Adsız Bölüm 39

24.5K 590 1
                                    


AYHAN 

İki günü hep birlikte geçirmiştik.Hepimiz çok yorulsak dahi çok eğlenmiştik.Hem gezmiş, hem oyun oynamıştık.Yanımda yatan kişiye,Ufaklığıma bakarken aynı olaylar canlandı gözümde.Nasılda yorulmuştu iki günde ama çocuklar gibi eğlenmişti de.

Su savaşı yaparken attığı kahkahalar,hala kulaklarımdaydı.Çocukluğundan beri bu şekilde kahkahasını duymamıştım.Gezerken heyecanla anlatılanları dinlemesi,sorduğu sorular.Peri bacalarını gezerken bir tur kafilesinin peşine takılmış,tura katılanlardan daha çok soru sormuştu.Kadın en sonunda bize de rehberlik etmeye başlamıştı.Sonun da mutlu olmaya başlamıştı.Onu seyrederken ,uykusunda yüz üstü yattı.Saçları boynuna değince gözlerini açmadan,saçlarını tekrar tepeden topuz yapıp,yine kafasını yastığa koydu.Gözüm istemsizce omuzuna ve boynuna takıldı.

Yanık izlerinin sebebini artık biliyordum.Bunu hiç anlatmamıştı.Daha öncelerden sorduğumda da geçiştirmiş cevap vermemişti.Evlendikten sonra da cevap vermemişti.Nasıl bir insan bunu yapabilirdi ki?Nasıl kızgın demir ile birine vurabilirdi.Yanık izi kapatılmaya çalışılsa bile içindeki iz nasıl geçecekti.Omuzuna bir öpücük kondurup,hepsi geçecek herşeyi ona unutturacağım diye geçirdim içimden ve onun üzerine elimi atım uyudum.

Dudaklarıma gelen sıcaklıkla uyandım fakat gözlerimi açmadım.Uyanmış beni izliyor parmak ucu ile belli belirsiz yüzümü okşuyordu.Sonra yüzümü bırakıp,omzuma dokundu.Eğilip,dudaklarımı tekrar öptü.Gözlerimi açtım,benimle göz göze gelince utandı ve kendini geri çekmeye çalıştı.Biraz uzaklaştı ve gülerek günaydım dedim.Aynı şekilde karşılık verdi.

Bana tecavüz ettiğini farkındamısın?Ama öyle olmaz böyle olur deyip,tek hamlede yukarı çektim onu ve dudaklarına yapıştım.Bir süre öpüştükten sonra,üstümden kalktı ve duşa girmek için gitti.Banyonun kapısını açtım.Duşa girmişti.Yanına gittim ve arkadan sıkıca sarıldım.Bir anda çığlık attı.Dudaklarına yapıştım öptüm , sonra sıkıca sarılıp kendime bastırdım.Benden destek alarak, Jakuzinin kenarına çıktı ve pis pis sırıttı.

Şimdi yetiştim,hatta seni geçtim.Artık sarıldığımda bu şekilde ,boynuna ulaşabiliyorum,kulaklarına erişiyorum bir bakayım.. ohh sulu sulu ne güzel öpülüyor böyle boynun kurutayım mı boynundaki suları emerek.

Söyledikleri beni gaza getirmişti ve ereksiyon olmaya başlamıştım.Buraya çıkmana gerek yoktu.Sen bana tırman be tutarım seni.Tek hamlede kucağıma alıp,sırtını duvara yasladım.Soğuk duvarla yaslandığında küçük bir inleme çıktı ağzından.Boynunu öpmeye,tek elimle göğüslerini ellemeye başladım.Erkekliğime sürtünmeye çalıştığını fark ettiğimde,rahat edebilmesi için kucağımda yerini hesapladım.Biraz sonra ikimizde azmış nefes nefese duşta sevişiyorduk.Bir anda içine girdim çığlıkları banyoda yankılandı,zevke gelidikçe ikimizde inliyor,zevk çığlıklaı atıyorduk.Bir süre sonra duştan çıktık ve hazırlanıp aşağı kahvaltıya indik.Ama karıma doyamadığım için bir an önce akşam olsun yada boş vsait olması için dua ediyordum.

Kahvaltı sonrası işe gittik.Artık şirkete gelme zamanı idi.Yapılacak tüm işlerimi hallederken , toplantının biri iptal olmuştu.Bu iptal olan toplantı erken çıkma fırsatı idi.Kızları nereye götürsem bugün diye düşünürken kapı açıldı içeriye giren abim de garip bir panik vardı.Ne oldu dercesine baktım.

Neler olmadı ki! Kendini koltuğa bırakarak başladı devam etti...Girecek olduğumuz ihaleye giren firmayı çekilmemiz için ricada bulunmuş, firmayı araştırdım sanki başımıza bela olacak gibiler.Yönetim kurulunu toplayıp,neler yapacağımızı düşünüp karara varlım.

Zaten sorunu çözmek için bir çıkış bulmuşsun.Peki diğeri? Soru üzerine huzursuzca kıpırdandı ve ekledi.

Offf !İyi mi kötü mü bilmiyorum?Elif hamile olduğundan şüpheleniyor.Eğer hamile ise ne yapacağımızı bilmiyorum.

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin