AŞK İZİ 2 BÖLÜM 3

2K 81 24
                                    

MULTİ: ADA, LİNA VE MERİÇ TEMSİLİ

BÖLÜM ŞARKISI: SEKSENDÖRT YAĞMUR YÜREKLİM 

BU BÖLÜMÜ BİR KİŞİ BELİRLEYEREK İTHAF ETMEK İSTEMİYORUM. ONU İÇİN ŞÖYLE DİYORUM. 

haticekizilkayalar

dilara648

benokyanuskumu   ithaf ediyorum. O güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. 





LİNA ARSLANOĞLU

Sabah güne gözlerimi açtığımda yatağın sol tarafında hissetiğim boşluk ile oflayıp kalktım. Sabah yine erkenden işe gitmiş olmalıydı. Banyoya girip hazırlandığımda aşağı indim. Başım ağrıyordu. 

'Günaydın Lina Hanım'

'Günaydın Ayla' etrafta ses olmadığından kaynaklı kaşlarımı çattım. 

'Ada nerde' dediğimde gülümsedi.

'Sıkıldığını söyleyip Arda'lara gittiğini söyledi efendim' dediğinde başımı salladım ve salona geçtim. Eliz'i aradığımda ilk çalışta açmışlardı. 

'Efendim canım' dediğinde gülümsedim. 

'Bizim cadı size gelmiş' dediğimde kıkırdama sesi geldi.

'Evet oyun oynuyorlar. Sende gel istersen' dediğinde gülümsedim. Bahçeye çıksam görebileceğim gibiydi. 

'Biraz dinleneceğim başım ağrıyor.'  Eliz beni onaylayı telefonu kapattığında midem bulanmıştı. Koşarak lavaboya girdiğimde klozete eğilip öğürdüm.  Ayağa kalkıp elimi yüzümü yıkayacağım zaman fark ettiğim şeyle şok içinde aynaya baktım. Elim ayağım titremeye başlamıştı. 

'Lina Hanım iyi misiniz?' Ayla'nın sesi duyulurken başım dönmüş ve yere yığılmıştım bilincim kapanırken duydum kapı açılma sesi ve Ayla'nın sesiydi.

Meriç Arslanoğlu

Elisa'nın arayıp Lina'nın hastanede olduğunu söylediğinden belli kalbim sıkışıyordu.  Yapılan testlerin sonuçlarını bekliyordum. Hamileliğine karşı bir bayılma olarak  düşünüyordum. Bu aralar mide bulantıları ve baş dönmeleri çok fazlaydı. Kesin yine kahvaltı yapmamıştı ve bedeni zayıf düşmüştü. 

'Meriç Bey sonuçlar açıklandı. Doktor Levent Bey Miraç Bey'i ve sizi odasına bekliyor' dediğinde başımı salladım. 

Levent Bey'in odasına girdiğimde bir koltuğa ben bir koltuğa Miraç oturdu. Kötü şeyler vardı. 

'Neyi var karımın' dediğimde Levent Bey elindeki dosyalara yeniden baktı. 

'Meriç Bey Lina Hanım hastaneye geldiğinde bayılmadan kaynaklı başında bir hasar olma ihtimaline karşı emara aldık. Başında oluşan her hangi bir hasar yok fakat ...' merakla doktoru dinliyordum susması sinirlerimi bozarken sakin kaldım. 

'Lina Hanım yeniden hastalığa yakalanmış Meriç Bey. Beyninde yeniden bir ur oluşmuş.....' doktor cümlesine devam ederken takıldığım yer sadece beynindeki ur olmuştu. Sevdiğim hastaydı. Göz yaşlarım bana ihanet edip akarken ayağa kalktım. Kimseyi duymuyordum. Beynimde yankılanan tek söz doktorun cümleleriydi  'Lina Hanım yeniden hastalığa yakalanmış Meriç Bey. Beyninde yeniden bir ur oluşmuş.....'  bedenim bana ağır geldiğinde dizlerimin üstüne çöktüm. Karşımda tüm ailem merakla bakarken söyleyecek söz bulamıyordum. Kendimde değil gibiydim. 

AŞK İZİ  Where stories live. Discover now