[perde kapanıyor]

4.3K 318 170
                                    

Merhaba! Bu bölüm hem bu hikaye ile ilgili teşekkür konuşması hem de okullar kapanmadan önce hepinize küçük bir sürpriz. (teşekkür konuşmasını sıkıcı buluyorsanız tavsiyem aşağılardaki sürprizi bulmanızdır.)

İlk öncelikle wattpad platformunda muhtemelen bu yaz başından beri hikaye okumaya başladığımı belirtmeliyim. Daha Yeniden Doğuş'u dahi yazamadan önce klasik dramione hikayeleri okurdum. Çapulcular mı? Çok sıkıcı gelirdi. Hatta hiç hoşlanmazdım okumaktan.

Beni Golden Black'ten önce tanıyanlar varsa bilirsiniz, popüler biri değildim. Öyle kendi halinde Yeniden Doğuş'u yazar, konuşmalar kısmına kimseni okumadığı bir şeyler yazardım. Böyle normal bir okur/yazardım.

Hala popüler olduğumu iddia etmiyorum tabi. Ancak Golden Black çoğu kişiye küçük, benim için bayağı yüksek bir okunmaya sahip ve kendi standartlarımda yeterince iyiyim.

Her neyse, çok boş konuştum. Ancak söylemek istediğim bu hikayeyi yazabileceğimi hiç düşünmezdim. Neredeyse 55 bölüm yazdım. Bu gerçekten bir başarı benim düzeyimde.

Belki de Golden Black'in keşfedilmesinde en önemli unsur bazı günler iki, bazı günler bir bölüm atmamdı. Geçmişe bakıyorum da  nasıl yazdım inanın bilmiyorum. Neredeyse günde üç bin kelime yazıyordum. Dile kolay tabii!

Golden Black'i yazmaya başladığımda Aster kötü bir kız değildi. Charles diye biri yoktu. Goldie bu kadar sivri dilli değildi. Exedra ufukta dahi görünmüyordu. 

Yaklaşık 15. bölümden sonra sanırım bir kurgu bulamam gerektiğine karar verdim. Böylece Aster, Charles oluştu. İkinci perdeye geldiğimde de bir kız karakter vardı aklımda. Sonra şekillene şekillene Remus Lupin'e hasta bir Slytherin'li oluşturdum.

İlk teşekkürümü Exedra Crouch'ın isim annesi exedrasghoul 'a vermek istiyorum. Kendisiyle olan whatsapp mesajlarımız Golden Black'in bel kemiğidir. O olmasaydı, hikaye buralara gelemezdi.

Diğer teşekkürümü Goldenmind hakkında yazdığı kitap nedeniyle lolwiccalol 'e vermek istiyorum. Yazdığın kitap gerçekten çok tatlıydı. Goldenmind'ı bayağı öldürdüm ama yine de kitabın için teşekkür ederim. (Şu an çok yüzsüz hissettim kendimi -_-)

 Bir diğer teşekkürümü ise potterhead13swift 'e sunuyorum. Kendisi birçok yorumuyla hikayeyi okumadı, yaşadı adeta. Tüm yorumların ve desteklerin için teşekkürler. :D

Diğer teşekkürümü ise @endlesshield 'e veriyorum. (etiketleyemedim nedense) Kendisi Golden Black için çok tatlı bir kapak yapmıştı ancak masaüstüm biraz karışık olduğu için sürekli paylaşmayı unuttum.

 (etiketleyemedim nedense) Kendisi Golden Black için çok tatlı bir kapak yapmıştı ancak masaüstüm biraz karışık olduğu için sürekli paylaşmayı unuttum

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Tekrar teşekkür ederim kapak için.

Bunun dışında şu ana kadar hikayeyi okuyan, vote veren ve yorum yapan herkese tek tek teşekkür ederim. Size okunabilecek bir hikaye sunduğum için mutluyum.

Elbette eğer sıkı bir araştırma yaparsak Golden Black tonlarca yanlışı olan bir hikaye. Hele o yazım yanlışlarım yok mu? Ama yorumlarınızın gitmemesi için düzenlemeyi düşünmüyorum.

 Hele o yazım yanlışlarım yok mu? Ama yorumlarınızın gitmemesi için düzenlemeyi düşünmüyorum

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

En çok içimde kalansa indirdiğim çoğu gifi paylaşamamış olmam. Yine de yeterince gifi size ilettiğimi düşünüyorum.

Biraz gif hastasıyımdır da!

Tamam, bu sıkıcı teşekkür konuşması burada bitiyor.

Sürprize gelirsek, Golden Black'i konu alan bir au yazıyorum.

Au diyorum çünkü bu kitaptan çok daha farklı (birazcık daha dramatik) bir hikaye sunacağım inşallah size.

Söyleyeyim, üç bölüm sürecek. Ve okullar bitmeden finalini yapmış olacağımı düşünüyorum.

 Ve okullar bitmeden finalini yapmış olacağımı düşünüyorum

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

-Buyurun, kapağımız da bu-

Yolun sonuna geldik sanırım.

Öyleyse,

Muziplik tamamlandı.

Muziplik tamamlandı

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.
Golden Black ➳ the MaraudersTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang