BÖLÜM 38

3.8K 148 27
                                    

Hayatımda doğru olmayan bir kaç şeyler vardı. Hala acısını en derinlerde hissettiğim yaralarım vardı. Sevmeyi yeni öğrenen kalbim şimdi kaybetmekten korkuyordu. Bedenim ve ruhum yeni bir darbeye hazır olmadığının uyarılarını veriyordu.  Kalbim sevdiği adamın yanında olmanın mutluluğunu yaşıyordu.

Meriç'in odasında ona sarılı bir şekilde dururken birden açılan kapı ile kaşlarımı çattım.  Bakışlarımı gelen kişiye çevirdiğimde Meriç' e baktım.

'Meriç dosyaları imzalanan gerek.' dediğinde tek kaşımı kaldırdım. Meriç'in yanında ki Bey neredeydi acaba. Bu kadının benim kocaman Meriç Bey diye seslenmemesinin nedeni neydi merak ediyordum.  Kadının bakışları beni bulduğunda baştan aşağı süzmüştü. Aynı şeyi bende ona yaptığımda kaşlarım daha da çatıldı. Götünü bile kapatmayan bir eteğin üstüne göğüslerini belli edecek kadar dar bir gömlek giymişti.

'masaya koy ve çık Esra' dediğinde kadın başımı salladı. Ve odadan çıktı. Meriç'e baktığımda bir adım geri çekildim.

'o kadın sana niye Meriç diye sesleniyor' dediğimde gülümsedi.

'kıskandın mı sen?' dediğinde kaşlarımı çatıp Meriç'e baktım.

' Normal değil mi sence kıskanmam. Kocamın odasına götünü zor kapatan bir etek ve neredeyse patlayacak olan dar bir gömlekle kadın giriyor ve üstelik samimi bir şekilde Meriç diyor'  Meriç kollarını uzatıp beni kendine çekmeye çalıştığında uzaklaştım.

'Güzelim Esra hanım mimar ve işindede başarılı' dediğinde duygudan yoksun bir gülümseme ile Meriç'e baktım.

'Bu sana yinede Meriç demesini açıklamıyor. Ayrıca mimarsa neden dosyaları o getiriyor ve sen neden Esra diyorsun Meriç. Bana açıklama yaparken Esra Hanım oluyor ama' dediğimde Meriç tek kaşını kaldırıp bana baktı.

'kıskanınca çok güzel oluyorsun' Meriç'e göz devirip kapıya doğru bir adım attım. 

' Nereye' dediğinde cevap vermeden odasından çıktım. Karşıda Miraç Bolatlı yazan kapıyı tıklayıp içeri girdim. Abim beni görür görmez kucağında ki Uras'ı bırakıp kollarını açtığında kollarının arasına girdim.

'Hoşgeldin meleğim' dediğinde daha sıkı sarıldım. Şuan onun kollarında olmak beni rahatlatmıştı açıkcası.  Ne kadar sonradan tanısamda abim benim her zaman ilk aşkım olarak kalıcaktı.  Ondan biraz uzaklaşıp yüzüne baktım.

'Miraç Bey rica etsem biraz eğilir misiniz?' dediğimde gülümsemiş ve yanaklarını uzatmıştı. İki yanağına da öpücük kondurduğumda gülümsedim. Eğilip alnıma öpücük kondurduğunda kıkırdadım. 

'Hasret giderdiyseniz ben karımı alsam. Bir açıklama yapmam gerek ama kendisi beni dinlemiyor' dediğinde gözlerimi devirdim. Abim bu halimize gülerken kaşlarım çatıldı.

'Uras gidelim mi artık' dediğimde gülmüş ve Meriç'e bakmıştı.

' Üzgünüm Meriç amca ama ben her zaman halamın tarafındayım' dediğinde elimden tutmuştu. İstemsizce gülümsediğimde içeri giren Giray abi ve Baran bize baktı.

'Noluyor burda' diyen Baran'a baktım.

'Uras ile biraz gezmeye geldik ama şimdi gidiyoruz' Bana bakıp balını salladı.

'Bende çıkıcaktım zaten Mira'yı bugün aşı günü. Onları almaya gidicem zaten ben bırakırım' dediğinde başımla onayladım. Abimin yanaklarından öptüm. Baran'la da vedalaşıp Giray abinin yanına gittim.  Meriç'e baktığımda kaşlarını çatmış bana bakıyordu. 

AŞK İZİ  Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu