını kendisi çekmelidir. Bilirsiniz kendisi çok yaramaz. Bence bir cezayı hakketti.'  Meriç bir anda Ada'yı kucağına aldığında gülümsedim.

'Babacım özüy diyelim beni indiy noluy'  Meriç kızının yanaklarından öpüp Ada'ya döndü.

'Neden ben sana bir ceza veremiyorum küçük hanım'  Ada babasının yanaklarından öptüğünde onların bu hallerine gülümsemeden edemedim. 

'Çünkü beni çok seviyoysun'

Bir anda midemin bulanmasıyla koşarak eve girdim ve lavaboya geçtim.  Lavabonun kapısı açılıp içeri Meriç girdiğinde saçlarımdan tuttu.  Öğürmelerim bittikten sonra ayağa kalkmama yardım etti ve elimi yüzümü yıkadı. 

'İyi misin güzelim?'  gülümsedim ve başımı salladım.

'İyim hayatım' o sırada ağlayan Ada'ya baktığımda hemen yanına gidip diz çöktüm.

'Bebeğim neden ağlıyorsun' Meriç kucağına alıp elimden tuttuğuna Ada bana baktı ve kucağıma gelmek ister gibi kollarını uzattı. Kucağıma aldığımda boynuma sarıldı.

'O seni hastalandıyıyor. Ben onu istemiyoyum.'  Ada'nın bu haline gülümsediğim bir koltuğa oturdum.

'Miniğim. O daha çok küçük sende onun gibiyken böyleydin.'

'Ben seni hastalandıymam'  dediğinde gülümsedim.

'Kardeşin beni hastalandırmıyor miniğim.  Hem bak Uras abine kardeşi olunca onunla oyun oynayabiliyor. Sende kardeşinle oyun oynamak istemez misin?'  Ada gülümseyip bana baktığında gözlerindeki yaşı sildim.

'O zaman seveyim anne.'  Meriç Ada'yı kucağına aldığında Ada babasının göğsüne yattı.

'Uyalım mı benim çok uykum geydi.'  saatte baktığımda Ada'nın öğle uyku saati gelmişti.

'Uyalım minik uyandıktan sonrada gezmeye gidelim'  Meriç ayağa kalktığında elimden tuttu. Beraber yatağa yattığımızda Ada kollarını boynuma doladığında Meriç'te arkamdan sarılmıştı.

🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃

'Annee'  Ada'nın sesiyle uyandığımda bana gülümseyerek bakan kızımın by haline gülümsedim.

'Hadi anne uyandım gezelim' 

'Tamam bebeğim hadi babayı uyart sen bende hazırlanıyım'  yataktan kalktığımda giyeceğim kıyafetleri alıp banyoya girdim. Ilık bir duşun ardından kıyafetlerimi giyinip çıktım. 
Hala uyuyan Meriç'e baktım. Ada'nın dizlerine başına koymuş kızımda babasının saçlarıyla oynuyordu.

' Anniş babam tekyay uyudu'  yanlarına gidip oturduğumda Meriç'in yanaklarından öptüm.  Çok yoğun çalışıyorlardı.  Bize fazla zaman ayıramadığını düşündüğü içinde tatile getirmişti. İki haftadır buradaydık ve yarında geri dönüyorduk. İki gün sonra Uras' Uras'ın sünnet düğünü vardı. Bu beni güldürüyordu cidden. Abim ve Kenan baba tutturmuştu sünnet diye. Uras ise somurtkan bir şekilde etrafta geziniyordu. İstemiyordu yavrum sünnet düğününü. 

AŞK İZİ  Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang