37.BÖLÜM

36.6K 1.9K 82
                                    

Bacaklarının arasına sokulduğum vakit zaman kavramı yok olmuştu bende.Bu öylesine özlem duyduğum,aynı zaman da ölesiye korktuğum bir duyguydu ki kelimeler dile gelince anlamını yitiriyordu.

Erkek adam kadınına dokunmaya korkar mı demesin kimse..Ben öyle yandım ki bırakın dokunmayı, bakmaya bile korktum.

İşte bu yüzdendi hasret kaldığım tenin kokusunu saatlerce içime çekmem..

İşte bu yüzdendi gözlerimi açmadan teninde yolumu bulmam..

İşte bu yüzdendi dudaklarımın tenine her bir değişin de yalvarırcasına özür dilerim diye fısıldamam.

İşte bu yüzdendi onun kuytularında yok olurken rüzgar gibi savrulmam..

O benim kadınımdı..İlk görüşte aşık olduğum,saçlarını rüzgardan kıskandığım,gözlerine her baktığım da aklımı yitirdiğim,ama bir o kadar gözümü kırpmadan en büyük acıları yaşattığım kadınım..

İlk görüşte aşık olduğum,saçlarını rüzgardan kıskandığım,gözlerine her baktığım da aklımı yitirdiğim,ama bir o kadar gözümü kırpmadan en büyük acıları yaşattığım kadınım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Derin bir nefes aldım.Canımı yakan düşünceleri bir kenara bırakıp gülümseyerek nefes kadar yakın olan göbeğinden bir kez daha öptüm..Bebeğime ilk kez bu kadar yakındım.O kadar çok hasret kalmıştım ki ona varlığına bile sevinememiştim.O benim yarattığım cehennemde açan tek masum çiçeğimdi.Hiç bir şeyden haberi olmayan ve asla olmayacak olan masum çiçeğim. 

Ellerimi çıplak tenine koydum ve usul usul dokunmaya başladım.Tıpkı saatlerdir yaptığım gibi.Kadınım yorgun düşüp uyuduktan sonra bebeğime daha yakın olmak için yataktan aşağı kaymış ve çıplak karnı ile burun buruna gelmiştim.Öyle hasrettim ki ona özlemimi hissetsin istedim.Onu ne kadar çok sevdiğimi,hatalarımdan dolayı ne kadar çok utandığımı bilsin istedim.O yüzden hala olduğum yerdeydim.Sanki beni anlamış gibi hissediyor ve onu bir türlü bırakamıyordum.

''Şehmuz''

Duyduğum kısık ses ile kafamdakileri bir kenara bırakıp kafamı kaldırdım ve şaşkın gözlerle beniz izleyen kadınıma baktım..Evet o benim kadınımdı tam anlamıyla,her şeyi ile benim kadınım.

''Ne yapıyorsun orada?''

Bu öylesine masumca sorulmuş bir soruydu ki içimde bir şeyler ufak ufak kaynamaya başlamıştı bile.Öylesine güzel görünüyordu ki şu haliyle aynı şeyleri yaşamamak için tüm iradem ile savaşmam gerektiğinin farkındaydım.

''Bebeğimle hasret gideriyordum''

''Karnımı öperek mi?''

''Elbette.Ona dokunmaya,onu hissetmeye öyle çok ihtiyacım var ki fırsatı kaçırmak istemedim''

Sessiz bir şekil de yatağın için de öylece durmuş,kapkara gözleri ile bana bakan kadına kadına baktım.Dudakları öpülmekten şişmiş ve kızarmıştı.Gece karası saçları omuzlarını süslerken,beyaz çarşaf için de gökten düşen bir melek gibiydi.Düşüncelerim arasında gözüme takılan bir kaç kızarıklık ile kaşlarımı çattım ve bebeğimin olduğu yere bir öpücük kondurup iki küçük adım da hemen kadınım yanına sokuldum.

SİYAH MASALWhere stories live. Discover now