5.BÖLÜM

39.8K 2.1K 205
                                    

Simsiyah saçlarım savruluyordu rüzgarda.Üstümde anlam veremediğim bembeyaz bir kıyafet vardı.Canım yanıyor,gözlerim dolu dolu önümdeki ucu bucağı olmayan toprak yola bakıyordum.Hava zindan gibi olmuş gündüz vakti olmasına rağmen kapkaranlıktı.Nefes alamıyor canımın acısına dayanamıyordum.Bir yerlerden ağlayan bir bebek sesi duyuluyordu.Sesin nerden geldiğini bilmediğim için önce etrafımda  döndüm,sonrada ayağıma batan taşlara aldırmadan bir o yana bir bu yana gidip geldim.Sesler gittikçe yaklaşıyordu ama ben hala onları göremiyordum..

Derken onu gördüm.Kucağında mavi battaniyeye sarılı bir bebek vardı.Durmadan ağlıyordu.Niye ağlıyordu ki?Acaba açmıydı?Peki ya annesi neredeydi?Yoksa bu bebek o kadındanmıydı?Hayır hayır bana bunu yapamazdı,yapmamalıydı..Ben karnımdaki bebeği kendi isteğim ile düşürmemiştim ki ?

"Hadi Dila alsana kucağına " diyen adamı hiç bekletmeden olumsuz anlamda kafamı salladım.O benim bebeğim değildi.

"Hayır hayır..Onu kucağıma alamam Şehmuz o benim bebeğim değil " dedim gözümden akan yaşlara aldırmadan.

"Hayır Çavreşamın(kara gözlüm) bu bebek senin ve benim yani ikimizin bebeği .Hadi al kucağına daha fazla ağlamasına izin verme" dediğin de mavi gözlerine baktım,sonra da mavi kundaktaki bebeğe.En son dayanamayarak bebeği kucağıma aldım ve o an anladım ki bu bebek benimdi..Bizimdi.

"Seni seviyorum Dilam..Seni çok seviyorum ve seninle gurur duyuyorum.Çünkü sen güçlü bir kadınsın "

Tık tık..

Tık tık tık..

Bir anda duyduğum ses ile gozlerimi açtım ve hemen yatakta oturur konuma geldim.Gördüğüm rüyanin etkisi ile kan ter içinde kalmıştım fakat bu şu an düşüneceğim en son şeydi.Birileri pencerenin camına tıklamıştı ya da ben uyku semesi öyle anlamıştım.

Derin bir nefes aldım ve kalbimin çarpıntısına aldırmadan üzerimdeki çarşafı bir kenara atarak yavaşça dizlerimin üstünde pencerenin oraya doğru sürünmeye başladım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Derin bir nefes aldım ve kalbimin çarpıntısına aldırmadan üzerimdeki çarşafı bir kenara atarak yavaşça dizlerimin üstünde pencerenin oraya doğru sürünmeye başladım.Belime kadar inen siyah saçlarımın terli tenime yapışmasina aldırmadan ilerledim ve yavaşça dizlerimden destek alarak gözlerim etrafı görecek şekilde pencere kenarına uzandım.Gecenin karanlığında kimse görünmüyordu lakin burnuma gelen sigara kokusu birilerinin varlığını fısıldıyordu kulağıma.

SİYAH MASALWhere stories live. Discover now