17.BÖLÜM

39.2K 1.9K 193
                                    

Kan..

Üstümde ki tüm pisliği,iğrençliği bir an evvel atmak isterken,beni cehennemime ilerlediğim bu yoldan alıkoyan tek şey bu üç harfli  kelimeydi işte.

Kan..

Erkekliğime ve yer yer bacaklarıma bulaşan,kurumaya yüz tutmuş kan..Onun kanı..Sevdiğim,namusum dediğim,aynı yastığa başkoymaya bir ömür hazır olduğum dediğim kadının kanıydı bu..Bir hiç uğruna yaşarken öldürdüğüm,unutamayacağı ve asla unutmayacağı bir hatanın bedelini boynuna ilmek ilmek doladığım kadının isyanı,tertemiz olduğunun ve nefes aldığım sürece bedelini ağır ağır ödeyeceğim bir hatanın kanıtıydı bu..

Utançtan eğdiğim kafamı kaldırıp bir kez daha aynadaki yansımama baktım ve o an alnımın ortasına bir kurşun sıkıp gebermek istedim.Lakin yaptığım hataya ölüm bile çare değildi artık..Ölüm sadece kurtuluş ve korkaklık olurdu o kadar..Oysa şimdi daha çok güce ihtiyacım vardı..Ömrümün sonuna kadar süreceğini bilsem de bir yolunu,bir çaresini mutlaka bulacaktım..Bunun başı yada sonu yoktu şu saatten sonra..Savaşacaktım.Bu savaşta her bir zerremi,benliğimi,her şeyimi kaybetsem de asla ve asla vazgeçmeyecek,geri adım atmayacaktım..

Düşüncelerimden çıkıp bir kez daha yaptığım alçaklığın,kahpeliğın kanıtına bakıp banyoya girdim.Buz gibi taşın üstüne oturup suyu açtım ve oyma taşın içine dolan buz gibi suyu kafamdan aşağı döktüm.Sabunu elime alıp saçlarımı köpürttüğümde gözüm yine oraya kaymıştı.Yer yer kuruyan kırmızılıklar suyun etkisiyle yok olmaya başlamıştı..Ellerimi usulca yavaş yavaş yok olan kan lekelerine götürdüm.Her bir izin üzerinden geçerken canlı canlı derimi yüzüp tuz basıyorlardı..Avuçlarım cehennemin en ücra köşelerinde cayır cayır yanıyor,her bir hücrem parmaklarımın değdiği izlerden eğilip af diliyordu sanki.

Peki af dilemek için geç kalmamışmıydım?

Evet geç, çok geç kalmıştım..Bir ömür sürecek kadar çok geç hemde..

"Ağam "

Duyduğum ses ile beynimi sikip atan düşüncelere bir son verip odadan yükselen sese odaklandım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Duyduğum ses ile beynimi sikip atan düşüncelere bir son verip odadan yükselen sese odaklandım.Süleyman gelmişti ve bu da demek oluyordu ki uzunca bir süre banyoda kalmıştım.

"Ağam iyimisiniz?"

Sesindeki telaşı hissetmemek elde değildi.

"Bekle " dedim sert çıkan sesimden taviz vermeden.Sonra da bir kaç kez daha buz gibi suyu kafamdan aşağı döküp havluyu belime sardım ve hemen banyodan çıktım.Işte oradaydı..Tahta kapının önünde durmuş elleri birleşmiş bir vaziyette beni bekliyordu.

"Sultan hanım ağan nerde Süleyman?" dedim karşınına dikilip.

"Diğer araba ile yoluna devam ediyor "

"Etsin tabi..Döndüğü vakit uzunca bir süre eve hapis olacağını varsayarsak şimdilik keyfini sürsün"

"Neler oluyor beyim" dediğin de isyan edercesine güldüm.Bir günde neler olmamıştı ki?.Hayatim mahvolmuştu,sevdiğim dediğım tenine değen rüzgarı bile kıskandığım kadın yok olmuştu..Yıllar sonra bir bir açan çiçeklerim yaptığım piçliğın,korkakliğın yüzünden tek tek solmuştu.Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de  karşımdaki adam hala neler oluyor diyordu..

SİYAH MASALWhere stories live. Discover now