Bölüm 35

4.3K 162 18
                                    

Gözlerimi sevdiğim adamın sıcak kolları arasında açtığımda gülümsedim.  Bakışlarımız buluştuğunda burnuma bir öpücük kondurmuştu. 

'günaydın meleğim' yüzünde ki gülümseme bulaşıcı gibiydi sanki.  Sadece o gülümsesin ben yine gülümserdim. 

'günaydın hayatım' Meriç gülümseyip ayağa kalktığında çarşafı bedenime dolayıp beni kucağına aldı.

'Meriç napıyorsun' banyoya yönelip beni indirdiğinde kollarının arasına çekti.

'Güzelim sen sıcak bir duş al.  Hazırlan aşağı in.  Balayına gidecez daha' Meriç banyodan koşarak çıktığında arkasından şaşkınca baktım.  Balayı demişti demi o.  Bu adam yine neler karıştırıyordu acaba.

Duştan sonra aşağı indiğimde mutfaktan gelen güzel kokular ile gülümsedim. Adımlarımı mutfağa yönelttiğimde gördüğüm görüntü ile gülümsedim. Bu adam harikaydı.

'Güzelim hadi' Meriç elimden tutup beni masaya oturttuğunda saçlarıma öpücük kondurdu.  Karşıma oturup eline bir dilim ekmek alıp reçel sürdü.

'aç bakıyım ağızını', onun bu hallerine gülümseyip ağzımı açtığımda reçeli ekmekten ısırdım. Geri kalanınıda kendisi yediğinde gülümseyip öpücük attı.

'bugün çok mutlusun'

'mutlu olmam için senin yanımda olman yetiyor güzelim' yerimden kalkıp yanında ki sandalyeye oturdum bakışları bana döndüğünde dudaklarına bir öpücük kondurdum.

'o zaman hep yanımda ol' beni kendine çekip sarıldı.

'hadi bakalım güzelim. Arabaya geç geliyorum bende'.

'hayatım burayı toplamadık ve kıyafetlerimiz hazır mı?'  Meriç başını salladığında bende ona uydum ve dışarı çıktım.

Arabaya geçtiğimde kısa bir süre sonra da Meriç gelmişti. Uzun bir yolculuk olduğu için koltuğu biraz geriye yatırdım. Radyodan bir şarkı açıp Meriç' e dönük bir şekilde oturdum. Yola odaklanmış bakışları ve sert yüz ifadesi ile yutkundum. Bu adam her hali ile beni etkiliyordu. 

' Beni izlemeye devam edicek misin güzelim?' Meriç' in sorusu uyku çökmüş bedenime uyarı etkisi verirken sadece onayladım. Ama kapanan gözlerim bana ihanet etmiş ve onu izlememi engellemişti.

********

Gözlerimi açtığımda beyaz bir tavan görmem ile yanıma baktım. Meriç huzurlu bir uyku içerisinde bulunduğunu belli eder gibi dudaklarını büzmüş bir şekilde yatarken yan dönüp onu izledim. En son arabada bu adamı izlerken uyuya kalmıştım ben şimdi güne onu izleyerek başlamak ise ayrı bir güzeldi. 

Birden dudaklarıma konan öpücükle gözlerim şaşkınlıktan büyürken Meriç'e baktım.

' Beni izlemeni seviyorum ama yapmamız gereken dolu şey var. Hemen hazırlan çıkalım' Meriç yataktan kalkıp banyoya girdiğinde bende kalkıp valizden kıyafetlerimi aldım. Bir beyaz elbiseyi çıkartıp giyindim. Bu kadar kıyafetin arasından bu elbiseyi bulabilmeye sevinmiştim. Çünkü bavulu kızlar hazırlamıştı ve neler koyduklarını bilmiyordum.

Odada bulunan makyaj masasının karşısına geçtiğimde saçımda ki tokatı çıkarıp saçlarımın serbest kalmasını sağladım.

'hazır mısın güzelim'.

'hazırım aşkım' Meriç beni baştan aşağı süzdüğünde yüzünü buruşturdu.

'hayatım elbisen çok güzelmiş ama şuan gideceğimiz yere bir elbise ile gidemezsin onun için pantolon ve tişört seç' başımı salladığımda tekrar valize baktım ve elime ilk geçen şort ve tişörtü aldım.

AŞK İZİ  Where stories live. Discover now