Adsız Bölüm 88

11.8K 327 8
                                    

AYHAN

Abi, İstanbul daki firmayı ziyarete gitme konusunu Elif ile konuştun mu?

Hayır!Konuşmadım.Neden sordun?

Biraz önce Emine teyze ile konuştum.Anaannesi kötüymüş, İ stanbul'da bir hastahaneye aldırmışlar.Teyzesi haber verdi.

Allah şifa versin.Üzüldüm.Fidan'ı da götürün dersen, o beni aşar.Bence siz birlikte gidin.Ben Elif'e bir şey demedim.Oradan da Antalya , İzmir filan ne bileyim bir yere gidin.

Yok Abi, siz gideceksiniz diye konuştuk.Siz Fidan'ı da İstanbul'a götürün.Sonra kendisi gelir.Oradan tatile çıkın.Planlarınızı değiştirmeyin.

Ayhan bak , ben o Ufaklık ile uğraşamam.Sarı inadı tutar, hastahaneye gitmez.Ayrıca bir yaz da siz çıkın.Farkındamısın bilmiyorum ama yıllardır tek gittiğiniz şehirler Ankara, Kayseri  şu ilçeden bunlardan başka birine gitmiyorsunuz.Gidin biraz baş başa kalın.O kızcağız da gezsin biraz.Sen Ufaklık ile gezmeğe utanıyormusun?

Ne diyorsun abi, öyle şey mi olur?Neden utanacakmışım?

Her yıl denize girmeden duramayan Ayhan, yıllardır deniz olan şehirlere ayak basmadı.Demek ki seni rahatsız eden bir şeyler var.

Hayır abi yanılıyorsun.Ben siz gezin dolaşın, Elif sıkılmasın sonra senin başının etini yemesin diye yapıyorum.

Tamam Elif bu konularda cazgır bunu bende biliyorum ama Elif gittiği yerleri anlatırken Fidan 'ın onu nasıl dinlediğini gördün mü hiç?Resmen Elif anlatırken hayal ederek orayı yaşamaya çalışıyor, Elif anlattıkça mutlu oluyor, sonra o gözler kırgınlaşıyor.Günah , günah durumumuz olmasa anlarım ama baktığın da Nevşehir 'in en gengin ailelerinden birisinin gelini ama kendi vatan topraklarında gitmediği bir çok yer var.

Tamam abi ,tamam.O zaman bir İstanbul'a gidiyoruz.Oradan da tatile çıkıyoruz ve o tatilin dönüşü açık.Sen de burada işler ile uğraş dur.

Beni için sorun yok.Doru'ğun doğum günün den sonra gidiyoruz.Biraz dolaşırız, hastahane için ikna ederim.Oradan da akdenize ineriz.

Tamam anlaştık.Şimdiden iyi tatiller..

Tüm bu konuşmayı Fidan'ın od içerisinde ki koşturmacasına bakarak hatırladığımda güldüm.İyi ki abim benim gitmem konusunda ısrar etmiş.Hadi hazırsan kahvaltıya inelim.

Ben hazırmıyım bilmiyorum.Bir şey alma yanına orada alırız dedin.Yanımıza birer takım giyecek alsaydık.

Gerek yok hayatım.Çantanı alır çıkarız.Her şeyi alacağız söz veriyorum.

Canım tamam da hiç değilse iç çamaşırı alalım.Yeni şeyleri yıkamadan mı giyeceğiz.

Korkma yıkatırız.İçine sinmiyecekse birer takım alalım ama hiç gerek yok.Hadi yürü inelim artık.Elinden tutup oda dan çıktık.Mutfağa indiğimiz de Abim ve Elif veranda da Doruk ile oynarken, Saliha kahvaltı hazırlıyordu.Günaydın...

Oooo günaydın gençler.Naber Ufaklık.Hazırlandın mı?

Hayır Volkan abi ,hazırlanmadım.Ayhan İsatanbul'dan alış veriş yaparız dedi.

Bencede gayet mantıklı bir karar, bir de onun telaşına girmezsin.İstanbul'da bol bol gezersiniz artık.Gezilecek çok yeri var, o şehire aşık olacaksın.

Abi ben İstanbul'a önceden giderdim.Gerçi ozaman dan bu zamana illaki değişmiştir ama bazı yerlerini gördüm.İlk defa gitmiyorum.Ama akdeniz dersen, orası daha çok heyecanlandırıyor çünkü orayı hiç görmedim.

UFAKLIK(küçük gelin)**tamamlandı**Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin