Bölüm 24

5.4K 219 49
                                    

Lina'nın giydiği elbise.

Yaşanmışlarım vardı. Bir dilek fenerinin içine koyup boşluğa saldığım. Hiç bir zaman düşünmeyi istemediğim. Hatırlamayı geçtim anlatmak istemediğim gerçekler vardı içinde. Beni her defasında yere düşüren. Diz kapaklarımda kabuk bağlamamış yaramı tekrar kanatan. Bir türlü iyileşemeyen yaralarımla birlikte her defasında ayağa kalkmayı başarmıştım. Tekrar düşüceğimi bile bile vazgeçmemiştim. Sonuna geldiğimde ise ellerimden biri tutup beni ayağa kaldırmıştı. Hiç tanımadığım bir adam beni aşkı ile sarıp sarmalamıştı. Yaralarımı iyileştirmiş, buz tutmuş kalbimi aşkı ile ısıtmıştı. Bu adam beni hayata yeniden bağlamıştı.

'Güzelim' sesi kulaklarımı doldururken gülümsedim. Bu adamın sesi duymak istediğim tek ses, kokusu solumak istediğim tek kokuydu. Başkasınına da zaten o izin vermezdi.
Bakışlarım Meriç ile buluştuğunda ağızıma bir bez parçası ile bastırılmış ve ben onu tanıdığım ilk gün gibi bir karanlığa teslim olmuştum.

********

Gözlerimi açtığımda beyaz bir tavan ile karşı karşıya kalmıştım. En son hatırladığım ise Meriç'in beni bayıtmasıydı. Yataktan kalkıp etrafa baktığımda bem beyaz bir odanın içindeydim. Hemen karşımda duran aynada ki notu gördüğümde alıp okumaya başladım.

'Uyandığına göre güzelim. Dolabı aç ve içindeki elbiseyi giy' kaşlarım istemsiz çatılırken Meriç'in napıcağını düşünüp duruyordum. Ne gibi bir fikri vardı acaba. Dolabı açtığımda karşıma çıkan kırmızı uzun elbiseyi aldım. Giyinip aynanın karşısına geçtiğimde güzel göründüğümü farkettim. Makyaj masasının üzerinde bulunan makyaj malzemelerindende makyajımı yaptığımda kaldığım odanın kapısını çaldım. Açılan kapı ile etrafa baktığımda iki tane kız vardı ve bana bakmadan karşılarına bakıyorlardı. Hiç soru sormadan ilerlediğimde karşıma çıkan merdivenler ile heyacanım büyümüştü. Merdiven mumlarla ve kırmızı gül yaprakları ile süslenmişti.

Merdivenlerden çıkmaya başladığımda duvarlarda Meriç ve benim resimlerim gözükmeye başlamıştı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Merdivenlerden çıkmaya başladığımda duvarlarda Meriç ve benim resimlerim gözükmeye başlamıştı.

Duygusallığım hat safhaya ulaşsada ağlamam gerektiğini kendime hatırlatıp biraz daha ilerledim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Duygusallığım hat safhaya ulaşsada ağlamam gerektiğini kendime hatırlatıp biraz daha ilerledim. Merdivenlerde tavandan sarkıtılan kağıtlardan birini aldığımda açtım.

AŞK İZİ  Where stories live. Discover now