Adsız Bölüm 74

11.9K 433 6
                                    

BU GÜN BÖLÜM YAYINLAMAYI DÜŞÜNMÜYORDUM ANCAK 18 K OLMAMIZIN ŞEREFİNE YENİ BÖLÜM SİZLERLE.BU HİKAYEYİ YAYINLARKEN 1K GÖREBİLİRMİYİM DİYE AKLIMDAN GEÇİRMİŞTİM.SİZLERİN SAYESİNDE ŞUAN 18K OLDUĞUMUZU GÖRÜYORUM.DESTEK VEREN, ZAMAN HARCAYIP OKUYAN,VOTE VE YORUM YAPAN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM.HEPİNİZİ ÖPÜYORUM...

YENİ BÖLÜM SİZLERLE KEYİFLİ OKUMALAR...

(VOTE VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM... :))   )





Volkan beni her zaman ki gibi sakinleştirmeyi başarmıştı.Telefonumun çalması üzerine cebimden çıkarttım.Efendim baba.

Oğlum yarın Perihan ablalar burada olacaklar.Babaannen de geliyor.Teyzesi de akşam uçak bulur ise uçak ile,bulamaz ise sabah ilk uçak ile geleceğini söyledi.Teyzesini havalimanın da karşılarız.

Tamam baba tamam.Haberleşiriz,şirkette durumlar nasıl?

Hayret bir işin olduğu aklına geldi.

Baba yapma Allah aşkına!Sanki keyif yapıyorum.Karakoldan geliyoruz.Sen hangi avukat ile gittin şikayete.

Neden?Bir sorun mu var?

Ağabeyim ben gider konuşurum diye araya girince,bende aynen aktardım.Ağabeyim yanına gelecek konuşursunuz.Biz hastahaneye geldik,kapatıyorum.

Yoğun bakım ünitesinin bulunduğu kata geldiğimde Sümbül yanıma geldi.

Ayhan içeriye girebilirsin.Hemşire bilgi verdi.Sadece bir kişi dediği için biz girmedik.Sen gir istedik.

Sümbül bir nefes alsaydın,tamam şimdi giriyorum.Ayrıca teşekkürler.

Neden?

Beni beklediğiniz,kendiniz girmediğiniz için.

Saçmalama tabi ki bende girmek isterim ama senin girmen gerekli.Ben inanıyorum sen zaten bizden bahsedersin.

Hemşirenin yanına gittim,üstüme giyinmem için steril kıyafet verdi.Kapıyı açtı ve bizi yalnız bırakacağını söyledi.Kapıdan içeriye adımı mı attığım da hicaz sesleri kulaklarımı doldurdu. Ufaklığım,göğsünde kablolar,burnunda hortumlar,üstüne yarım örtülmüş bir örtü ile yatıyordu.Kollarından çıkartıp,elinin üzerine taktıkları seruma baktım.Yanına gittim.Minik parmaklarını avucumun içine aldım.Eğilip,kokusunu içime çekerek,alnına yumuşak bir öpücük kondurdum.Hemşirenin oturduğu sandalyeyi altıma çekip,sedyenin yanına oturdum.Diğer elim ile yüzünü hafiften okşayarak onun ile konuşmaya başladım.

Ufaklığım sonunda geldim.Aslında daha erken gelecektim ama doktorlar izin vermedi.Gitmedim,hep burada camın arkasında seni bekliyorum.Hepimiz seni bekliyoruz.Sümbül ve Murat buradalar,olay günü basının haberi olduğu için, herkes duydu.Onlar da  kalkıp gelmişler . Annemler de her gün benim ile birlikte bekliyorlar.Artık uyan Fidan,ne olur uyan.Sen uyuduğun sürece ben nefes alamıyorum.Uyan ki bende nefes alayım.Gözyaşlarım sel olmuş akarken,hemşire içeriye girip artık çıkmam gerektiğini söyledi.Beş dakika daha isteyip,alnına bir öpücük kondurdum.Seni seviyorum diyerek yanından ayrıldım.

Sümbül ve Murat'ın ısrarı ile misafirleri dinç karşılamak için hastahanedeki oda da bir kaç saat uyumuştum.Sabah erkenden kalkıp,duşa girdim.Üzerimi değişip yoğun bakım ünitesinin olduğu tarafa gittim.Sümbül ve Murat erken gelmişlerdi.Yüzleri bir garipti.Ne olduğunu sorduğum da Murat beni sandalyelerden birine oturttu.

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin