19.BÖLÜM

39.3K 2K 194
                                    

Şehmuz Ateşoğlu

Kulağına fısıldadığım sözlerden sonra öylece bakakalmıştı.Bakışlarından anladığım kadarı ile çok şey söylemek istiyordu lakin biliyordu ki ağzını açtığında kıyameti koparacaktım.Hatta kıyameti koparmakla kalmayıp tüm konağı ateşe verecektim.

"Şehmuz kendine gel teyzem zaten rahatsız"

Duyduğum ses ile hafifçe kafamı çevirip arkamdaki kadına baktım ve saniyeler sonra tamamen ona döndüm.

"Bir şey mi dedin Reyhan?" dedim sert çıkan sesimle.

"Evet Şehmuz teyzem zaten rahatsız dedim rahat bırakta azıcık dinlensin"

"Birincisi Şehmuz değil Şehmuz ağam,ikincisi sen kimsin ki benim aile içi sorunuma haddin olmayarak burnunu sokuyorsun" dedim ve biraz daha yaklaşarak devam ettim.

"Şimdi boş bir oda bul ve gözümün önünden defol.Yanına da geldiğin yere geri dönmek için adam yollayıncaya kadar  kaldığın delikten çıkma" dedim ve kolundan tutarak duvar dibinde bekleyen adamın oraya doğru firlattım.Daha sonra da anneme dönüp kaldığım yerden devam ettim.

"Gelelim sana Sultan hanım ağam.Ben çok merak ediyorum"dedim ve gülümseyerek sözlerime devam ettim.

"Sana zahmet söylermisin sevgili anacığım neden yalan söyledin?"

"Hangi konudan bahsettiğini bilmiyorum.Şimdi anayın karşısında kudurmuş köpek gibi çemkirmeyi bırakta odama gideyim "

"Sultan hanım ağa ve bilmemek..Çok ayıp anne hani yalan söylemek günahtı?"

"Çekil önümden kuremın(oğlum).Ben o nişanlın olacak kızın ne mal olduğunu bil istedim o kadar.Kim bilir o kenafir gözlü kahpe sana ne yalan söyledi de seni kuduz köpek gibi üstüme saldı.Şimdi de get hayde"deyip karşımda kuyruğu kısılmış yılan gibi tıslayan kadına baktım  ve konuşmaya kaldığım yerden devam ettim.

"Sana bir soru sordum anne..Ve biliyorsun ki cevabını alamadığım sorular beni istemediğim şeyler yapamaya yöneltir"

"Neden bu kadar sinirlendin oğul..Ahh dur ben söyleyeyim söylediklerimin hepsi doğru çıktı değil..O kevaşenin geceleri koynuna başka erkekleri aldığını kendi göz-" sözlerinin devamını getirmesine firsat vermeden ellerim boynuna gitmiş, iş çoktan çığrından çıkmış,savaş naraları atılmaya başlanmıştı..

O kevaşenin geceleri koynuna başka erkekleri aldığını kendi göz-" sözlerinin devamını getirmesine firsat vermeden ellerim boynuna gitmiş, iş çoktan çığrından çıkmış,savaş naraları atılmaya başlanmıştı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Sen"dedim boynunu tuttuğum ellerimi biraz daha sıkılaştırarak..

"Eğer ki o pis ağzına bir daha karım olacak kadının adını alırsan Allah şahidim olsun seni buna pişman ederim.Seni mahvederim anne yemin ederim yaparım" deyip sıktığım boğazını bırakarak konuşmaya devam ettim..

"Sen benim hayatımı mahvettin" dedim yaptığım kötülüğü hatırlayarak.

"Sen benim hayatımı acımadan mahvettin anne..Yaktın beni,canlı canlı mezara gömdüm,umutlarımı,sevinçlerimi aldın elimden,beni bir ömür boyu ölüme mahkum ettin anne..Değdi mi haa değdimi"diye bağırıp etrafa ne var ne yoksa devirmeye  başladım.

SİYAH MASALWhere stories live. Discover now