Bölüm 25

5.3K 201 41
                                    

Gözlerimi Meriç'in kolları arasında açtığım da başımı kaldırıp yüzüne baktım. Sevdiğim adam gözlerini kapatmış kendini bütün dünyadan soyutlamış gibiydi.  Ellerim yüzünde gezinirken dudaklarına bir buse kondurdum. 

'Uyan artık koca adam' dediğimde mırıldanıp kollarını daha çok belime sardı.  Başını göğsüme koyduğunda ellerim istemsizce saçlarına gitti. 

'Güzelim biraz daha uyum' dediğinde gülümsedim. Saçlarında olan elimi gezdirdiğimde yüzük parmağımda ki tektaş dikattimi çekmişti.  Dün o heyecanla yüzüğüme hiç bakmamıştım. Farklı bir tasarım olduğu belli olan yüzüğümle gülümsedim. Meriç yine farkını konuşturmuştu.

Dün yaşadıklarım aklıma geldiğinde gözlerimin dolmasına engel olamamıştım. Ne kadar güzel seviyordu bu adam böyle. Meriç'in kokusu ile birlikte gözlerimi kapadığımda uyku beni yine kolları arasına almıştı.

*********

Yanımda ki boşluk ile gözlerimi açtığımda Meriç yanımda değildi.  Ayaklarımı yataktan sarkıtıp soğuk parkeye bastığımda uykum biraz dağılmış gibiydi.  Yataktan kalkıp aşağı indiğimde salonda göremediğim Meriç ile kaşlarım çatıldı.  Bugün işe gitmiyceğinş gece söylemişti.  Ama şimdi yoktu.  Adımlarımı mutfağa yönelttiğimde gördüğüm manzara ile gülümsedim.  Meriç domatesleri keserken bakışlarım hazırlanmış masayı bulmuştu.  Kabul etmem gerekti ki benden daha güzel hazırlamıştı masayı.  Sessiz adımlarla arkasında beline sarıldığımda hiç bir tepki göstermemişti. 

Kollarım arasında dönüp bana baktığında gülümsedi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kollarım arasında dönüp bana baktığında gülümsedi. 

'Güzelim sen daha bana sarılmadan kokun sarıyor etrafı mı?  Yani bana sarılmadan önce geldiğini biliyordum' dediğinde gülümsedim. 

'Güzel seven adam' diye mırıldandım. Belki o duymamıştı ama ben biliyordum. Onun sevgisini kalbimde hissediyordum. Sevdiğim adamın kokusunda kayboluyordum.

'Hani demiştin ya bana sevdiğim ve her zaman seveceğim kadın diye.  Şimdi de ben sana söylüyorum. Sevdiğim ve her zaman seveceğim adam.  Nolursa olsun,  aramızda ne yaşanırsa yaşansın. Bazen sana inanmasam bile,  çekip gitmek istersem bile durdur beni.  Bırakma.  Her zaman dediğin gibi sen benimsin de bana.  Bırakmam de.'

'Lina noluyor' Meriç kaşları çatık bana bakarken daha sıkı sarıldım ona. 
'Bırakma işte beni' dediğimde başını sallayıp daha sıkı sarıldı bana.  Bende en sevdiğim yere kalbine koydum başımı.  Düzenli kalp atışlarını dinledim.

'Hadi bakalım güzelim sabah sabah bu kadar duygusallık yeter' Meriç beni kendinden ayırıp masaya oturttuğunda portakallı suyumu vermişti. 

'İyice zayıfladın sen.  Kilo alman gerek hadi bakalım başla çabuk' dediğinde de bir taraftan da tabağımı doldurmuştu. 

'Meriç ben bunun hepsini yiyemem' dediğimde elimden çatalı almış ve tabağıma koyduğu yemeklerden yedirmeye başlamıştı. 

AŞK İZİ  Where stories live. Discover now