Adsız Bölüm 146

5.7K 275 12
                                    


AYHAN

Doktor ile yaptığımız konuşmadan sonra içimi biraz da olsa huzur kaplamıştı.Duvara yaslanıp yere oturdum.İki güzel haber almıştım, aylar sonra iki güzel haberi peşpeşe aldım.Birincisi kızımın konuşması, ikincisi ise hayatımın yeniden bana geri gelmesi.Evet testlerin sonuçları belki herşeyi söyleyecekti ama şuna uyanması dışında başka bir şey düşünmek istemiyordum.Başımı duvara dayadım ve gözlerimi kapatarak evimize döneceğimiz günün hayalini kurmaya başladım.

Ayhan, Ayhan uyan hadi..Hadi kalk

Bana sesleniş ve hafif sarsıntı ile sıçrayarak uyandım.

Efendim, Bora birşey mi oldu?Kötü , kötü bir şey yok de lütfen.

Korkma dur, sakin ol.Kötü bir şey yok.Burada uyuya kalmışsın.Eve gitmiyorsan da geç biraz oda da uyu, bir şey olursa uyandırırız.

Yok burada uyumak yetti.Dinlendim ben, hadi siz artık eve gidin.Ben burada beklerim.

Biz de bir yere gitmiyoruz, buradayız ben kahve alıp geliyorum.

Bora kahve almay giderken, Önder ve Mine camdan içeriyi izliyor aynı zamanda aralarında konuşuyorlardı.Hafif öksürerek yanlarına yaklaştım.

Ayhan ben diyorum ki Fidan'ın odasını süsleyelim, küçük bir sürpriz yapalım.Eve döneceğiniz günde bahçeyi yada evi süsletelim diyoruz, böyle hepimiz orada olalım.Küçük bir parti verelim.Tabii Sevgi teyzeler kabul ederler mi?Sence bahçe mi daha güzel olur yoks ev mi?

Hem evi, hem bahçeyi süsletiriz.Her ikisinide seveceğini düşünüyorum.Buradaki odası için çok karar veremedim.Abartıya kaçmadan yani süsleme yapmadan küçük bir pasta falan olabilir.Burada da süsleme yaparsak, evdeki sürprizi anlar.

Ayhan haklı burada kuzudan bahsediyoruz, mutlaka çakar.En azından beklentisini düşürelim.Yalnız Mine sen sabah gidip biraz alışveriş yap.Kızın giyecek bir şeyi olduğunu sanmıyorum.Baksana çok zayıfladı.Zaten burada da pek bir şeyi yoktu.Olanlarda büyük gelir.Hem bu kızın gecelik ile eve dönecek hali yok.

Haklısın Önder, ben bir tşört, bir pantolon alırız diye düşünmüştüm ama evdeki kıyafetleri olmadığında yine üzülecek.En iyisi buradan güzel bira lış veriş yapmak.Mine sende çözmüşsündür zevkini, en küçük bedenleri alırsın.Dar gelirse en azından bu kadar zayıfladığını fark etmez.Sen şunları al, belki sabaha unuturum.

Her şeyi hallederim ben en şu kartı ve parayı alırmısın?

Hayır olmaz.Ne lazım ise buradan al.Beğendiğin herşeyi al.Kendini de unutma.

Ben biraz alırım, belki sonra kendisi de almak ister.

Doğru kıza falan da al diyecektim ama biz onun ile birlikte bakarız.Kendisi beğenir, hem hediye falan da bakarız.

Aaaa ama bak makyaj malzemelerini  iç çamaşıralarını ben alırım çünkü şu içeride yatan kuzuya bırakırsam hiç bir şey almaz.Bir kalem, bir maskara alıp çıkar.İç çamaşırıda babaanne modeli alır, hadi gidelim diye tutturur.

Kafana göre takıl işte, imaj maker sensin.

İnsanın hayaller olması, hayallerinin gerçekleşebilir hayaller olması kadar güzel bir şey var mı?Biz bütün gecelerin askine akrep ile yelkovanın adeta birbirini hızla kovaladığı saatler geçirmeye başlamştık.Günlerdir adeta yerinde sayan akrep ve yelkovan sanki hareket etmemekten sıkılmış gibi koşmay başlamıştıAylar sonra ilk defa bu kadar kısa bir gece geçirmenin keyifini yaşıyordum.Sabah olmuş, gün ağarmaya başlamıştı.Dışarıda Önder ile birlikte sigaralarımızı içerken temiz havayı derince içime çektim.

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin